Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 05 říj 2009 19:03

Ja doufam ze ne .. ono lepsi ustraseny buro, nez chlapskych -7b :wink:

Jinak jsem aktualizoval tabulku rekordu, docela mne prekvapilo, ze treba na koleckach jeste nebyl lepsi vysledek, nez 75b! .. mily MOTe, neni ted nahodou ten pravy cas to zmenit, a nastrilet tu prostredni radu, jak jsi sliboval?

rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 05 říj 2009 19:06

náhodou na TO, že SID uběhl před střelbou 10km, odklikoval 4X30, odsedlehoval 4x50, .......... tak myslím SUPER :idea: :P :P :P a to počkejte až bude střílet vleže a né jako v tomto případě vkleče :twisted: :twisted:
mot

Příspěvek od mot » 05 říj 2009 19:32

Sidew.: Raději chlapských -7 než ustrašených+5
Když jinak nedáš,tak já Ti tu prostřední řadu dám. Chlapsky.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 05 říj 2009 20:14

Swdr : nádherný terče, fakt paradní ,to prostě udělá radost. Já ještě počkám a nástřely vytáhnu až v pátek večer :D
Mot : doufám, že to "chlapsky" jsi myslel už tuto sobotu :D
Už máme ligové poháry a jsou parádní, obvzlášť ten za první místo.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 05 říj 2009 20:41

Je videt, ze jste pred poslednim zavodem nervozni .. MOT dokonce blouzni :wink:

Tak aby bylo jasneji, jak to v sobotu dopadne, tak jsem hodil do grafu letosni vysledky prvnich sedmi strelcu ligy. Na grafu je nekolik zajimavosti:

http://strelectvi.info/soukr/mao_2009.jpg

- vysledky maji dobre viditelnou stoupajici tendenci, coz je dobre
- Irma uz nestrili tak vyrovnane, jako minuly rok, naopak, vysledky jako na houpacce - a stejne tak Zdenek, ale ten ma houpacku presne obracenou, kdyz se dari Irme, Zdenkovi se nedari a naopak, proste sehrana dvojka :wink: .. no Sportovce blby je, ze ted je na rade Irma!
- mame tu dva borce, kteri strili naprosto vyrovnane, stale podobne vysledky, a je to Mot a Honza, tito dva neprekvapi :?:
- a pak jsou tu borci s viditelne stoupajici tendenci vykonu, coz jsem ja a naprosto ucebnicove linearni tendenci predvadi Harp, takze tam bych hledal :shock: :lol:
- no a nesmim zapomenout na Petra, ktery predvadi krasny vzestup a pad

No, uz se tesim na rozreseni tohoto rebusu :wink:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 05 říj 2009 22:50

Takže pánové, všechno je jinak. Doteď jsem měl na Geca kliku, ale to skončilo. Načnul jsem novou krabici s tím, že když se u nás střílela LM60, že si to s nimi půjdu střelit taky, ale na BR terče. Skončil jsem s výsledkem 556, což byl průser. Povedla se položka 97, ale taky 82. Tak jsem si řek - flinta je za..aná, bude třeba čistit (týden před závodem!!!) Vyčistil jsem namokro, vyšůroval komoru, namazal a vysušil tím zázračným nejmenovaným mazivem a hurá na střelnici. Náboje GECO červený s proužkama a první položka 50, že tenexama takovou nestřelíš. Následovaly další 3 desítky, pak 9, 8 a pak to šlo do p..ele tak, že jsem stěží trefoval BR terč. A kua, říkám si, kde je problém? Momenťákem jsem přetáh celou flintu a pokračovalo to semtam desítkou, ale taky 6,7. To už mě značně vytočilo a říkám si že něco je na ho.no, jen zjistit co. Začneme nábojema - jenže jsem jako napotvoru ssebou nic slušnýho nevzal, anžtož ještě není čas na finální přípravu flinty na závod a tak jsem v tašce vyštrachal starý zapadlý Schönebecky (červený rifle match). A jak jsem tak byl nasranej, flák jsem je tam bez čištění. První rána 7/2, další 4 na rozhraní 9-10, ale rozptyl 14 mm!! Na dalších dvou terčích se to trochu rozjelo, ale pak 49, 50, 49, 50 (ta poslední s rozptylem cca13 mm). A bylo vymalováno. Ty poslední pruhovaný Geca stojí totálně za h..no a jsou zralý tak do pistole. Naštěstí mi na finální přípravu zbyly nějaký erka, přesně tolik, aby si lauf sednul a v závodě je dostřílím. Takže po týhle story jsou mi nějaký Sidewinderovi pajduláci ganz egal, protože já si už svoji skleničku žluči vypil. :twisted: :wink: Takovejch pár šestek a sedmiček vám přátelé tak uklidní emoce, že do závodu nastupujete bez ambicí a tudíž s klidem, protože víte, že co se mělo posrat, už se posralo a horší to bejt nemůže. :roll:
mkouba

