CZ 75 SP-01 Shadow

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
raging
Re: CZ 75 SP-01 Shadow

Příspěvek od raging » 14 úno 2010 19:36

Vykašli se na ně,nenech si svou vysněnou zbran znechutit,jdi za hlasem svého srdce jako my,co ji máme,fakt je dobrá,o tom žádná,už to neřeš,jdi do ní a budeš spokojen,jako spousty ostatních :wink:

Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 19:44

raging píše:Vykašli se na ně,nenech si svou vysněnou zbran znechutit,jdi za hlasem svého srdce jako my,co ji máme,fakt je dobrá,o tom žádná,už to neřeš,jdi do ní a budeš spokojen,jako spousty ostatních :wink:
Díky
Jen jsem se lekl ,protože už jsem viděl hodně vad materiálu a navíc odpověď z CZUB nebyla jednoznačná . Je pěkný ,že má každej tu samou závadu ,ale nikdo se nepochlubí fotkou . To je jak s těma nástřelama .
reaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reaktor » 14 úno 2010 20:12

Nebuď .... Fotky svých terčů si přece nikdo nefotí. A hlavně si uvědom že chceš fotky terčů když na střelnicích je 30cm sněhu a většina střelců kteří střílí hodně a je jich tu dost chodí na venkovní střelnici. A kvůli tobě za 10 kč za minutu aby ti mohl vyfotit terč do kryté nepůjdou. :shock:
Brokovnice, obrana proti ČERNÉ MAGII

http://www.youtube.com/user/reaktor1300?feature=mhee
PatrikV

Příspěvek od PatrikV » 14 úno 2010 20:17

Art píše: Je pěkný ,že má každej tu samou závadu ,ale nikdo se nepochlubí fotkou
To bude asi tím, že pro ostatní to není závada ale běžný jev nemající vliv na funkci.
Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 20:18

reaktor píše:Nebuď .... Fotky svých terčů si přece nikdo nefotí. A hlavně si uvědom že chceš fotky terčů když na střelnicích je 30cm sněhu a většina střelců kteří střílí hodně a je jich tu dost chodí na venkovní střelnici. A kvůli tobě za 10 kč za minutu aby ti mohl vyfotit terč do kryté nepůjdou. :shock:
tak to soráč ,já myslel ,že tu sou borci co střílej pořád i na kryté střelnici
Naposledy upravil(a) Art dne 14 úno 2010 20:21, celkem upraveno 1 x.
Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 20:20

PatrikV píše:
Art píše: Je pěkný ,že má každej tu samou závadu ,ale nikdo se nepochlubí fotkou
To bude asi tím, že pro ostatní to není závada ale běžný jev nemající vliv na funkci.

není závada :lol: , a pak na jiným foru se řeší jak se v CZUB neuznala záruka . takže střílej a když to praskne tak máš smůlu :lol:
reaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reaktor » 14 úno 2010 20:42

No jak myslíš, jen mě tvoje příspěvky které nepíšeš uraženě připadají jako bys měl epetrův syndrom ...

Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 20:45

reaktor píše:No jak myslíš, jen mě tvoje příspěvky které nepíšeš uraženě připadají jako bys měl epetrův syndrom ...
to není žádnej syndrom ,ale nezkušenost se zbraněma .Co to je epetrův syndrom ?
reaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reaktor » 14 úno 2010 20:53

No jasny, a kolik lidi ti tu pořád omílá že je třeba vzít čézetu na střelnici a střílet. Myslíš že se to naučíš teorií? a ještě přes net? kde píše každé kdo má kompl a zbraň viděl akorád v televizi když sleduje kobru 11? :lol:
Takový věci se řeší právě na otevřené střelnici kde sou staří střelci a nejlepší je to na nějakých místních závodech. Na závody sem šel a měl sem revolver 14 dní. Skončil sem 28 z 29 :D , ale co sem se dozvěděl bylo k nezaplacení.

Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 20:59

máš pravdu , když jsem koupil motorku a chodil jsem na forum o motorkách rad bylo požehnaně ,ale až prvních 1000 km mi ukázalo jak jezdit . Je jasné ,že rady jsou tu k ničemu ,ale jsou tu lidi co tu CZ maj tak jsem myslel ,že třeba poraděj ohledně toho matroše . Zejtra počkám co zavolaj z CZUB a pak uvidím . Kdyby mi rovnou řekl ,že to je ok tak to neřeším ,ale on hned ,že se raději zeptá jejich zbrojíře . A co se týká toho nástřelného listu tak jsem chtěl jen vidět co je dobrej nástřel ,protože někteří zdejší " znalci " radili koukat na nástřel ,ale podle toho co jsem viděl ,bych podle toho nikdy CZ nekoupil ,ale to je možná tím ,že jsem slyšel přehnanou chválu a čekal jsem soustřel 30mm
reaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reaktor » 14 úno 2010 21:04

Že se zeptá zbrojíře ti řekl aby sis myslel že s tím něco dělá. No asi seš ještě mladé a najivní. :D To není urážka.
A podle nástřelnýho listu? Uvědom si že to tam dělá jenom člověk. A ten to udělá tak dobře jak si den před tím vrznul, nebo jak se pohádal s manželkou. :lol:

Koupil sem si sportovní malorajdové revolver. Po koupi doma sem zjistil že má na válci důlek jako by někomu ve výrobě spadl na zem. Taky mě to ze začátku mrzelo a taky hodně. Ale když sem ho vzal na střelnici a na závody, tak mě dělá jen radost a ostatním střelcům vrásky když tam s nm přijedu. To musíš brát taky z té lepší stránky. Horší by bylo kdybys měl krásnou lesklou zbraň bez kazu a byl bys takový dřevo že netrefíš stodolu zevnitř. :D

Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 21:10

uvidíme zítra , jinak to není důlek jako by to někomu spadlo .Dobrej nástřelnej list ? každej mi říkal jak je to super přesná zbraň a pak vidím list kde je rozptyl 70mm ( to je to super ? ) jestli ano tak je to v pohodě ,jen jsem byl překvapenej ,že je to tolik po takové chvále .
Jestli se dostanu já na 70mm tak to bude paráda
Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 21:15

[quote="reaktor"]Že se zeptá zbrojíře ti řekl aby sis myslel že s tím něco dělá.

jako obchodník bych takle nereagoval a řekl bych rovnou ,že je to ok , takle mě jako zákazníka dostal do nejistoty . A co si budem namlouvat ,není nic jednodušího než zajet do podnikovky a reklamovat povrchovku ( záruka 3 roky )
reaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reaktor » 14 úno 2010 21:18

Rozptil 70 mm je pro někoho supr, pro někoho ne. Je to služební pistole sice i pro sportovní střelbu ale není to terčovnice!! Od toho se soustřel 3cm přece nedá očekávat. Ale za to na LOS je to super soustřel, jestli se teda v tom fofru vůbec trefíš do terče. :D

Fakt si myslím že by měli přestat tu kobru 11 vysílat, pak jsou z toho střelci zklamaní. :D

To je zbraň pro policajty co ze 3 metrů střílí do kola auta aby ho zastavily a ona se jim odrazí střela od disku a sami se zastřelí a zbytek poldů řidiče toho auta rozstřílí na kousky, ale všechno z krátké vzdálenosti. Né na 25 metrů do desítky. :D
Naposledy upravil(a) reaktor dne 14 úno 2010 21:23, celkem upraveno 1 x.

Art

Příspěvek od Art » 14 úno 2010 21:21

no vidíš ,konečně rozumná odpověď . zejtra dám vědět co mi řeknou .
Odpovědět