H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
aha. takze odhad alebo to "preklikavanie" co tu obcas niekto spomina, ze "nechcelo sa mi preklikavat".
ale ked kupim mozno ten s mildotom, tak teoreticky by som nemusel odhadovat ani preklikavat pri nasej najoblubenejsej discipline - strelba na cokolvek -kdekolvek.
ale ked kupim mozno ten s mildotom, tak teoreticky by som nemusel odhadovat ani preklikavat pri nasej najoblubenejsej discipline - strelba na cokolvek -kdekolvek.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Dnes som mal moznost (vdaka jeremovi555 - dali sme si taku malu prestrelku z dazdom???
) ohmat a vystrelit si z tejto vzduchovky. Na pohlad je pekna, aj spracovanie je ok - posobi mohutnym dojmom....akurat od strelby som popravde cakal viac....no myslim si ze by sa to chcelo s nou vzit, vyladit a naucit sa z nej strielat. No za 130 euro ci kolko to stoji v colosus.cz aj s puskohladom(ak bude drzat nastrel) to je podla mna dobra kupa.

Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
to jerem
Na stránkách COLOSUSe je u ní napsáno.
Zákaz používání v ČR!
Sice nechápu, proč ji teda nabízejí.... ale kšeft je kšeft.
Mám takový dojem, že někdo změřil chrono a nevychází to na 16 J.
Zákaz používání v ČR!
Sice nechápu, proč ji teda nabízejí.... ale kšeft je kšeft.
Mám takový dojem, že někdo změřil chrono a nevychází to na 16 J.
zlate stranky chytame strelit naraz Hammerli a Hatsan. no zatial sa nam nepodarilo prist knam do pivnice kde zl.stranky cakaju na svoju smrt.
snad cez tyzden potom to sem hned dam.
mame strelit do nich z jedneho metra? alebo 10cm?
no a terče len chystame, lebo nemam optiku tak potom sem nastrelime aj online terč na 20m. ale v akej polohe to chces?
v lahu s oporou?
plechovky strielame po terčovej strelbe.
dokial mame ruky oddychnute strielame terče-lebo sutazime na 10-20 a 30m bez opory iba v sede v klaku a v stoji a v lahu bez opory- a potom ked nevladzeme tak sa zabavame na plechovky aj s oporou. trebars takto.

snad cez tyzden potom to sem hned dam.
mame strelit do nich z jedneho metra? alebo 10cm?
no a terče len chystame, lebo nemam optiku tak potom sem nastrelime aj online terč na 20m. ale v akej polohe to chces?
v lahu s oporou?
plechovky strielame po terčovej strelbe.
dokial mame ruky oddychnute strielame terče-lebo sutazime na 10-20 a 30m bez opory iba v sede v klaku a v stoji a v lahu bez opory- a potom ked nevladzeme tak sa zabavame na plechovky aj s oporou. trebars takto.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.