UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Target Set stoji 300€jendapostulka píše:Ahoj
měl bych ještě dotaz jestli je rozdíl mezi
Umarex mod.850 Air Magnum
Umarex mod.850 Air Magnum Hunter
Umarex mod.850 Air Magnum Classic
kromě dřevěné pažby a hlavně ceny
díky
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=230
Hunter kupis za 299€
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=207
Hunter sa mi lepsie drzi a mam z neho lepsi pocit - asi je to drevenym prevedenim. Inak konstrukcne su takmer rovnake, rozdiel je len v ulozeni naplne. Napln 88 gr CO2 pasuje do oboch, len Hunter ma otocny klb kvoli pevnemu predpazbiu. Target Set ma plastove prevedenie a predna cast podpazbia sa da demontovat, osadit napln CO2 a nasadit kryt na povodne miesto. Do Target Set sa da pouzit aj adapter na 2x CO2 bombicky 12gr. Neskusal som to, ale myslim, ze do Huntera sa ten adapter nezmesti. Target Set obsahuje este aj tlmic a optiku, ale Hunter tieto doplnky nema. Tlmic som dal prec a vymenil som ho za kompenzator a na Hunter so este doplnil optiku Delta Optical 6x42AO.
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2
w w w . s p o r t o v a s t r e l b a . s k
www.ssk-gemerskapoloma.sk
Existuje aj Hunter, len na adapter, do neho nejde 88g bombicka.
Lepsie sa drzi, lebo je o nieco uzsi.
Daystate GP, Anschutz 9003, Ripley AR5s, Drulov DU-10, HW97K, HW100TK+LW, UMAREX 850 Hunter, Evanix Blizzard S10 rear bolt, Evanix AR6 a k tomu 4 kila skla. Ardesa Evolution v dreve - kurniksopa, ved ja som vlastne zberatel :-)
Ano presne, je to tak. Na to som pozabudol. Tu je popis a videorecenzia a par fotiek.mzprx píše:Existuje aj Hunter, len na adapter, do neho nejde 88g bombicka.
http://www.bron.pl/bron_pl/sport/produk ... _kal_4_5mm
Je to ale na polskych strankach.
-
Pravdou je, ze ak mas dost casu a je dobre pocasie, tak tu 88gr. napln CO2 vystrielas pomerne rychlo. Predsa len v zasobniku mas 8 diaboliek a tie sa rychlo minaju. Ja ma viac zasobnikov, tie si pred strelbou "napaskujem" a potom si to clovek iba uziva. Iba raz sa mi stalo, ze som nedostrielal 88gr CO2. Aj to len preto, ze to uz bola druha v ten den a uz bo vecer a stmievalo sa. Inak aj diabolky z krabicky velmi rychlo ubudaju. Pri zlamovacej vzduchovke tento pocit nezazijes.
no ja som posledne dva tyzdne obmedzeny strelbou v panelaku v pivnici na 11metrov max. musel som si vyrobit,,Kompenzator,,, lebo to moc plieska pri strelbe v uzavretom priestore ,strielam s kyvetou nasrobovanou a nieje problem celu kyvetu aj kusok z dalsej vystrielat,,,takze diabolky aj CO2 sa minaju rychlo,,a neriesim ako dlho ju mozem mat nasrobovanu veru..
....a kyvety plnim aj 190g CO2......a mine sa rychlo,,,,puska bez uprav,upravy v pivnici na 11m netreba ...

hele chlape, ze ta to bavi v tej pivnici s takou flinotou, ona potrebuje volne priestranstvo a vybeh do prirody aspon do 60m, inak ti zdechne
/sorry za OT
Inak zatial asi moj najlepsi vysledok boli 4 zasahy stupla z pet flase na 60m z 8 ran

Inak zatial asi moj najlepsi vysledok boli 4 zasahy stupla z pet flase na 60m z 8 ran
Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
Těžiště
Ahojky, měl bych pár dotazů na vlastníky.
Taky uvažuju o koupi 850-tky s tím, že do ní půjde kyveta, trošku se poladí a dám jí vlastní pažbu
. Při pročítání fóra jsem našel informaci, že by puška měla být vyvážená, tak aby těžiště bylo cca 5-7 cm před spouští. Podle fotek (v ruce jsem jí neměl
) bych řekl, že montáž zhruba 650 g kyvety musí těžiště posunout dost dopředu.
Takže by mě zajímalo
:
1. Celková váha: s kyvetou, puškohledem, třeba i kompenzátorem a nevím s čím ještě.
2. Těžiště: v původním stavu, s kyvetou a bez ní.
Taky uvažuju o koupi 850-tky s tím, že do ní půjde kyveta, trošku se poladí a dám jí vlastní pažbu

Takže by mě zajímalo

1. Celková váha: s kyvetou, puškohledem, třeba i kompenzátorem a nevím s čím ještě.
2. Těžiště: v původním stavu, s kyvetou a bez ní.
.......cagiva píše:hele chlape, ze ta to bavi v tej pivnici s takou flinotou, ona potrebuje volne priestranstvo a vybeh do prirody aspon do 60m, inak ti zdechne/sorry za OT
no nebaví....

TO :Čmelák
Kyveta ma plna cca az 800g a puska s kyvetou a optikou 6x42 ma 3,8kg,,teraz som ju hodil na vahu..
Dík Petrex,
to už je celkem slušná váha. Asi mi bude stačit stejná optika, takže s custom pažbou budu rád, když budu na 4 kg
. O to důležitější, hlavně pro střelbu ve stoje bez opory bude to vyvážení. S oporou to asi nebude problém.
Schválně jsem jsem asi na 1 cm tlustým prkýnku upnutým ve svěráku pohoupal Slávii 630 (bez optiky) a ustálilo se mi to v poloze zhruba 19 cm před spouští (asi 54 cm od botky), takže ta má do terčovýho ideálu taky dost daleko
.
Zkuste to, prosím, někdo s 850-tkou. Jsem zvědavej jestli bude lepší nebo horší, zas ta optika by tomu mohla trochu pomoct
.
to už je celkem slušná váha. Asi mi bude stačit stejná optika, takže s custom pažbou budu rád, když budu na 4 kg

Schválně jsem jsem asi na 1 cm tlustým prkýnku upnutým ve svěráku pohoupal Slávii 630 (bez optiky) a ustálilo se mi to v poloze zhruba 19 cm před spouští (asi 54 cm od botky), takže ta má do terčovýho ideálu taky dost daleko

Zkuste to, prosím, někdo s 850-tkou. Jsem zvědavej jestli bude lepší nebo horší, zas ta optika by tomu mohla trochu pomoct