Jen o vzduchovkach

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 27 bře 2006 18:51

ty sipky mu rozmluv, pokud ma aspon trochu rad svou flintu, tak by ji nikdy nemohl udelat to ze bude strilet ocel na ocel- vim o cem mluvim protoze ty sipky mam a strilel jsem je ze stare ruske IŽky a nastesti jsem velice brzy rozpoznal tu hruzu a prestal strilet takovy s prominutim sracky: absolutne NEPRESNE- clovek vidi jak se ve vzduchu mrcasi a uhybaji uplne jinam nez bylo zamireno, v hlavni kloktaji jak rakosnik v cernosce :D a tak utika tlak vzduchu, nedochazi k absolutne zadne stabilizaci v drazkach a na usti vypadnou jak se zrovna odrazili od steny a kdyz si k tomu vezmem jejich ohromnou hmotnost oproti diabole tak sotva vypadnou z hlavne, vubec nemluvim o tom jak "chutnaji" vyvrtu. zaver: nevidim absolutne ZADNE POZITIVUM ktere by mi mohlo vzniknout jejich strelbou. NEKUPOVAT

jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 27 bře 2006 19:21

jo, vim. Taky bych to do svojí neládoval. Prodávají to ještě někde? A neexistujou třeba nějaký mosazný, nebo z jiného měkčího kovu?
kulda

Příspěvek od kulda » 27 bře 2006 22:35

Chci se zeptat,když střelím vzduchovkou do sklenice nebo do hrnku tak se úplně rozlítnou.Proč se pouze neprostřelí?Je vzduchovka moc slabá?
Zipíno

Příspěvek od Zipíno » 28 bře 2006 00:38

Co se vzduchovek týče, tak se Slávií 631 s puškohledem značeným CZUB, na táboře dětičky zcela běžně odstřelovaly krabičky od sirek na poctivě změřenejch 25metrů. Střílely to sice v leže, s oporou pušky pod předpažbím - do válce srolovaná vojenská deka - a s běžnou municí. Diabolky standard, sypané v plechových krabičkách po 500 kusech. Nejlíp to šlo capartům mezi 7 a 9 lety.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 28 bře 2006 08:18

kulda píše:Chci se zeptat,když střelím vzduchovkou do sklenice nebo do hrnku tak se úplně rozlítnou.Proč se pouze neprostřelí?Je vzduchovka moc slabá?
Ano, kdyby byla strela rychlejsi, vypadalo by to jinak..
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 28 bře 2006 08:48

No já nechci nějak zvlášť rejpat, ale ta sklenice nebo hrnek se rozletí, protože je ze skla nebo porcelánu. A to se rozletí ať do něho střelím z čehokoliv.
Leda by to byly nerozbitné skleničky z lidovědemokratického Polska, ale jen jestli soudruzi neudělali chybu. :wink:

S těmi šipkami jsem střílel jako děcko, ale už si na to moc nepamatuju, kromě uplynulého času to bude taky tím, že mi vydržely jenom chvíli, párkrát jsem vystřelil a už je nikdy nenašel. Jestli chceš střílet na kolo štěstí, tak je to výborná věc. :lol:
Na netu jsem si jich všiml jen v Polsku (klikni):
Obrázek
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
HHawkins

Náhradní díly

Příspěvek od HHawkins » 28 bře 2006 11:32

Zdravim,
Nevíte kde se dají sehnat náhradní součástky do Slavie 631?a kolik stojí? Konkrétně postrádám záchyt pístu, těsnění pístu. nebot´ jsem se jaksi pokoušel zvýšit výkon jinou municí než diabolkama... :lol:

A je možné na 631 upevnit kolimátor? (např.OKO 21)
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 28 bře 2006 12:21

Podle toho kde bydlíš. Zkus přímo http://www.czub.cz/index.php?p=22&lang=cz

S čím jsi dělal pokusy?
Co na to hlaveň? :wink:
HHawkins

631

Příspěvek od HHawkins » 28 bře 2006 12:46

To raději nebudu zveřejňovat ten pokus. :)

Bydlím u Brna.
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 28 bře 2006 13:22

To ani nedelej. Na gunshopu nikoho zadne pokusy o nedovolene ozbrojovani nezajimaji. Resp. neni nic jednodusiho jak si vyslouzit "BANANA".
kulda

Příspěvek od kulda » 28 bře 2006 14:53

Pánové,mohl by mi někdo poradit jak přibližně zjisti energii střely?Mám na mysli nějáký test na průraznost,bez pomoci toho přístroje na měření rychlosti.Prostě bych chtěl vědět,jak mám silnou vzduchovku :wink: Je to Gamo Shadows 1000
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 28 bře 2006 15:31

Střelba do Zlatých stánek?
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 28 bře 2006 19:25

muj nejlepsi vysledek se slavii 634 byl 360 stranek durch a perforace az na 380- roztrzene tlakem, at mas na porovnani- docela by me zajimalo kolik se ti povede se spanelem
kulda

Příspěvek od kulda » 28 bře 2006 23:08

Až bude lepší počasí tak vyzkouším ty Zlaté stránky,doufám,že to taky bude přez 350 :wink: .A testoval si to to z jaké vzdálenosti?Předpokládám,že asi z co nejmenší.
Lada

Příspěvek od Lada » 28 bře 2006 23:33

2PB těma stránkama myslíš prostřelené Listy? aby to nebo chápáno blbě podle čísel stránek
Odpovědět