Zdravim všetkych majitrlov HW 97.Som čerstvym majitelom HW 97 a chcel by som sa opytat aka je optimalna nestrelna vzdialenost.Pripadne ak niekto ma balisticku krivku uvedenej zbrane.Mam optiku Walther 4-12x50.Uvažuejem ju nastelit na nejakych 30 metrov...Tak neviem.dakujem za radu....Majte sa.
Nejdříve si musíš změřit úsťovou rychlost a pak si např. chairgunu vyjet křivku. A taky si musíš změřit výšku kříže od hlavně. Tu hodnotu bude chtít program. Většinou má každý nastřeleno na 30m. Ale záleží to jen na tobě.
jako čerstvému majiteli ti stačí 30m zastřílej vyzkoušej a uvidíš.Dá se střílet i na 50m ale nejdříve si to praskni nekolikrat na tech 30 ať se malinko s puškou seznámíš
HW97k-4,5+(zatím drží NSPN 6-24x44)
Slavia 620-4,5+Norconia 4x20
a časem přibude HW40
http://www.stargateworld.eu/
Už nevím kdo a kdy po mně chtěl FAC pružinu do HW97 ( dříve mně z BAR poslali normalní 16ti jouleovou ) Ted ji mám doma tak at se ozve cena je stejna 72,5 liber. Je to origo balene a ta pruzina je fakt masakr tuha
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
ma me dovezt kazdou chvili prekupnik HW97K dovezenou z polska chci se zeptat s jakou pruzinou to prodavaji polaci respektive kolik je u nich povoleny limit.dikec
Poláci maj povolenou úsťovou energii do 17J, ovšem nikdy si nemůžeš být jistý, jakou pružinu to v sobě bude mít - myslím zrovna na tu Noricu s FAC pružinou koupenou v ČR a s vyraženou značkou z naší zkušebny.