Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
Přátelé, mám pro Vás perlu, sice se netýká přímo malé odstřelovačky, ale je z místa, kde se MaO velmi specifickým způsobem střílí a následující zpráva Vám osvětlí specifické a "značně nestandardní" postupy pořadatele. Přijel kamarád, který tam byl o weekendu na závodu ve střelbě ze služební pistole.
Já: "Tak jak jsi dopad!"
On: "Ani nemluv, takovej závod jsem ještě nezažil." (střílí 40 a více let).
Já: Co, blbý, byly problémy?
On: "Ani jsem nestřílel".
Já: " Proč? Technickej problém na zbrani?"
On: Ani ne na zbrani jako u pořadatele. Do další rundy jsem zbyl jenom já, tak než by to rozdělili a pustili další rundu, ředitel závodu prohlásil, že .....se žádná další runda otvírat nebude. Tomu jednomu vrátíme startovný a končíme. Přece tady nebudeme čučet další hodinu...!!!"
Zajímavý, co???!!!!!

Já: "Tak jak jsi dopad!"
On: "Ani nemluv, takovej závod jsem ještě nezažil." (střílí 40 a více let).
Já: Co, blbý, byly problémy?
On: "Ani jsem nestřílel".
Já: " Proč? Technickej problém na zbrani?"
On: Ani ne na zbrani jako u pořadatele. Do další rundy jsem zbyl jenom já, tak než by to rozdělili a pustili další rundu, ředitel závodu prohlásil, že .....se žádná další runda otvírat nebude. Tomu jednomu vrátíme startovný a končíme. Přece tady nebudeme čučet další hodinu...!!!"
Zajímavý, co???!!!!!

-
- Odborník na zbraně
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je parada 
Z tohoto duvodu v nasich propozicich MaO uvadime, ze je dobre poslat prihlasku predem, protoze pri prihlaseni az na miste nemuzeme garantovat ucast .. ale kurna kdyz uz od nekoho vyberu startovne, tak se mi preci nemuze stat, abych mu je pak vratil s tim, ze uz se mi nechce poradat dalsi rundu .. jestli se to takto opravdu stalo, tak to jen znovu a krasne dokumentuje, jak si v Horni Branne vazi zavodniku - potazmo hostu na svych zavodech ..
Kdyby to byl nejaky mistni "Jarda", tak si urcite zastrili..
No jeste ze uz tam nejezdim, protoze s timto organizacnim vyborem to opravdu nema smysl..
Ale zpet k tematu .. uz jste mi poslali sve prihlasky na 4.dubna? .. termin se blizi!

Z tohoto duvodu v nasich propozicich MaO uvadime, ze je dobre poslat prihlasku predem, protoze pri prihlaseni az na miste nemuzeme garantovat ucast .. ale kurna kdyz uz od nekoho vyberu startovne, tak se mi preci nemuze stat, abych mu je pak vratil s tim, ze uz se mi nechce poradat dalsi rundu .. jestli se to takto opravdu stalo, tak to jen znovu a krasne dokumentuje, jak si v Horni Branne vazi zavodniku - potazmo hostu na svych zavodech ..
Kdyby to byl nejaky mistni "Jarda", tak si urcite zastrili..
No jeste ze uz tam nejezdim, protoze s timto organizacnim vyborem to opravdu nema smysl..
Ale zpet k tematu .. uz jste mi poslali sve prihlasky na 4.dubna? .. termin se blizi!
Harp : co k této pološílené informaci dodat. Tamní pořadatelé to evidentně organizují se zjevnou nechutí s notnou dávkou intolerance a arogance. Možná by pro ně bylo lepší do ničeho se neznásilňovat a jít raději žebrat před kostel. Pro Tvého kamaráda může být útěchou zjištění, s kým by eventuelně měl tu čest se poznat. Já osobně bych nebyl schopen pod takovými pořadateli soutěžit, natož další soutěž pořádat a proto jsem rád, že jsem potkal pro své střelecké období právě Vás, tedy p. Sidewindera a p. Harpa
a další fajn osobnosti .

Přátelé, kamarádi, střelci, v neděli 22.3. jsme u nás na střelnici Borek u Českých Budějovic
uspořádali první závod letošní sezony v Malé odstřelovačce. Sešlo se nás dvanáct startujících.
Počasí nám přálo, nálada byla přátelská a bojovná. Průběh závodu po odstřílení jednotlivých položek, byl jako vždy plný zvratů v pořadí. Pro někoho dost dramatických zvratů, ale dobrou náladu to nezkazilo a všichni jsme se dobře bavili. Dobrá zpráva je i to, že v průběhu akce se
trousili zvědavci kteří přišli omrknout jak se to vlastně střílí. Takže můžeme čekat, že nás možná bude příště o něco víc.
Výsledky zde: http://www.sskborek.info/doc/20090322_maoborek.pdf
Malá fotogalerie zde: http://www.sskborek.info/foto/thumbnails.php?album=8
(zase nebyl čas pořádně fotit)
uspořádali první závod letošní sezony v Malé odstřelovačce. Sešlo se nás dvanáct startujících.
Počasí nám přálo, nálada byla přátelská a bojovná. Průběh závodu po odstřílení jednotlivých položek, byl jako vždy plný zvratů v pořadí. Pro někoho dost dramatických zvratů, ale dobrou náladu to nezkazilo a všichni jsme se dobře bavili. Dobrá zpráva je i to, že v průběhu akce se
trousili zvědavci kteří přišli omrknout jak se to vlastně střílí. Takže můžeme čekat, že nás možná bude příště o něco víc.
Výsledky zde: http://www.sskborek.info/doc/20090322_maoborek.pdf
Malá fotogalerie zde: http://www.sskborek.info/foto/thumbnails.php?album=8
(zase nebyl čas pořádně fotit)
Tak to naštěstí u nás v sobotu nebylo, my měli 2 a kousek rundy
a zvládlo se to v pohodě i s výměnou zbraní. Závod na Borku se vyvedl, počasí bylo OK a snad se to všem i líbilo.

Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...
-
- Odborník na zbraně
Blahopřeji k dobře uspořádanému závodu i k tomu, že se naše/Vaše disciplína má k světu. Na fotkách mě zaujala moc pěkně provedená boční montáž na SM 2. To by zasloužilo podrobnější foto. Jen si myslím, že ten "kompenzátor" je spíš efektní, než efektivní. Pokud není skutečně odborně odladěn, bude rozptyl spíš zvětšovat.
Zdar, fotky montáže jsou tady.harpplayer píše:Na fotkách mě zaujala moc pěkně provedená boční montáž na SM 2. To by zasloužilo podrobnější foto.
P.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
No zalezi, jestli chodi dobre nebo ne .. s nevyzkousenym strelivem jit do zavodu, to by nebylo uplne idealni .. a to bez ohledu nato, co o danem strelivu rika kdokoli jiny, nebo jak bylo drahe ..
SK je nemecka firma, znama jako Schonebeck, ktera dela ve spolupraci s firmou Lapua celkem slusne strelivo ..
SK je nemecka firma, znama jako Schonebeck, ktera dela ve spolupraci s firmou Lapua celkem slusne strelivo ..