H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no k nastrelovaniu. ja som ako prve zahodil tie original montazne kruzky a kupil som si ocelovu montaz. Po druhe hammerli je tazsia vzduchovka. mne sa osvedcilo nastrelovat ju na zrolovanej deke. Je to makke a vzduchovka vdaka tomu ze ma svoju vahu do naj sadne a nehybe sa. Vobec neodporucam opierat pri nastrelovani o konar, rebrik.... proste o nic tvrde. len priamo polozit na tu ztocenu deku. a na Tru Glo sa vy..r. su take neohrabane...
zdar... Tak som sa chcel znova začať venovať tejto kráske. Ak sa pamätáte, pred časom som si nechal urobiť celokovový piest na mieru a jeho jedinou vadou je, že je ťažký jak prasa....
Chcem ho odlahčiť, len neviem ako to najlepšie spraviť. Vŕtanie dier - to iste nie, chcem aby ostala pružina čo najviac prekrytá. Preto ma napadlo, buď na ňom dať vyfrézovať také pozdĺžne drážky - tak odobrať materiál, alebo do prejsť na sústruhu a spraviť do neho zvonka viacero zápichov, aj širších. Len neviem, ako sa to potom bude správať....
Aké máte na to názory?
Chcem ho odlahčiť, len neviem ako to najlepšie spraviť. Vŕtanie dier - to iste nie, chcem aby ostala pružina čo najviac prekrytá. Preto ma napadlo, buď na ňom dať vyfrézovať také pozdĺžne drážky - tak odobrať materiál, alebo do prejsť na sústruhu a spraviť do neho zvonka viacero zápichov, aj širších. Len neviem, ako sa to potom bude správať....
Aké máte na to názory?
pem, tak geneza môjho piestu:
Ten pôvodny, ohnuty plech a nalisované niečo plastové, čo drží tesnenie vo mne nevzbudzovalo dôveru. Tak som si povedal že nakreslím nový s inak rišeným tesnením a dám vyrobiť. Chcel som vyriešiť aj potrebu PET tuningu pre pružinovku - teda aby tam ten plast nemusel ísť. Ja nie som strojár, tak som nevedel odhadnúť váhu toho celého bazmeku...
preto mu chcem dať teraz odtzčnovaciu kúru....
a ak sa pýtaš, čo je s pôvodným piestom, tak ten mi prepílil ten prvý fachman, čo mi mal vyrábať piest....
toť všetko
Ten pôvodny, ohnuty plech a nalisované niečo plastové, čo drží tesnenie vo mne nevzbudzovalo dôveru. Tak som si povedal že nakreslím nový s inak rišeným tesnením a dám vyrobiť. Chcel som vyriešiť aj potrebu PET tuningu pre pružinovku - teda aby tam ten plast nemusel ísť. Ja nie som strojár, tak som nevedel odhadnúť váhu toho celého bazmeku...
preto mu chcem dať teraz odtzčnovaciu kúru....
a ak sa pýtaš, čo je s pôvodným piestom, tak ten mi prepílil ten prvý fachman, čo mi mal vyrábať piest....
toť všetko
Co sa Vám vidí ako lepšia kúpa Hammerli 900 alebo Hatsan 105. Neporovnávať cenový rozdiel.
Nemá niekto skúsenosti s Hammerli Nova? Zdá sa mi lepšia ako tá 900. Ale cena 200 Eur bez optiky.
Zatial som mal iba Sláviu a chcem niečo s pevnou hlavňou. HW sú na mňa dosť drahé.
Sorry, že to dávam do tejto témy - ale tu je ich tolko.....
Nemá niekto skúsenosti s Hammerli Nova? Zdá sa mi lepšia ako tá 900. Ale cena 200 Eur bez optiky.
Zatial som mal iba Sláviu a chcem niečo s pevnou hlavňou. HW sú na mňa dosť drahé.
Sorry, že to dávam do tejto témy - ale tu je ich tolko.....

"Ivan13"
Skus sa pozrit na tuto stranku: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=45
V mojom prispevku su tam inzeraty na HW97k za 100 Euro a vraj uplne nove.
Skus sa pozrit na tuto stranku: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=45
V mojom prispevku su tam inzeraty na HW97k za 100 Euro a vraj uplne nove.
To Ti neviem povedať. Veď uvidíš. Ináč tá Hämmeli Nova nevypadá zle, ale ak sa rozhodneš pre ňu, tak skús poslať mail do colosus. cz. Majú na stránke takú kolonku "Zvláštne prianie".
Ja som im tam napísal o Hämmerli Hunter Force 900 Combo a behom týždňa mi ju poslali a to v piatok a pondelok boli sviatky.
Cena aj s poštovným a balným bola 130€ a 90 centov dobierkou.
V merkurii ju ponúkajú za 179 €.
Ja som im tam napísal o Hämmerli Hunter Force 900 Combo a behom týždňa mi ju poslali a to v piatok a pondelok boli sviatky.
Cena aj s poštovným a balným bola 130€ a 90 centov dobierkou.
V merkurii ju ponúkajú za 179 €.
No, jednu z nich si kúpim, ešte som sa nerozhodol. Ešte si chcem pozriet tú Hammerli Nova. Tá sa mi z obrázku najviac pozdáva. Majú ju v Merkuriii za 199 Eur. Je to síce cena HW 50, ale nemá pevnú hlaveň.
Ešte otázka: kupoval už niekto cez bron, posielajú do SR. Ak áno, kolko za dopravu? Sú tam fakt dobré ceny
Ešte otázka: kupoval už niekto cez bron, posielajú do SR. Ak áno, kolko za dopravu? Sú tam fakt dobré ceny

Na aukru je někdo prodává za 3290 kč
http://www.aukro.cz/item656878235_hamme ... 4_5mm.html

Švýcarská kvalita od německého výrobce a k tomu ten velice kvaliní puškohled...
Za cenu menší než Slávie. No nekup to.
Jestli za to chceš utratit 200 euro, tak radši vydrž, stovku přišetři a kup HW97k, ušetříš si čas, nervy i peníze.

Za cenu menší než Slávie. No nekup to.

Jestli za to chceš utratit 200 euro, tak radši vydrž, stovku přišetři a kup HW97k, ušetříš si čas, nervy i peníze.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.