CZ 75 SP-01 Shadow
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jinak jsem pořešil ten plast na zásobníku .Jak to bylo jednoduché . Škoda ,že nikdo z ostrostřelců neporadil 

Re: CZ 75 SP-01 Shadow
nabídnutá možnost překontrolování zbraně ,ale kašlu na to . Zejtra jdu střílet ,tak napíšu další dojmy
Sláva kluku, neřeš to
Udělej pár ran a nezapomeň ten terč vyfotit 

CZ75 SP-01 9x19
to je jasný , jen aby na něm něco bylo 

tak pánové , je to super ( až na mou přesnost ) Jinak se s tím střílí o 100% lépe než s compactem .Prvních pár ran a hned vím ,že jsem vybral moc dobře .Teď už se jenom zlepšovat . Přikládám terč ,stříleno na 15m .Něco bylo mi v bílém - červeně označené,ale to byla zkouška střílení bez přivření jednoho oka a to mi fakt nešlo . Při střílení s jedním okem zavřeným to nebylo na poprvé tak špatný .Nejsem teda žádnej ostrostřelec ,ale ze zbraně jsem nadšenej .Jsou tam sice drobnosti co mi vaděj ( nedosáhnu palcem na pojistku závěru a špatně se mi vyhazuje zásobník ,ale to doladím ) .
Na záchyt závěru kašli, je opravdu k ničemu.
Záchyt zásobníku - většina střelců při rychlým přebíjení musí pistoli mírně přetočit v ruce...
Záchyt zásobníku - většina střelců při rychlým přebíjení musí pistoli mírně přetočit v ruce...
tak to souhlasí , taky přetáčím
tak já čekal spoustu řečí jak jsem špatnej a proč jsem si koupil takovou pistolku když střílím tak špatně a ono zatím nic . Hledám na netu a i tady jek se zlepšovat ,jak trénovat ,ale zatím jsem na nic moc nenarazil .Jestli máte někdo v paměti nějakej odkázek budu za něj rád . Díky
Tady na té stránce: http://www.doublealpha.biz/shop/shop_movie.html
si stáhni 3GM_clip 1-4 a trénuj. Až to budeš umět jak Max, Saul či Angus, tak pokročíme dál. Do té doby jsou diskuze zbytečný
si stáhni 3GM_clip 1-4 a trénuj. Až to budeš umět jak Max, Saul či Angus, tak pokročíme dál. Do té doby jsou diskuze zbytečný

jo a ještě AJ neovládám
,tak prosím odkazy v češtině.Videa jsou super ,ale jak trénovat ?

Něco podobnýho v češtině těžko najdeš.
Jak trénovat? Tak jak trénují tito 3 chlapíci...zkoušet to, co předvádějí. Od klávesnice se střílet nenaučíš. Chce to spoustu dřiny a statisíce vystřílených nábojů.
Jak trénovat? Tak jak trénují tito 3 chlapíci...zkoušet to, co předvádějí. Od klávesnice se střílet nenaučíš. Chce to spoustu dřiny a statisíce vystřílených nábojů.
tak teď už jen makat .Dík
ještě se zeptám ,ohledně míření . Někde jsem četl jak se naučit mířit a nezavírat oko . Nevíte někdo o tom něco ?
-
- Kontaktovat uživatele:
musíš si to všechno vyzkoušet sám na sobě vše je v tomhle dost individuální a u každého jedince uplně jiné. Já jsem tak rok pořád nevěděl kterým okem vůbec budu do mířidel koukat 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Art ,k tomu oku, lepší jsou otevřené obě, máš lepší přehled o okolí a neunavují se oči jak při zavírání levého či pravého, a na "ulici" nebudeš mít čas zavírat oko
. K tomu co ti radí Alfonss(ty videa) ti můžu říct jen jedno "shit",je to šou
, na takové rady se vykašli,to je tak pro profi sportovce co mají nacvičené i zavázání tkaniček,a pokud se mu rozváže je v prdeli páč to nemněl natrénované a neví co dělat a ani v reálné obranné situaci tito "střelci" nemůžou uspět. Ty se v prvním řadě musíš naučit trefovat terč ,hlavně do černého a to jak na 5,10,15 tak i 25m,pěkně v klidu, postupně získáš jistotu a sžiješ se ze zbraní myslím tím 100%tní ovládání zbraně za každé situace jako třeba selhač, přebití...celková obsluha, ale i rozborka sborka by se mněla dělat automaticky bez návodu k obsluze.Až toto všecko budeš umět a dělat "podvědomě" tak můžeš začít "blbnout" a zrychlovat bez toho že si prostřelíš koleno
. Nechci dělat chytrého, ale kropit zásobník za zásobníkem a netrefovat terče je plýtváním ne zrovna levného střeliva, nebo se pletu 

In vino veritas...