Air Arms Pro-Sport cal..22 & .177

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 24 dub 2009 23:43

Pardon tento příspěvek patřil jinam :(

Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 25 dub 2009 06:22

Kubajzi s Tvojí puškou nesoupeřím, když máš pružinu na 4 díly nastřílíš rekord on-line, když máš dobrou pružinu tak níčíš optiky s Tebou nehraju.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 30 dub 2009 10:59

Tak jak sem se dozvěděl ani PS není bezproblémová flinta :(
Jeden kolega ze Slovenska (kluci na MS taky nehrajem nic moc :cry: ) de flintu reklamovat.
Konkrétně napsal: spoušť (odřeniny na kovových jazýčkách a na pouzdře) a moderátor (malinko se posouvá).

A k tomu nátahu mi psal že 16J PS de natahovat úplně superlehce ( V-Match kit = pravý opak) a srovnává to s originál pružinou na svém HW97k, která má o něco vyšší výkon a ta se samozřejmě natahuje podle jeho slov o poznání hůře, ale samozřejmě jak sem napsal ta pružina v HWčku je silnější.
Barys

Příspěvek od Barys » 01 kvě 2009 19:36

Co je bezproblémové na tomto světě.Co já vím tak všichni co jsme s nin stříleli tak jsme byli spokojeni.Nic ve zlém,ale až dorosteš do stavu,kdy tě PS bude brzdit,tak budeš minimálně jeden z nej střelců tady na foru.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 01 kvě 2009 19:49

Myslím že nemám šanci, ani výhledově...
Barys

Příspěvek od Barys » 01 kvě 2009 19:52

Určitě ne škoda,ale moc to řešíš.Kup ji a budeš spokojen.
LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 01 kvě 2009 20:04

Tak já se kesiho zastanu. Já taky vše hodně řeším před nákupem. Takové diskutování a vybírání je polovina radosti z nové flinty. Je to taková dlouhá předehra před nákupem. Dokonce po nákupu mi vždy něco jako chybí a musím si vyhlídnout něco jiného co prodiskutovávám v vybírám, o čem přemýšlím. To je trochu prokletí, že až je doma, tak je má touha ukojena. Těžko to popsat, ale kdo to má stejně, tak pochopí.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 01 kvě 2009 20:28

Přesně vím o čem píšeš :roll:

Barys: v úterý sem byl ve spořce ohledně převodu peněz :wink:
Naposledy upravil(a) kesi dne 01 kvě 2009 20:31, celkem upraveno 1 x.
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Také

Příspěvek od Apevia » 01 kvě 2009 20:31

Také to samozřejmě znám... Zrovna v této chvíli procházím tím stejným... Je to porov vybrat si správně kor v té nějaké určené cenové relaci... Tak já ale již finishuji :)
psena

Příspěvek od psena » 01 kvě 2009 22:00

No ale Kesi omluv me, obcas si ale rikam at uz si konecne vyberes a mame tu trosku klidu od tvych starosti. Ja jsem vybiral asi 14 dni a ve vsi tichosti, dotazy jsem smeroval primo k tem, kteri neco vi. (byli dva).
Je to krasne obdobi, ale mam pocit, ze ho mas od doby co jsem na foru...tedy asi pul roku, navic mam pocit, ze ty jsi chodici encyklopedie tohoto fora, vim ze rad vsem pomahas... co od nas cekas???
To jsi skutecne tak nejistej ve vlastnim usudku? Obcas si musis stat sam za svym. A ty uz vedomosti mas dost. Tak bud chlap, rozhodni a kup, zpetne uz nepatrej. Nic bez jedine chyby neexistuje. Honba za dokonalosti je smrtici. At neskoncis u Chocholouska :D
Barys

Příspěvek od Barys » 01 kvě 2009 22:22

TAk ať jsi spokojen a už se neptej,nebo ti nějaký neurčitý příspěvek vezme entusiasmus.Jen si nepamatuju co bereš za optiku?
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Bushnel

Příspěvek od Apevia » 01 kvě 2009 22:25

Myslím, že jde do tohoto:
Obrázek
Cogito ergo armatus sum.
psena

Příspěvek od psena » 01 kvě 2009 23:40

Barys píše:TAk ať jsi spokojen a už se neptej,nebo ti nějaký neurčitý příspěvek vezme entusiasmus.Jen si nepamatuju co bereš za optiku?
Myslim, ze je urcity dost :) Kesi vali prispevky jeden za druhym, radi, dava odkazy tak suverene, ze me potom prekvapuje, proc se tu pta pri vlastnim vyberu na kazdou prkotinu a neumi si vybrat.
Nejsem extrovert, proto mam asi problem to chapat.
Nakonec ma Kesi vyber paradni a ja myslim, ze pro ty lenivejsi by stalo za to jeho nakup okopirovat. :D
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 02 kvě 2009 11:58

Pánové, dozvěděl sem se tu spoustu věcí - mj. i o sobě :D a že rád pomáhám druhým? Mě to baví, aspoň tady, ale neříkal bych tomu rada spíš představím tomu člověku další možnou variantu o které si myslím že je lepší :wink:
Co se týče toho rozhodování máš pseno naprostou pravdu, ale mám to podobně jak napsal LuckyHit, prostě je to radost + ta moje smrtící nerozhodnost (moje přítelkyně by mohla vyprávět) :twisted: , což se projevilo především ve výběru optiky a montáže, jo na větrovku se to vybírá, máme tu KOZAP a to je podle mě jasná volba!
Chtěl sem to tak nějak eště všechno zvážit, třeba o montážích KZK sem vůbec nevěděl....a blblblblbbl
Až budu mít vše doma hodím sem nějaké ty fotky ať máte na co koukat :)
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 02 kvě 2009 13:37

Takové pěkné vlákno to bylo, o ProSportu, paráda, ted je tu blábolení o optice - mimojiné strašidelné optice - o montážích ... chtělo by to dodržovat o čem které vlákno jem optika do optiky - montáže do montáží. A zbytečné noticky by měl každý nechat ve vzduchu než se klávesnice dotkne prsty.
Kesi - Apevia fakt si to vemte k srdci - a reakci nechte do SZ pokud se Vám dvěma nelíbí co jsem ted napsal.

Kesi každému radíš co se do Tebe vejde, na všechno reaguješ ( jseš dokonce horší než já ) pak si řekneš o radu ... málem jsem se potrhal smíchy.
Apevia... dtto.

Mně ani nejde tak o to co sem kdo nasmolí s vypětím všech sil, jde mně o to že když vidím novej příspěvek u vlákna co jsem založil tak se těším že tam bude něco hodnotného třeba že někdo má pušku jako Já, zatím tu je jen - uvažuju o ní - kupuju jí - slyšel jsem že je nespolehlivá - takže ji nechci - (( vždyt už jsi ji koupil )).... v každěm cca 30tém příspěvku ... pérovka je dobrá ... ale PCP je PCP .... radit by tady na fóru měli ty co skutečně tu kterou vzduchovku kdy měli v ruce, ne že o ní slyšeli, nedej bože četli na jiném fóru, kolik lidí ProSporta skutčně mělo v ruce a odstřílelo alespoň jeden "1" online terč ??? Kubajz - Barys .... ( no já samozřejmně ) ....

Takže Kesi až budeš mít AAPS tak se tu rozepiš i s bohatou fotografickou podporou toho co máš doma, budu rád že tu další AAPS je.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Odpovědět