UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na deset metru?To musi byt pakarna,ja bych mel na takovou vzdalenost hroznej rozptyl.Na blizko se s puskou strili hur jak na dalku vetsi.U850 neni zrovna medvedobijka,ale lita docela rychle.Vemte si,ze tercove flinty maji treba 4,5J a lita jim to na flek.Parkrat jsem strilel na cca deset metru na terc a nic moc.A s kukrem jeste horsi.Meli byste videt jaky problem ma spousta lidi s killzonou sklopky ve FT na 7,5m.
Chlapy ja normalne umiram bez strileni.Jsem zase na montazi a nechal jsem flintu doma
Chlapy ja normalne umiram bez strileni.Jsem zase na montazi a nechal jsem flintu doma

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
PROSIM O RADU
Zdravim, potrebuju poradit.Sice se to sem asi nehodi ale nechci zbytecne zakladat tema.Jelikoz tu jsou nejaci odbornici, tak bych potreboval poradit jakou vzduchovku si koupit.Chtel bych pusku a nasetril jsem si na ni 4 OOO KC.Ja vim je to smesna castka, ale i tak verim ze mi date nejakou radu co si koupit.Chtel bych strilet na vetsi vzdalenosti, coz je pro mne okolo 20 metru.Chci se naucit strilet a tohle je pro mne dobry zacatek.Prosim poradte.Budu moc vdecny.Dekuji.Ales 

Dycham,dycham,ale nejak ten abstak nejde prekonat.Domu prijedu az pristi ctvrtek v noci.Nevim,jestli si ji mam zase v nedeli vzit sebou,protoze hrozi riziko,ze nas parkrat vyslou do reichu a tam je to o hubu.Snad bude pristi vikend trocha casu si zastrilet.Aspon na 40m
wollow:jestli muzu poradit,tak si procti tema o qb78,to je myslim idealni flinta pro tebe.Je jednorana,lehka,da se lehce upravovat.Stoji cca 2500,- takze ti jeste zbyde na nejakou optiku.Strelba na 30m naprosto v pohode.Je to samozrejme co2 s mauser systemem nabijeni.
wollow:jestli muzu poradit,tak si procti tema o qb78,to je myslim idealni flinta pro tebe.Je jednorana,lehka,da se lehce upravovat.Stoji cca 2500,- takze ti jeste zbyde na nejakou optiku.Strelba na 30m naprosto v pohode.Je to samozrejme co2 s mauser systemem nabijeni.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
dal som to do kyviet ale dam to aj sem koli majitelom U850:
Otazka,,nasiel by sa sikovny sustruznik ktory by vedel vytocit redukciu z 88g bombicky na ventil z kyvety?Chcel by som ist tymto smerom koli pouzivaniu predpazbia a hmotnosti Umarexa 850.....Proste na 88g bombicke by bol napevno ventil z kyvety,tym padom by bola bombicka plnitelna,a fungovala by so vsuvkou z Drulova a dost mozne ze by sa zmestila aj s redukciou do predpazbia...
Otazka,,nasiel by sa sikovny sustruznik ktory by vedel vytocit redukciu z 88g bombicky na ventil z kyvety?Chcel by som ist tymto smerom koli pouzivaniu predpazbia a hmotnosti Umarexa 850.....Proste na 88g bombicke by bol napevno ventil z kyvety,tym padom by bola bombicka plnitelna,a fungovala by so vsuvkou z Drulova a dost mozne ze by sa zmestila aj s redukciou do predpazbia...
Ja mam 850 Target Set a aj prevedenie Hunter. Obidva slapu krasne. Strielam z nich na 20 metrov a sustrel je v poriadku. Pouzivam optiku na Target Set original a na Hunter mam Delta Optical 4x32 AO. Mam ich sice len pol roka, ale som spokojny. Mozno si natrafil na nevydareny kus.petrex píše:...ale slona by som trafil nahodou......musim si v najblizsej dobe kupit QB 78 a skusit kedze mam vsetko na plnenie doma....
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2
w w w . s p o r t o v a s t r e l b a . s k
www.ssk-gemerskapoloma.sk
Bohuzial, som to nefotil, ale nabuduce beriem so sebou fotak a zverejnim fotky. Inak sme trochu blbli a skusili na odreagovanie triafat aj sisky na nedalekej jedli. Bolo to na poslednom konari a v puskohlade to bolo celkom male. Ale darilo sa, siska spadla az po 12 zasahu, drzala tam dobre. Skusali sme tiez rozdiel medzi tlmicom a kompenzatorom a mozem povedat, ze je to citit. Tlmic to citelne brzdil. S kompenzatorom to bol vyssi vykon, bol to pozitok zo strelby.Kavy píše:Nahoď fotky terčů,ať poznáme,čemu říkáš "soustřel v pořádku"
Anschutz 64 MPR + "BIG Nikko" 10-50x60 + BKL + Harris 1A2