Od začiatku: V-mach FAC kit za 80,-EUR bol vyhodené peniaze. Výkon niečo cez 16J, presnosť a hladkosť výstrelu sa nezmenila. A po polhodinke strieľania ma boleli lakte jak sviňa. Skrátka na natiahnutie som potreboval silu ako slon. Takže som ho vybral a poslal do V-mach customs na preskúšanie(už mi poslali nový). Keď som mal PS rozobratý, niektoré časti spúšte boli obdraté ako po rokoch používania. Puzdro spúšte bolo zvnútra dosť zodraté a všade bol zbrúsený prach zmiešaný s vazelínou no humus. Tesniace plastové krúžky piestu a valca(dokopy sú 3) boli takisto zodraté ale zvnútra. Naťahovacia páka sa posunula asi pol centimetra dovnútra pažby(podložil som vnútorný imbus podložkou už je to ok). A nakoniec kompenzátor, teda jeho posledná stena sa posunula asi 3-4mm dovnútra hlavne! Po cca. 500 výstreloch! Mal som chuť poslať im celú flintu naspäť. Nakoniec išlo iba pár častí, ostatné si spravím sám. A potom nekupuj gamohatsanvietnam flinty, veď Air Arms je špička

Skrátka som s tou firmou sklamaný, a takisto z ich jednania so zákazníkom. Tým nechcem nikoho ovplyvňovať. AAPS je určite super zbraň, ale či ma stála tie opletačky a peniaze ešte len zistím...