Příspěvek od mkouba » 06 říj 2009 08:35

Ja chtel puvodne napsat ze trenuju s R50 a na stojaka si beru jiny naboje ale taky jinou pusku. Neni to ale tak docela pravda, protoze pokud nepocitam zastreleni optiky pred zavodama, tak jsem letos vlastne vubec netrenoval. Nicmene pristi rok budu konecne mit prostor k treningu na Chaloupkach a nebudu to mit na strelnici 40km :wink:
Air Arms EV2 MK III
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 06 říj 2009 10:01

OK, jak chcete...všichni se začínaj zase prsit....terče vytahovat nebudu, ale poslední trénink byl famósníííííííí :D . Nicméně, jelikož nedorazila včas kulička k závěru :wink: , tak uvidíme, uvidíme.
geoserver.rajce.net
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 06 říj 2009 10:46

To Honza : no jestli jde o tu kuličku :wink: mám na Své Annie zlatou, můžu půjčit abys byl ZLATÝ! :idea: :P :P ........ale moje kulička je zvyknutá na br střelbu tak nechci abys měl poskvrněný železo 8) :roll:
Když příroda dovolí tak se přijedu podívat ALE.....................
qwer

Příspěvek od qwer » 06 říj 2009 16:24

No myslím, že všechny kuličky ať zlaté nebo duhové Vám budou v sobotu na nic. :D :D Vím o jednom střelci který udělal hned několik razantních kroků pro zpřesnění své malorážky. Od posledního závodu navštívil přední ladiče ČR a svěřil jim svoji terčovnici. Je pravda, že vše se povedlo náramně dobře! V sobotním závodě bude asi velkým překvapením, za předpokladu dobré psychiky. :D :D
sportovec

Příspěvek od sportovec » 06 říj 2009 17:23

A to prekvapeni je klikar nebo drepar ? :). Polozka zatez vyzaduje dnes rychlost minimalne 25sec. a plny nastrel.
mot

Příspěvek od mot » 06 říj 2009 18:40

qwer: To jsi na velkým omylu. Flinty mají všichni vyladěný k dokonalosti. (Minimálně první třetina startovního pole)Tady už právě rozhoduje psychika a tudíž ty barevný kuličky. Z vlastní zkušenosti vím,že červený jsou nejlepší. :!: :!:
qwer

Příspěvek od qwer » 06 říj 2009 19:21

Sportovec: nemohu prozradit zda-li je dotyčný klikař nebo dřepař. Nebylo by tam to napětí. :D

Mot: To vím, že to máte všichni poladěné, jinak by to ani nebylo ono.

Jinak vše vyjde najevo hned na startovní čáře, jen jak onen borec vybalí flintu z futrálu. :D Zdar všem!!! Ahoj
sportovec

Příspěvek od sportovec » 06 říj 2009 19:40

Qwer : Po posledni soutezi atd.....nechal vyladit ... Hadam, hadam. To je nekdo... snad Harp ? Skoro bych na Harpa vsadil nebo na Z.V. uvidime :)
qwer

Příspěvek od qwer » 06 říj 2009 20:36

Sportovec: Nech to na sobotu, dyť je to už jen pár dní. Já do HK nejedu, pořádáme na domácí střelnici LM60.
Odpovědět