NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2Apevia
Tak ja jsem to koupil pod nazvem Sitol, ale je to uplne to same jako Sidol.Je to vlastne jenom lestidlo.Naneses na hadr, nechas zaschnout a pak vylestis.Vypada to pak hodne dobre.Lestim jen to co je videt
Bude mi to trvat dlouho.Kdyz neco delam, tak poradne.Jedine co zatim nevim je jak dostanu ten prach z toho ven.
Tak ja jsem to koupil pod nazvem Sitol, ale je to uplne to same jako Sidol.Je to vlastne jenom lestidlo.Naneses na hadr, nechas zaschnout a pak vylestis.Vypada to pak hodne dobre.Lestim jen to co je videt

Z laufu?
Myslíš z laufu? Prostříkni lauf technickým benzínem a protáhni jím pár tenkých proužků hadrů na vlasci. Podobně to můžeš udělat se vším, všechno jsou to vlastně jen trubky...
Cogito ergo armatus sum.
Tak a je to tady!!!Dneska jsem dokoncil lesteni a pred chvily montaz do puvodniho stavu.Vypada to neuveritelne dobre.Fotky dam az zitra, protoze uz je ted tma.Na pul metru je to znat jako by to bylo pochromovane.Ted to vypada uz jako unikat
.Lesteni 1200 smirkem trvalo velmi dlouho.Nadrz na vzduch jsem nelestil, protoze jak jsem psal bydlim v byte a zavit neumim obrousit.Zitra jsem dam foto a vsadim ze budete valit voci
.Fakt jsem nadsenej.Tedka jeste otazka aby to nerezlo
. Tak se mejte.
ALLAH AKHBAR

ALLAH AKHBAR

-
-
po namontovani kyvety,mi fuci Qbcko cez ten otvor,kade ide CO2 do hlavne,neviem,kde je chyba,nemate niekto s tym skusenost,alebo foto
ako je to tam poskladane,ci som neurobil chybu?napadlo ma,ci sa nezmensil ten filc a tym padom nedotlaca pruzina ten prepichovac dostatocne spat a tym aj je slaby pritlak toho valceka
ako je to tam poskladane,ci som neurobil chybu?napadlo ma,ci sa nezmensil ten filc a tym padom nedotlaca pruzina ten prepichovac dostatocne spat a tym aj je slaby pritlak toho valceka

v zajmu objektivity
Dovolim si maly dodatek : ano takhle neesteticky jsem provizorne realizoval regulacni sroub - soucast bhurtova podrobneho navodu na regulaci vykonu QB bez rozebirani (coz je jinak nutne pri vkladani podlozek) a soucasne obraceneho natahovani. Samozrejme na to nestaci jen ten sroub - musi se zhotovit nebo aspon upravit vice soucastek.bhurt píše:Takhle esteticky zpracoval regulaci výkonu skeptik
A jak je u bhurta pravidlem, fungovalo to ihned po slozeni QB a bez potreby dodatecnych uprav. Obracene natahovani je velice prijemne a ladeni vykonu pekne plynule, jak nam dosvedcilo Combro.
Z uvedeneho zaroven vyplyva, komu musite adresovat sve otazky, chcete-li dostat kvalifikovane rady. Snad se na mne bhurt nebude zlobit, az se na neho sesypete...
Naposledy upravil(a) skeptik dne 26 zář 2009 10:16, celkem upraveno 1 x.
- Skeptik