H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hosi, este jedna vec... ako vam funguje puskohlad? ja s nim mam nejaky problem, vcera som sa s tym hral asi hodinu a stale to strielalo prec... nakoniec som ho dal dole, polozil na stol a tocil som s tymi skrutkami na nastavenie vysky a smeru.... a cuduj sa svete vyska ako tak isla, ale aj ked to slo hore, tak zaroven aj do prava ale nie stale, do polovice siel kriz sikmo hore, potom uz isiel pekne rovno hore, smerom dolu takisto... no divne.
nastavenie smeru funguje len od jedneho kraja, asi 1 otacku skrutky, dalej skrutka uz ide len na prazdno a kriz stoji na mieste. Ked som toto videl, tak mi uz bolo jasne preco mi vsetky rany idu v lavo od terca a mozem krutit s tym kolieskom kolko vladzem a nic.. pocitam kliky kolko cm potrebujem posunut a nic mi nevychadzalo viac ako hodinu som stravil len tym, ze som sa to snazil nastelovat. Stalo sa niekomu nieco podobne? da sa to nejako spravit? alebo len reklamacia, pripadne novy puskohlad?
nastavenie smeru funguje len od jedneho kraja, asi 1 otacku skrutky, dalej skrutka uz ide len na prazdno a kriz stoji na mieste. Ked som toto videl, tak mi uz bolo jasne preco mi vsetky rany idu v lavo od terca a mozem krutit s tym kolieskom kolko vladzem a nic.. pocitam kliky kolko cm potrebujem posunut a nic mi nevychadzalo viac ako hodinu som stravil len tym, ze som sa to snazil nastelovat. Stalo sa niekomu nieco podobne? da sa to nejako spravit? alebo len reklamacia, pripadne novy puskohlad?
"MareC3k"
A Ty si tú podložku vybral? Ta dierka je tam fakt dosť malá, ale ako píše "madbugie", keď sa zväčší otvor, môže poklesnúť sila tlaku. Ale ak je tá dierka malá, môže zase brzdiť piest v rychlosti. Toto je na posúdení niekoho zdatného vo fyzike, alebo dlhoročného skúseného vzduchovkára, výborného v tuningu.
Toto by mohol vedieť posúdiť "kubajzz". Možno ak sa sem mrkne tak nám poradí, že čo spraviť.
A Ty si tú podložku vybral? Ta dierka je tam fakt dosť malá, ale ako píše "madbugie", keď sa zväčší otvor, môže poklesnúť sila tlaku. Ale ak je tá dierka malá, môže zase brzdiť piest v rychlosti. Toto je na posúdení niekoho zdatného vo fyzike, alebo dlhoročného skúseného vzduchovkára, výborného v tuningu.
Toto by mohol vedieť posúdiť "kubajzz". Možno ak sa sem mrkne tak nám poradí, že čo spraviť.
Chcelo by to niekoho s chronom co by dokazal zmerat ustovu rychlost s tou podlozkou a bez nej. Skusal som strielat aj s vybratou podlozkou, ale ci tam je 230m/s alebo 280m/s nijako nezistim... podla mna, ked sa piest pohybuje smerom dopredu, tak ten maly otvor brzdi odvod tlaku smerom ku diabolke... aspon podla mna, ale mozno sa mylim a je to na iny ucel. chcelo by to nazor niekoho skusenejsieho v tejto veci
No, ked mam pravdu povedat, tak to stoji za figu. Na pevne mieridla som ju poriadne nezastrielal. Nemam zatial dobre podmienky. Strielal som len tak, ze som klacal a ani flintu som nema o co opriet, iba raz u svokra na zahrade o takeho rozbiteho kona. Ta muska je moc siroka. A aj tak mi to vsetko islo vpravo od stredu, hoci zadne mieridla uz boli na maximun vlavo. Asi su krivo osadene. Teraz som nahodil puskohlad a raz som bol strielat u nas za skolou, tez len tak v klaku bez opory. Tak ako tak som to nastrelil na 15 metrov. Do terca sa mi strielalo zle, ala na nom som trochu upravil nastrel, lebo prve strely, ked som mieril na stred tak isli mimo terca uplne nad. Potom to islo tak okolo stredu. Ale bez opory sa to tazko da zamierit, ked uz dlho strielas, ta flinta je dost tazka. Potam som strielal na vrchnaciky z pet flias tak, ze som si ich polozil nalezato. Tak ako su na flasi. Tak to uz sa mi triafalo celkom dobre, tam som to nejako udrzal a triafal som ich celkom slusne, no ale to je slaba utecha.
Mozno raz sa vypracujem a budem moct hodit terc aj do on line sutaze, len musim poriadne nastrelit flintu ked budu podmienky.
Zatia sa nie je cim chvalit.
Mozno raz sa vypracujem a budem moct hodit terc aj do on line sutaze, len musim poriadne nastrelit flintu ked budu podmienky.
Zatia sa nie je cim chvalit.