CZ 75 SP-01 Shadow
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
smazáno
Naposledy upravil(a) Art dne 14 úno 2010 13:00, celkem upraveno 1 x.
Re: CZ 75 SP-01 Shadow
Arte nemáš se čeho bát na svý zbrani to mám taky a na funkci to nemá vliv.
K tý plastový botce, když budeš chtít kup si 16-ti raný zásobník z 75B z a pryžovou botku z Déčka.
K tý plastový botce, když budeš chtít kup si 16-ti raný zásobník z 75B z a pryžovou botku z Déčka.
Závěr je odlitek, kouknul jsem na 3 CZ co mám teď doma a povrch je různý, sem tam se najdou i hlubší tečky, stopy po opracování, ale ani u jedné neslouží tato plocha jako vodící - kluzná část, vedení zajištují jiné plochy drážek.
Někteří zde už svými poznámkami o kvalitě Cz některé zblbli natolik, že bych se nedivil tomu kdyby někdo začal hledat stopy po opracování i uvnitř zásobníku.
Vem si k srdci radu Alfa a ost. - kup náboje a střílej, máš 2 roky záruku a jinak než střílením nezjištíš jestli je to zmetek nebo ne. Budeš tak dlouho spekulovat až dostaneš sice povrchově dokonalý výrobek ale co je uvnitř materiálu stejně nezjistíš.
Někteří zde už svými poznámkami o kvalitě Cz některé zblbli natolik, že bych se nedivil tomu kdyby někdo začal hledat stopy po opracování i uvnitř zásobníku.

Vem si k srdci radu Alfa a ost. - kup náboje a střílej, máš 2 roky záruku a jinak než střílením nezjištíš jestli je to zmetek nebo ne. Budeš tak dlouho spekulovat až dostaneš sice povrchově dokonalý výrobek ale co je uvnitř materiálu stejně nezjistíš.
tak sem se díval a mám to sice trochu jinde než ty ale mám tam to samé taky. jak ti říkám, je to u těch kvérů normální, je jasný že to tak nemaj na výkrese ale to by sis musel koupit siga nebo aspoň gloka. v tom místě to nepraskne a ničemu to nevadí. je to jen kosmetická záležitost, můžeš mi věřit. czub vyrábí spotřebky, né zbraně na celý život. fotky asi nebudou ale ani nejsou potřeba, je to prostě podobné.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Dva důlky a na tři stránky? To su zvědavé co budeš dělat až ti něco praskne. 

Už tu jen chybí dotat " mám špinavou pistoli , mám to jít reklamovat?"

ha ha ha ,tak zatím jsem se tu setkal jen s těma co seděj za PC .
Protože tu moje příspěvky zdejší ostrostřelce pohoršujou ,a protože tento chat není dělám na dotazy které jsem tu položil , smazal jsem vše co tu bylo k problému který jsem tu konzultoval . ještě jednou sorry za hloupé otázky .
Protože tu moje příspěvky zdejší ostrostřelce pohoršujou ,a protože tento chat není dělám na dotazy které jsem tu položil , smazal jsem vše co tu bylo k problému který jsem tu konzultoval . ještě jednou sorry za hloupé otázky .
Arte tak si to tak neber

Po přečtení skoro celého vlákna zjištuji,že na každém foru se hojně vyskytují chytrolíni,kecalové a rejpalové z povolání.
No,nic,sorry za OT,já mám SHADOW třetí rok a jsem s ní po všech stánkách naprosto spokojen
No,nic,sorry za OT,já mám SHADOW třetí rok a jsem s ní po všech stánkách naprosto spokojen

JJ, rejpalové se najdou všude, to je tím že každé člověk má svůj názor a už pár let to může i psát, tak toho hodně lidí využívá.
Celý si to přečetl tak jistě uznáš že to s těma dotazama přeháněl. Začlo to s tím že mu nesedí v ruce aniž by s ním někdy vystřelil. Pak přišla fotka s jeho rukou a barevný čáry který ukazovali jak má kterou část dlaně velkou. A Pokračovalo to perlou za perlo až do teď.
Ovšem tím že se urazil jako malej a smazal příspěvky tu diskuzi zničil.

Celý si to přečetl tak jistě uznáš že to s těma dotazama přeháněl. Začlo to s tím že mu nesedí v ruce aniž by s ním někdy vystřelil. Pak přišla fotka s jeho rukou a barevný čáry který ukazovali jak má kterou část dlaně velkou. A Pokračovalo to perlou za perlo až do teď.

Ovšem tím že se urazil jako malej a smazal příspěvky tu diskuzi zničil.

nejsem uraženej ,jen překvapenej z některých "borců"