Weihrauch HW100 S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
BMW
Špatná voľba.

Příspěvek od BMW » 03 črc 2009 23:26

Vlastním HW 100 dodané Merkúriou, čiže F-kové upravené predajcom na 16J. Taktiež HW 100 FAC verziu. Čo sa týka žalúdkov nezbadal som rozdiely okrem bicej pružinky a priepustného ventilu viď foto vyššie. Udivuje ma však jedna vec, Arašid. Neviem moc dobre odhadnúť Tvoju zdatnosť v úpravách větroviek, ale podľa otázok, čo tu kladieš si myslím, že Si si na pokusy vybral nie zrovna najjednoduchšiu a nie zrovna lacnú pušku. O prepadnutí záruky ani nehovorím. Kým je ešte čas, obetuj pár korún a nechaj to spraviť odborníkovi, kým sa náklady na laborovanie nevyšplhajú cenovo na úroveň Anschutza. Nezabudni, že čo robí větrovku nebezpečnou je ten hrozivý tlak s ktorým zbraň pracuje. Až niečo poserieš, nemusí to skončiť vôbec dobre a ďaľšiu větrovku už nebudeš potrebovať. :?

RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Arasid

Příspěvek od Arasid » 04 črc 2009 09:31

Zdar BMW,
no uprimne moja zdatnost v upravach je v pociatkoch. Mas pravdu, tato flinta je na upravu zlozita, zial uvedomil som si to az neskoro. Asi pred dvoma dnami som sa zacal zhanat po niekom kto by mi to vedel odborne spravit a naladit. Volal som do Merkurie kde bola ochota dat novy ventil ( u schneidera som obj. zrusil, nevedeli mi to dodat cez dva tyzdne ) a flintu vyladit. Ale ked tak citam info od Alexxxusa tak neviem ci su ti pravi.
BMW vies niekoho odporucit?
Dik
SkorpionM

Příspěvek od SkorpionM » 04 črc 2009 11:32

2 kubajzz: s tym by som celkom nesuhlasil... Ja som vymenil biciu pruzinu za silnejsiu a nedavno mi odisli dve casti spustoveho mechanizmu - opotrebovali sa ich vzajomne stycne plochy, takze po natiahnuti uz nedokazu udrzat prizinu stlacenu - je to evidentne sposobene silnejsou pruzinou (vyvija sa na ne vyssi tlak a rychlejsie sa opotrebuvaju)... Nestrielam nejak casto, z pusky som nevystrielal viac ako 4 000 ran...

Mimochodom, je zaujimave, ze v e-shope u Schneidera sa daju objednat len prave tieto dva diely z celeho spustoveho bloku (ak nepocitam spust)... asi chlapci vedia preco :)).
milius

Příspěvek od milius » 04 črc 2009 22:21

...............
Naposledy upravil(a) milius dne 22 črc 2009 16:39, celkem upraveno 1 x.
Arasid

Příspěvek od Arasid » 04 črc 2009 22:29

Problem je ze som znicil aj ventil preto potrebujem najprv ten a az potom mozem ladit vykon.
Zial z nemecka som ho nezohnal, v merkurii sa ponukli ze ho daju vyrobit ...
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 04 črc 2009 23:58

Arasid: kup z nemecka FAC kit a nalad si ho na 16J. Nestoji ranec.
Arasid

Příspěvek od Arasid » 05 črc 2009 19:38

Ved ja ho mam, len problem je ze som znicil ventil na ktory sa srobuje kartusa takze ho potrebujem zohnat. V Nemecku som neuspel tak skusam inde. Uz chcem hlavne strielat tak to potrebujem poriesit cim skor.
Merkuria sa tvari ustretovo a ochotne tak uvidim ...
Arasid

Příspěvek od Arasid » 06 črc 2009 17:39

Viete mi niekto poradit este niekoho ineho kto by mi vedel flintu odborne vyladit? Idealne ak by mal aj nahradne diely :)
Arasid

