P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
upni nekam pusku s vymontovanym dnovym sroubem a koukni pres hlaven na cca 50m na nejakej objekt.Pak mrkni pres sklo a uvidis rozdil.Naklikej to na ten objekt at mas v hlavni i kukru stejnej vyjev a hura na strelnici.Potom uz jenom lehce doladis.
Mas fotku toho povedenyho terce,strilenyho pres pevny?
Mas fotku toho povedenyho terce,strilenyho pres pevny?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Bohužel fotku nemam...foťák sem zapoměl a tak sem neměl čim to blejsknout. No abych to přiblížil...8ran šlo všechno doprava mimo kruhy = moje chyba, dalaších 5ran z rozptylem 10-15cm, 5ran nahoře na hranici desítky s devítkou s rozptylem 2-3cm, další 5 ran to samý ale dole.
Celkově to tedy hodnotim jako úspěch, protože na 50m překrývá muška střed pistoláku 50/20 až po "šestku". Co se týče těch horších zásahů připisuju to mejm vlastním chybám.
Potěšující byl i výraz "dsňáků" střílejících bez sluchátek...po několika mejch výstřelech svorně mazali pro hluchadla...já je naučim dodržovat provozní řád střelnice

Celkově to tedy hodnotim jako úspěch, protože na 50m překrývá muška střed pistoláku 50/20 až po "šestku". Co se týče těch horších zásahů připisuju to mejm vlastním chybám.
Potěšující byl i výraz "dsňáků" střílejících bez sluchátek...po několika mejch výstřelech svorně mazali pro hluchadla...já je naučim dodržovat provozní řád střelnice

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
No tak pokud se ti podarili dve hejna po cca 5ti kusech s rozptylem 2-3cm tak to je hodne dobry,na otevreny miridla,ktera jsou na lov a ne na tercovku.S kukrem to bude lepsi.Hned jak ho nastrelis,tak z toho sundej pevny,vypada to blbe.Pak z toho budes mit suupr tuupr sniperku 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
To nebyla nahoda.Na US forech pisou,ze Evolution je docela presnej.Oni celkove nepisou na zbrane od Traditions nic vylozene spatnyho.Dokonce jsem se tam setkal i s nazory,ze treba Yukon je jedna z nejpresnejsich inlajnek pro zacatky a ze strili hodne presne uz po vybaleni z krabice. Tady je to nejlevnejsi flinticka a mozna zbytecne opomijena.Nasel jsem treba na youtube video s Trackerem,se kterym chlapik strilel vyborne na 420 yardu.Skoda,ze takovou dylku strelnice nikde v okoli nemam.Taky bych to testnul.Ta tvoje fesanda musi na vzdalenost 200 m strilet,jeste v hodne slusny presnosti.Chce to jen pouzit Pyrodex a nejakou tezsi sabotovou strelu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
duffiozo: mám takový dotaz, máme stejnou flintu a stejnou optiku/ In-Line Tracker 209 .50+Delta 3-9x40 /. V poslední době mám takový dojem, že optika Delta je na ho... ,nedrží nástřel, jak se to jeví u tebe??? Pokusím se pohledat původní mířidla a porovnat. Ke stejnému zjištění jsem došel u Buckhuntra , kolimátor šel dolů a byly desítky, stříleno na 25m. 

Ahoj romi,ja uz jsem miridla nekde potratil,takze se posrat nesmi,ikdyz ted planuju lepsi optiku.Zatim musim rict,ze nastrel drzi.Ono jde taky o to,jakou mas montaz.Ja mam ocelovou Kozap a kameny origo hlinik od Traditions.
Asi uz jsi videl muj posledni terc http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... start=1380
ty korekce jsem musel delat,protoze jsem mel sundanou optiku a i krouzky z puskohledu a zmensoval jsem navazku.
Asi uz jsi videl muj posledni terc http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... start=1380
ty korekce jsem musel delat,protoze jsem mel sundanou optiku a i krouzky z puskohledu a zmensoval jsem navazku.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
duffiozo: tak Traditions = Ardesa a na Ardesu jsem občas slyšel né zrovna pěkný hodnocení, ale já zasebe můžu řict, že jsem spokojenej.
Yukon se mi docela líbí. Je to taková pěkná flintička pod kabát
Od začátku se mi ale líbil Evolution. I Pursuit je pěknej, ale bohužel tu nejsou k dostání všechny verze.
V Brýmový pokaždý koukam na REX-100, ale to je spíš takovej výstřelek.
Yukon se mi docela líbí. Je to taková pěkná flintička pod kabát

V Brýmový pokaždý koukam na REX-100, ale to je spíš takovej výstřelek.
"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
Tak ja samosrejme vim,ze Traditions je Ardesa,ale zajimalo by me,ceho se tykali ty nepekny veci.Tipnul bych si,ze replik.Inlajnky jsou podle US for naprosto v pohode.A Brymova ma ted v nabidce Pursuit ll. a ta je naprosto v pohode.Dnovej sroub se vyndava dvema prsty,jen pootocenim a vytazenim ven.Mrkni na dve novinky Buckstalker a Vortek
http://www.traditionsfirearms.com/eshop ... oaders.asp
Neovladas anglictinu v psane forme?Potreboval bych poslat dotaz na jejich stranku.
http://www.traditionsfirearms.com/eshop ... oaders.asp
Neovladas anglictinu v psane forme?Potreboval bych poslat dotaz na jejich stranku.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
-
Jsem přiměřeně naštvanej na yukoňácké výrobní tolerance. Když pominu diskutované zúžení hlavně u DŠ - a nemám ho jenom já - tak jsem musel kukr v kroužcích dorovnat do osy vložkami. Závity v hlavni jim lehce ujely
. U jednoho kroužku (dural od Traditions, koupeno u Brymové) jsem zase musel dosyslit jehlákem díru pro šroub.

Traditions™ Yukon Drop-Breech Action .50 + KonusPro 6x40
*Sverige - det härligaste landet i Europa*
*Sverige - det härligaste landet i Europa*