UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
skousel nekdo rozebirat ten tlumic ? prave so o to uz hodinu marne pokousim a uvital bych nejakou radu. chtel bych ho trochu poupravit aby tlumil jeste o krapet vic.
jde o tento tlumic
http://www.colosus.cz/p33614-tlumic-850 ... -cx4-storm
jde o tento tlumic
http://www.colosus.cz/p33614-tlumic-850 ... -cx4-storm
Tlmic som nerozoberal, ale vyzera presne tak, ako ten v prevedeni zbrane Target Set. Ja som ho dal dolu. Zda sa mi , ze trochu ubera z vykonu pusky. Dal som miesto neho kompenzator, original, je velmi podobny tlmicu, len vnutro je inak riesene. Po tejto vymene som spokojny. Je to lepsie. Tlmic, ale svoju funkciu plnil, zbran striela teraz trochu hlucnejsie, ale v ramci "normy".
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2
w w w . s p o r t o v a s t r e l b a . s k
www.ssk-gemerskapoloma.sk
w w w . s p o r t o v a s t r e l b a . s k
www.ssk-gemerskapoloma.sk
Stejnou věc jsme řešili s uživatelem Hanz Gruber na 79 straně.
Mě napadla jedna věc,kterou Hanz Gruber nevyzkoušel.
Kompenzátor obalit molitanem a dúkladně stáhnout lepenkou.
Já vím,že to bude vypadat hrozně,ale já jsem funkcionalista a je to pokus.
Moje teorie je taková-diabola prolítne kolem prvního otvoru,který odřízne velkou část plynu.Diabola pokračuje do další komory,tlak plynu za ní klesá.
Plyn oříznutý první přepážkou proniká do prostoru kompenzátoru,v molitanu ztrácí tlak (hluk).

Výsledky dnešní střelby na rovných 30m
8 x JSB RS

Mě napadla jedna věc,kterou Hanz Gruber nevyzkoušel.
Kompenzátor obalit molitanem a dúkladně stáhnout lepenkou.
Já vím,že to bude vypadat hrozně,ale já jsem funkcionalista a je to pokus.
Moje teorie je taková-diabola prolítne kolem prvního otvoru,který odřízne velkou část plynu.Diabola pokračuje do další komory,tlak plynu za ní klesá.
Plyn oříznutý první přepážkou proniká do prostoru kompenzátoru,v molitanu ztrácí tlak (hluk).

Výsledky dnešní střelby na rovných 30m
8 x JSB RS

Naposledy upravil(a) Kavy dne 13 čer 2010 12:53, celkem upraveno 1 x.
Povodna pazba mi bola mala, puskohlad som mal moc vysoko, tak som ju trocha "nadstavil". Licnica je vyrobena z bukoveho dreva, a nalepena chemoprenom. Konecne si mozem poradne opriet oko 

Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
-
Komu sa páči. má financie atď, tak http://www.the850store.com/rifles.htm.Samozrejme, je to USA, pažbu sa ale možno podarí doviezť...
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Na straně 69 jsem se zaměřil na poškozování diabol při nabíjení.
Teď mě něco napadlo a hned jsem to ověřil.
Závěr má verikální vůli a při nabíjení je cítit.
Je to daný vůlí vodítkama v mechanismu.
Tak jsem zkusil při nabíjení diaboly páku závěru táhnout nahoru nebo naopak jí lehce tlačit dolů.
A světe div se,je v tom sakra rozdíl.
Diaboly vlevo jsou nebíjené při lehkém tlačení páky dolů(palcem),diaboly vpravo se šponou jsou nabíjené při tlačení páky nahoru.
JSB RS

Při tlačení páky dolů se závěr s nabíjecí tyčkou přizvedne,protože kryt s drážkou funguje jako osa páky.
A naopak,při tlačení nahoru se nabíjecí tyčka dostane níž a diabola se poškodí.
Stejný problém řeší v tématu Hatsan 44.Jenže u nich je to větší problém,protože hlaveň nemá téměř žádný náběh.
Teď mě něco napadlo a hned jsem to ověřil.
Závěr má verikální vůli a při nabíjení je cítit.
Je to daný vůlí vodítkama v mechanismu.
Tak jsem zkusil při nabíjení diaboly páku závěru táhnout nahoru nebo naopak jí lehce tlačit dolů.
A světe div se,je v tom sakra rozdíl.
Diaboly vlevo jsou nebíjené při lehkém tlačení páky dolů(palcem),diaboly vpravo se šponou jsou nabíjené při tlačení páky nahoru.
JSB RS

Při tlačení páky dolů se závěr s nabíjecí tyčkou přizvedne,protože kryt s drážkou funguje jako osa páky.
A naopak,při tlačení nahoru se nabíjecí tyčka dostane níž a diabola se poškodí.
Stejný problém řeší v tématu Hatsan 44.Jenže u nich je to větší problém,protože hlaveň nemá téměř žádný náběh.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 26 zář 2009 12:09, celkem upraveno 2 x.
Spectre dik, tu stránku som už videl, dával tu na ňu už niekto odkazy. Robia tam krááásne veci (cena tomu zodpovedá). Len to USASpectre86 píše:Komu sa páči. má financie atď, tak http://www.the850store.com/rifles.htm.Samozrejme, je to USA, pažbu sa ale možno podarí doviezť...

A s mojou angličtinou to nie tak dobre aby som im písal. Preto hľadám nejaký "lokálnejší" zdroj.
- Hanz Gruber
"Adjustable" Steve Corcoran stock
Taky bych do toho šel, zamlouvá se mě "Adjustable" Steve Corcoran stock. Ale líbí se mi také ten jejich dlouhý compík a ta veliká tlaková nádoba na CO2. Tak když nad tím přemýšlím, tak asi bude potřeba delší vsuvka na tu naši kyvetu?