Air Arms Pro-Sport cal..22 & .177
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Alexi - máš pravdu. Jsou jedinci, kteří reagují na vše, co se tu šustne. Nebudu je jmenovat, snad o sobě vědí.
Je to až překvapující, jaký tito jedinci mají rozhled a zkušenosti, ať se to týká čehokoliv. Někteří opakují a zvýrazňují to, co jiní řekli (napsali) před nimi. I kdyby to byla sebevětší blbost.
Nevím proč to dělají, asi aby měli více příspěvků. Ikyž nechápu, co z toho mají.
Pravdou ale je, že už mě dost ser....
Jestliže jsem ve vláknu např. AA PS, tak reaguji na toto téma. Je možné, že to někdy občas ujede, to se stane, ale aby jedni a titíž to dělali neustále, je to na zamyšlenou.
Zjednodušeně řečeno: jsou přispěvatelé, kteří mají co nabídnout (myslím zkušenosti a rady, apod...), a jsou tací, kteří jen do všeho krafají, nedrží se tématu - a kde nic, tu nic. Jen žvásty.
Takže - pánové, jestli se poznáváte - už dost.
Je to až překvapující, jaký tito jedinci mají rozhled a zkušenosti, ať se to týká čehokoliv. Někteří opakují a zvýrazňují to, co jiní řekli (napsali) před nimi. I kdyby to byla sebevětší blbost.
Nevím proč to dělají, asi aby měli více příspěvků. Ikyž nechápu, co z toho mají.
Pravdou ale je, že už mě dost ser....
Jestliže jsem ve vláknu např. AA PS, tak reaguji na toto téma. Je možné, že to někdy občas ujede, to se stane, ale aby jedni a titíž to dělali neustále, je to na zamyšlenou.
Zjednodušeně řečeno: jsou přispěvatelé, kteří mají co nabídnout (myslím zkušenosti a rady, apod...), a jsou tací, kteří jen do všeho krafají, nedrží se tématu - a kde nic, tu nic. Jen žvásty.
Takže - pánové, jestli se poznáváte - už dost.
Tak sem udělal rozborku a první pocity sou dobré, ale s hodnocením přesto počkám až něco vystřílím, aspoň krabku JSBček.
Rozborka proběhla až na jeden problém (musel sem jet domů pro sadu nástrčných klíčů pro povolení jednoho šroubu)
nějak sem se s tím neskládal, sorry
Ale jedna věc mě kulantně řečeno zarazila (popravdě su celkem nasranej) a to škrábance uvnitř pouzdra, nevím jestli je to normal a už to neřeším.

V podpisu sice mám Bushnell napsanej, ale na flitě sem ho eště neměl, další problém je totiž montáž, musím objednat jinou
, ta KZK jednodílka 11mm tam po dobrém nejde a silou to zkoušet nebudu, nechci to poškrábat 
Edit: změna adresy na obrázky
Rozborka proběhla až na jeden problém (musel sem jet domů pro sadu nástrčných klíčů pro povolení jednoho šroubu)

Ale jedna věc mě kulantně řečeno zarazila (popravdě su celkem nasranej) a to škrábance uvnitř pouzdra, nevím jestli je to normal a už to neřeším.

V podpisu sice mám Bushnell napsanej, ale na flitě sem ho eště neměl, další problém je totiž montáž, musím objednat jinou

Edit: změna adresy na obrázky

Naposledy upravil(a) kesi dne 26 čer 2009 10:09, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
2 kesi: Nič si z toho nerob, ja som mal škrabance(dosť početné) na spúšti a na závere hlavne, ale som to tak nenechal...Letelo to späť do BAR. Kľudne o tom napíš Lloydovi, je to divné. Tiež ma to nasralo, veď to nie je nejaká čína(dúfam
)
A písal som aj do Air Armsu- ochota ma bode mrazu. V BAR pravý opak.

A písal som aj do Air Armsu- ochota ma bode mrazu. V BAR pravý opak.
Grand Power P1, Ruger SR22, CZ 858 Tactical
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
Diana 54 AIRKING, Air Arms Pro Sport, HW97k, Zoraki HP-01 Ultra, Gamo 440, Zbrojovka Brno Z II, Crosman MK-177
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
To jsou fakt hnusný škrábance no fuj ty jdou alespoň 1mm hluboko ..... chjoooo to je chujovina.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Zvláštne
Kesi, Tie škrabance vyzerajú na prvý pohľad nepríjemne, zrejme Ti poslali kus, ktorý bol už používaný, osobne by som si za takúto drzosť prinajmenšom vymenil fórumové logo na znak protestu. Tým nehovorím, že pušku, lebo ak je dobrá, výborne strieľa a vyzerá, dá sa prižmúriť oko. Každopádne predohra (myslím tým ten starostlivý výber) prekonala radosť zo súlože (t.j. rozborka a následné zistenie stavu veci), ostáva ešte vyvrcholenie (spoľahlivosť, výsledky streľby atď.). Ak to nedopadne dobre, potom hneď šup za doktorm Plzákom
Aj napriek tejto nepríjemnosti Ti želám, aby Si si nenechal pokaziť radosť, vybehol von, nastrieľal nejeké terčíky, a o to ostatné nech sa stará priateľka.

Aj napriek tejto nepríjemnosti Ti želám, aby Si si nenechal pokaziť radosť, vybehol von, nastrieľal nejeké terčíky, a o to ostatné nech sa stará priateľka.
Naposledy upravil(a) BMW dne 17 kvě 2009 15:43, celkem upraveno 2 x.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
No doufam, ze se Alexxxus plete a ten 1 mm to neni, to by byla vazne sila.
Opravdu je mozne to reklamovat i v pripade, ze se jedna o mechanicke poskozeni zjistene pri rozborce?
V pripade zbrani asi rozborka neni nic proti uznani reklamace jak je to napriklad u nekterych ele. vyrobku, ze? Ma s tim nekdo zkusenosti?
Opravdu je mozne to reklamovat i v pripade, ze se jedna o mechanicke poskozeni zjistene pri rozborce?
V pripade zbrani asi rozborka neni nic proti uznani reklamace jak je to napriklad u nekterych ele. vyrobku, ze? Ma s tim nekdo zkusenosti?