Příspěvek od Arasid » 26 črc 2009 22:42

Tak flinta je uz asi tyzden doma - konecne funkcna :) Dal som ju do Merkurie priamo p. Sabikovi. Zial sklamalo ma ze ked mi ju vratil bola poskriabana na hlavni, kartusi a tiez bol zniceny 14 ranovy zasobnik. Pravdepodobne mali flintu vo zveraku alebo veci tomu podobnej a podarilo sa im tak zmacknut dve diery - nedaju sa pouzit, neprejde tade ihla ktora vtlaca diabolku do hlavne. Tiez ma udivilo ze zrazu bolo na tej flinte - teda podla slov p. Sabika - vsetko opotrebovane ako napr. tesnenia, vraj bol zaseknuty udernik, kartusa na vzduch mi nedrzi tlak a pod. Ja som mu nepovedal ze flinta je nova takze ma to celkom pobavilo ...
Samozrejme nic z toho co mi povedal nebola pravda.
Dohodol som sa s nimi ze mi zasobnik objednaju na vlastne naklady ...
Flintu som este nemeral ale je vidno ze ma urcite viac ako 7,5J. To ma trosku ukludnilo ale uplne pokojny budem az to premeram na chrone.
Kazdopadne po tyzdni strielania na dvore ( cca 10 az 15 m ) mozem povedat ze je to paradna flinta. Skusim este s Cacom trosku doladit konzistenciu a snad z toho bude flinta co mi bude nejaky ten piatok robit radost :D

Otazocka: viete mi niekto odporucit dajaku konkretnu dobru, pevnu, jednoducho demontovatelnu dvojnozku pod HW100?

Dakujem.
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Har

Příspěvek od Apevia » 27 črc 2009 09:58

Harrisky ;)
1A2 bez kloubu s plynulou regulací, cena cca 2 000Kč a adaptér necelých 250Kč...
http://www.aczshop.cz/store/goodsdetail ... dsID=HB-BR
BTW: Ze sedu a z lehu mi zatím 6-9" stačilo bohatě...
Cogito ergo armatus sum.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 27 črc 2009 10:29

2Arasid:
Mě z těch tvých příspěvkůl o Merkurii normálně polévá horko.
Zásobník v HW100 je prakticky nezničitelný, je to kovová placka, kdybych ho pustil ze sedmého patra na chodník, tak pochybuju, že se mu něco stane. To snad museli chytnout tu flintu do svěráku i se zásobníkem, nemohl bys sem hodit fotku?
A zmáčknout tělo tak, aby nemohla otvorem projít jehla podle mě nejde provést lidskou silou.
Kromě toho žádný svěrák není třeba, já to rozebírám na srazech jen tak v ruce už skoro po paměti.
Spíš bych řek, že ohli tu samotnou jehlu.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 27 črc 2009 11:05

To mě taky :o , proto sem tu před časem sháněl informace estli někdo nemá zkušenosti se servisem kolem větrovek, bych se podobným věcem vyhnul, ale tohle!? :shock: Zatím bych se nebál poslat flintu jen p. Suchomelovi.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Arasid

Příspěvek od Arasid » 27 črc 2009 13:18

Zle ste ma pochopili, len ten zasobnik - kolecko domackali tak ze sa neda pouzit. Ihla a hlaven su OK. ihlu neviem pretlacit cez tie domackane diery na kolecku - zasobniku. Urcite flintu praskli di zveraku aj s tym zasobnikom. Je to tragedia ked niekto nerozmysla ... :x Pouzivam nahradny zasobnik a vsetko fachci ako ma. Foto toho pomackaneho sem hodim vecer ..
Zklamalo ma vsak ako neprofesionalne sa k celemu servisu Merkuria postavila. Flinta za vela penazi a podla stavu v ktorom mi ju vratili mam pocit ze s nou nebolo zaobchadzane moc odborne. A za tie peniaze co som im za to dal .. to mohli doviezt aj z nahradnym zasobnikom a kopou diaboliek. Nuz poucil som sa. Hlavne ze vsetko funguje, skrabanceky som prelestil takze vsetko vyzera zas ako nove.
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 27 črc 2009 16:33

Potom sa páni obchodníci "opúšťajú" že ľudia u nich nenakupujú. Čudujem sa že si im to neobúchal o hlavu.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Arasid

Příspěvek od Arasid » 27 črc 2009 17:02

No sa neboj ze som sa neozval. Hned som im volal ze co s tym robili. Pevne verim ze s novym zasobnikom pride este dalsi prezent ....

Nuz chcem pridat foto ale vypisuje mi to ze na disku je uz vycerpane vsetko miesto. Sorry.
Odpovědět