Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
dusuje se ze je to s tou silnejsi prodava ji za 9990 kc.tak se uvidi 

FAC
FAC u pístovek ale není nic moc... OK, AA to má už líp zmáklí, ale ti co se honí za extrémním výkonem u gamohatsanšingšung si nijak nepomůžou, pak jim to akorát utíká....
Cogito ergo armatus sum.
HW97K
no me jde hlavne o presnost a ne o likvidacni ucinky na to mam pistovku v 5.5.kazdopadne vam dik chlapi 

HW97K
nasel jsem nejake foto k rozborce kdyby si nekdo nevedel rady. http://www.severi.be/airgunning/HW97K%20strip.htm
HW 97 K
tak jsem mel dneska posranej patek ale prijdu domu a cekala na me tady milenka hw97k ktera prisla postou tak jsem cely nateseny na zitrek jak se s ni pomazlim

HW 97 K
tak me dosla fesanda a hned jsem se podival na jeji utroby.pruzina to je hnus uriznuta a ani neni zakovana.meri 26cm a ma 30 zavitu.kubajzz tady kdysi psal ze ta jeho v originale byla 22cm a neco o nove ktera ma 33 zavitu tak nevim jstli jit do ni.nevite nekdo adresu a za kolik se da poridit tato pruzina o delce 33zavitu?HW97K.
HW 97 K
dik KESI ale v cechach nic neni?
No vidíš, málem bych zapomněl, zkus se poptat pana Vargy: http://www.euroshooting.eu/index.php?id ... vzduchovky , jeden kolega z fóra mě psal, že je také prodává. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
HW 97 K
no prave od neho mam tu vzduchovku a dusoval se me ze je to nastaveny na zhruba 16J.tak nevim co si mam myslet.kubajz pise ze mel original dlouhou 22cm a ja ji mam 26cm a ma 30 zavitu.kubajz mel tu novou se 33zavity.tak me vrta hlavou jestli to ma cenu manit?nastrel je perfekt a drzi stejne.
Tož až budeš mít trochu peněz nazbyt, tak objednej pořádnou pružinu do HW97 od Schneidera a dušička bude mít klid.palong74 píše:...chtel jsem tam napasovat z hatsana 125delku tusim 305 ale potom co tady se pise nevim.je pravda ze kdyz jsem ji rozebral tak jsem se zhrozil jak je ta pruzina zakoncena.jako kdyz to nekdo odfikne fleksou.viz foto co uz fotil kubajzz

HW 97 K
ted jsem si psal s VARGOU a ma prej objednany nejaky ty pruziny do 7,5 a do 16j.cena cca 400az500kc.akorat me nezdelil jak je dlouha.proc si myslis ze by byla spatna pruziny z hatsana?zrovna jsem na ni koukal
Tak já si nemyslím že by byla špatná, asi by tam i pasovala, ale osobně bych vzal raději tu od Vargy, rozhodnutí je na Tobě, není to velká investice. 
Větší investice by byla, kdyby si chtěl koupit nějakou tu TITAN XS nebo OX pružinu, byl bych zvědavej jestli stojí za to, kdo ví, možná Canadair, ten dával tu "titanovou" do HW45, zbytečný luxus řekl bych...
Edit: tak se mi dnes o pružinách i zdálo.

Větší investice by byla, kdyby si chtěl koupit nějakou tu TITAN XS nebo OX pružinu, byl bych zvědavej jestli stojí za to, kdo ví, možná Canadair, ten dával tu "titanovou" do HW45, zbytečný luxus řekl bych...
Edit: tak se mi dnes o pružinách i zdálo.