Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 11 říj 2009 21:56

Má pravdu Předseda :P :P :P ale netuším co může vypadat víc obludně než celá pažba od Anschutz ( dle mého názoru a za ty prachy) :lol: :lol: :lol:
Za to chápu narážku na p. Hajnu :idea: :wink: :wink:

Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 11 říj 2009 22:04

Nene v tomhle se musim Harpa zastat .. delal jen svou praci .. kdybych byl na jeho miste ja, tak to udelam stejne - resp. jeste si to vic vychutnam :wink:

Na druhou stranu, pokud to Honzovi pomohlo k tomu vykonu, tak je to hrozna skoda, ze si toho Harp vsiml :lol: .. pro mne.

Jinak pazba Anschutz 1907 mi docela nevadi, kdyz vynecham tu hnusnou stavitelnou botku .. ale kdyz na ni na suchy zip pridelas ze strany mustek od naboju, tak to je opravdu hnus fialovej.

To Fox: No a jak jsi dopadl Ty v sobotu?
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 11 říj 2009 22:18

zatím ještě stále jsem " childless " ale už to může být každou vteřinou :idea: :idea: Dnes mě paní dokonce řekla, že jsem měl v sobotu vyrazit :!: jsem ale už stejně nervózní :roll:
sportovec

Příspěvek od sportovec » 12 říj 2009 08:27

Pažba 1907 má v porovnání se Suhl v místě uchycení Harris nižší předpažbí o cca 15mm. Díky tomu můžu mít hodně uvolněnou, nízkou až rozpláclou :D polohu. Obě předloktí mám položený na zemi - podložce.
Jinak souhlasím se Swdr., že ta botka je hnusná, taky ta trčící kování moc nemusím. Ale co se dá dělat, člověk si časem zvykne na lecos, když musí :D
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 12 říj 2009 08:40

to Harp: vždyť to bylo se smajlíkem :D , v klidu....

Jinak jsem to pojal tak, že jsem skutečně věděl, že se ze zbraní lecos sundává a naopak lecos přidává v průběhu závodu...i jsme o tom s Robertem debatili...nicméně nechal jsem to a ten skutečně hnusnej držáček jsem dal až před zátěží...stejně jako jindy jiní....takže buď budeme měřit všem stejně...nebo jak je to tedy s tou férovostí?

Jinak se neboj, nic závody a ligu nenarušuje.
geoserver.rajce.net
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 12 říj 2009 10:56

Tyhle reci o porusovani pravidel nekdy v minulosti nekym jinym nemam rad .. kazdy strelec ma svate pravo podat protest, nebo alespon upozornit rozhodciho, kdyz si vsimne neceho nepovoleneho, ceho si rozhodci nevsiml .. toto jednani neberu jako nejake donaseni na konkurenci, ale jako potrebnou pomoc pri zajisteni feroveho prubehu zavodu, protoze pravidla plati pro vsechny strelce stejne a v celem rozsahu - akorat kapacita na jejich plne ohlidani neni, jelikoz rozhodcich na strelisti je proste malo a tak neni v jejich moznostech uhlidat vsechno.

Dulezite je, ze mame kvalitniho hlavniho rozhodciho, ktery je naprosto nestranny a na jeho rozhodnuti se muzeme vsichni spolehnout! .. Ferovost je tedy zajistena!

Pokud ale strelec neprotestuje hned, tak se tim prava na protest vzdava a vytahovat to dodatecne nema smysl..

Ted uz se na to vykaslete, nastesti nedoslo k zadnemu ovlivneni zavodu a pro priste mame zase dalsi dobre ponauceni.

Samozrejme ze s rostouci popularitou a urovni zavodu roste take rivalita mezi strelci - a vzhledem k tomu, ze jsou rozdily mezi vysledky cim dal mensi, da se ocekavat prichod problemu tohoto typu.. proto se take snazime upresnit a doladit pravidla tak, aby postihovala vsechny situace, ktere mohou nastat - a o to jednodussi pak bude jejich reseni. Takova pravidla sestavit neni zadna sranda, muze to trvat i nekolik sezon, jelikoz az v ostrem provozu vyjdou nektere eventuality najevo, ale to nejhorsi mame uz za sebou a tak se tesme na bezproblemovy novy rocnik!
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 12 říj 2009 12:01

Příště tedy prosím o důkladnou prohlídku mojí osoby, vybavení a radši vůbec všeho co mám v ten den na sobě....děkuji :D
geoserver.rajce.net
sportovec

Příspěvek od sportovec » 12 říj 2009 12:50

Irma jako pomocny rozhodci si Te priste detailne prohlidne :). Uz bych to dal tady neresil.
mot

Příspěvek od mot » 12 říj 2009 17:45

V tom případě se hlásím taky na prohlídku. Ale né, že mě bude prohlížet Harp :lol:
mkouba

Příspěvek od mkouba » 13 říj 2009 19:18

No zavod byl maximalne napinavej az do uplnyho konce. Trochu jsem zklamanej z moji posledni rany na koleckach. Ta me pripravila o nekolik pozic nejen v zavode, ale i v celorocnim poradi (best 4). Takze i uprostred tabulky jsou sily velice vyrovnane a zalezi na kazdem bodiku. Doufam ze budu moct na treninkovy zavod ( Roberte, mas tam napsan rok 2008) a vyuziju ho predevsim k vyladeni zbrane na pristi sezonu.
Air Arms EV2 MK III
sportovec

Příspěvek od sportovec » 13 říj 2009 19:39

Treninkovy zavod bude otevreny vsem. Odstrilim to s Rugerem a doufam, ze nebudu sam. Cim jsem si paradni sezonu otevrel, tim ji i zavru :)
mkouba

Příspěvek od mkouba » 13 říj 2009 20:05

Nebudes.. akorat jsem mel v umyslu vypustit famu o superzbrani na pristi sezonu a s tim Rugerem prekvapit.. No nic. Ale stejne jsem zvedavej na reakce lidi, az se s Rugerem pustim do bobra :twisted:
Air Arms EV2 MK III
mkouba

Příspěvek od mkouba » 13 říj 2009 20:13

Jo a spejle u bobra mi pripomely, ze porad neco shanim :wink:

Obrázek
Air Arms EV2 MK III
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 13 říj 2009 20:53

To Vojin Kouba: Diky, opravim. Jinak z USA budu ted neco obejdnavat - asi .. takze muzu vzit i ten 50r zasobnik .. na bobra bude dobrej :lol:

Ohledne treninkove souteze .. mrknete na stranky, dal jsem tam nove informace dnes .. zavod bude 31.10.09 .. na zkousku to udelame na strelnici SSK Nove Lesy, tedy u Petra Brezskeho. Adresa stranek klubu je v odkaze a nebo zde: http://ssknovelesy.php5.cz/

Posilejte prihlasky co nejdrive, at muze Tomas udelat dost gulase a koupit burty :wink:

Jinak jsem na stranky take dal navrh novych pravidel .. tak to omrknete a dejte vedet, pokud budete mit nejake vazne vyhrady nebo dobre namety na vylepseni..

A ohledne tech vylepseni .. jeste bych rad nejakou patou losovatelnou polozku .. nema nekdo nejaky napad?
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 14 říj 2009 09:12

Tak zmena .. z USA objednavani nebude, vyresil jsem to jinak .. ale kdybyste meli zajem - minimalne tri pani se ozvali, tak to klidne zaridim.
Odpovědět