M? n?kdo ?patn? zku?enosti se zbran?mi Glock?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Glocky
Kubajzz může to být velice tenká vrstva, kterou naše oko začne vnímat až v momentě, kdy začne docházet k částečnému porušení této vrstvy.
Má někdo špatné zkušenosti se zbraněmi Glock?
Je zde sice dotaz na špatné zkušenosti ale já mám tyto. Řadu let mám G 19 se starším typem rámu a asi také staršího ročníku výroby. Už předchozí majitel ho hodně nosil a používal, já za ty roky také, je již hodně ošoupaný od pouzdra ale je v bezvadné kondici, bere jakékoliv střelivo včetně přebíjeného a také komolé kužely lehčí a kratší než standard. Hlaveň těsná a hladká jako dětská .... a funkce celé zbraně naprosto bez chyby. Výhrady k horšímu držení Glocků oproti modernějším zbraním podepisuji.
Glocky
Takhle to vypadá šíleně. Ale pokud jsem se díval na ten server, tak tam současně řeší nějaký problém s prasklým a následně svařovaným závěrem.
Akorát mě nejde do hlavy / zase listování v tomto tématu/ proč jsou problémy s trháním drážek jen u ráží 9mm. Kdyby Glock měl problémy tohoto druhu, myslím že by se vyskytovali u všech ráží. Možná na to máš vysvětlení, já to ale nechápu.
Akorát mě nejde do hlavy / zase listování v tomto tématu/ proč jsou problémy s trháním drážek jen u ráží 9mm. Kdyby Glock měl problémy tohoto druhu, myslím že by se vyskytovali u všech ráží. Možná na to máš vysvětlení, já to ale nechápu.
Vysvětlení na to nemám, jen se snažím dobrat pravdy. Myslím, že Glocky jsou výborné zbraně, jestli ale mají nějaké mouchy, mělo by se o nich vědět a nezamlčovat je.
Jediné vysvětlení, proč se mluví o strhávání drážek u 9mm, mě napadá snad jen, že to bude u Glocka zdaleka nejrozšířenější ráže. A náboj .45 je moc pomalý.
PS. Ten maník tam neřeší závěr u Glocka, ale u HK USP.
Jediné vysvětlení, proč se mluví o strhávání drážek u 9mm, mě napadá snad jen, že to bude u Glocka zdaleka nejrozšířenější ráže. A náboj .45 je moc pomalý.
PS. Ten maník tam neřeší závěr u Glocka, ale u HK USP.
To Olaf a Kubajzz:vzhledem k tomu,že jsem výše popisovaný jev dlouho pozoroval na své G 19,považuji se za" odborníka na vypadaný vývrt ". Takže: nejde o stržené drážky, jde o dobře hmatatelné/ např. drátem / plošné erose ,nalézající se jak na drážkách, tak v polích,matného a hrubého povrchu , dále nejde o jen o ráži 9 mm, na servru mojezbran jeden kolega popisuje reklamaci Glocka ráže .45 ACP/také neuznané / ze stejného důvodu . Ale nedělal bych z topho senzaci, je to jev jistě ojedinělý,chtěl jsem jen uvést,že ani tak dokonalé zbraně jako Glock můžou mít vady, a pak také to jednání firmy není zrovna IA .
To Kubajzz: bohužel nemohl, protože jak už jsem napsal,hlaveň jsem reklamoval, oni ji poslali do Rakouska a vrátila se jako neuznaná reklamace. Ale zase jim to trvalo déle než 30 dní !!Když jsem si pro zbraň přišel 31.den, byla ještě mimo a to si můžeš přát cokoli - protože i přes tuto závadu či vadu mám Glocky rád, přál jsem si jen novou hlaveň a tu jsem dostal.Takže nyní je vše OK. A výhledově přemýšlím o jiné hlavni - vyrábí jich pro Glocky několik firem / a nemusí se dopasovávat ! / .
Re: Glocky
myslim že neuznali , ale přetahli zakonou 30 dení lhutu myslim že jimto trvalo 31 dni .Olaf píše:Dydla-rozumím tomu správně, že v Tvém případě byla reklamace úspěšná?
Je to jev ojedinělý...
Dydla: Takže zatím žádnou paniku?[/quote]