Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 20 bře 2009 12:48

mam to stejny jak markony- neni problem.

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 23 bře 2009 18:23

Přátelé, mám pro Vás perlu, sice se netýká přímo malé odstřelovačky, ale je z místa, kde se MaO velmi specifickým způsobem střílí a následující zpráva Vám osvětlí specifické a "značně nestandardní" postupy pořadatele. Přijel kamarád, který tam byl o weekendu na závodu ve střelbě ze služební pistole.
Já: "Tak jak jsi dopad!"
On: "Ani nemluv, takovej závod jsem ještě nezažil." (střílí 40 a více let).
Já: Co, blbý, byly problémy?
On: "Ani jsem nestřílel".
Já: " Proč? Technickej problém na zbrani?"
On: Ani ne na zbrani jako u pořadatele. Do další rundy jsem zbyl jenom já, tak než by to rozdělili a pustili další rundu, ředitel závodu prohlásil, že .....se žádná další runda otvírat nebude. Tomu jednomu vrátíme startovný a končíme. Přece tady nebudeme čučet další hodinu...!!!"
Zajímavý, co???!!!!! :evil: :twisted: :roll: :shock: :!: :lol:
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 23 bře 2009 18:34

Kdyby to nebylo tak smutný, tak by člověk řekl, že to je komedie. Jak daleko to na ty závody měl?
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 23 bře 2009 18:38

Naštěstí to bylo v relativní blízkosti. Úmyslně neuvádím místo, protože to mám jen z jednoho zdroje i když nemám důvod nevěřit.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 23 bře 2009 20:09

Tak to je parada :)

Z tohoto duvodu v nasich propozicich MaO uvadime, ze je dobre poslat prihlasku predem, protoze pri prihlaseni az na miste nemuzeme garantovat ucast .. ale kurna kdyz uz od nekoho vyberu startovne, tak se mi preci nemuze stat, abych mu je pak vratil s tim, ze uz se mi nechce poradat dalsi rundu .. jestli se to takto opravdu stalo, tak to jen znovu a krasne dokumentuje, jak si v Horni Branne vazi zavodniku - potazmo hostu na svych zavodech ..

Kdyby to byl nejaky mistni "Jarda", tak si urcite zastrili..

No jeste ze uz tam nejezdim, protoze s timto organizacnim vyborem to opravdu nema smysl..

Ale zpet k tematu .. uz jste mi poslali sve prihlasky na 4.dubna? .. termin se blizi!
sportovec

Příspěvek od sportovec » 23 bře 2009 20:18

Harp : co k této pološílené informaci dodat. Tamní pořadatelé to evidentně organizují se zjevnou nechutí s notnou dávkou intolerance a arogance. Možná by pro ně bylo lepší do ničeho se neznásilňovat a jít raději žebrat před kostel. Pro Tvého kamaráda může být útěchou zjištění, s kým by eventuelně měl tu čest se poznat. Já osobně bych nebyl schopen pod takovými pořadateli soutěžit, natož další soutěž pořádat a proto jsem rád, že jsem potkal pro své střelecké období právě Vás, tedy p. Sidewindera a p. Harpa :) a další fajn osobnosti .
Safik

Příspěvek od Safik » 23 bře 2009 22:55

Přátelé, kamarádi, střelci, v neděli 22.3. jsme u nás na střelnici Borek u Českých Budějovic
uspořádali první závod letošní sezony v Malé odstřelovačce. Sešlo se nás dvanáct startujících.
Počasí nám přálo, nálada byla přátelská a bojovná. Průběh závodu po odstřílení jednotlivých položek, byl jako vždy plný zvratů v pořadí. Pro někoho dost dramatických zvratů, ale dobrou náladu to nezkazilo a všichni jsme se dobře bavili. Dobrá zpráva je i to, že v průběhu akce se
trousili zvědavci kteří přišli omrknout jak se to vlastně střílí. Takže můžeme čekat, že nás možná bude příště o něco víc.

Výsledky zde: http://www.sskborek.info/doc/20090322_maoborek.pdf

Malá fotogalerie zde: http://www.sskborek.info/foto/thumbnails.php?album=8
(zase nebyl čas pořádně fotit)
geoffrey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od geoffrey » 24 bře 2009 06:57

Tak to naštěstí u nás v sobotu nebylo, my měli 2 a kousek rundy :) a zvládlo se to v pohodě i s výměnou zbraní. Závod na Borku se vyvedl, počasí bylo OK a snad se to všem i líbilo.
Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 24 bře 2009 08:17

Blahopřeji k dobře uspořádanému závodu i k tomu, že se naše/Vaše disciplína má k světu. Na fotkách mě zaujala moc pěkně provedená boční montáž na SM 2. To by zasloužilo podrobnější foto. Jen si myslím, že ten "kompenzátor" je spíš efektní, než efektivní. Pokud není skutečně odborně odladěn, bude rozptyl spíš zvětšovat.
berpa

Příspěvek od berpa » 30 bře 2009 18:04

harpplayer píše:Na fotkách mě zaujala moc pěkně provedená boční montáž na SM 2. To by zasloužilo podrobnější foto.
Zdar, fotky montáže jsou tady.

P.
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 01 dub 2009 20:48

Tak jsem byl trochu potrénovat na sobotu ........nástřel + pár pětiraných položek.
-----
ZKM 452 Varmint
Lapua Master M
Falcon 4-14x44
Na Harrisech v sedě s rukou pod pažbou
---------
Trošku jeste poladim ruce a ono to snad pujde :twisted: :twisted: :lol:

Obrázek
Glenr

Příspěvek od Glenr » 02 dub 2009 09:51

Koukám že jsem asi jedinej kdo to v sobotu jede vyzkoušet poprvé a ze zvědavosti no tak tam bude asi pěkně veslo
To abych dnešek a zítřek strávil na střelnici :roll:
Glenr

Příspěvek od Glenr » 02 dub 2009 10:03

ještě jeden dotaz mám doma pár krabiček lapua SK MATCH 50 k čemu je mám použít (neříkejte na střílení ), nebo co to vůbec je (ano střelivo)? co znamená to SK? mám je zkusit na na soutěži MaO ? předem dík.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 02 dub 2009 13:43

No zalezi, jestli chodi dobre nebo ne .. s nevyzkousenym strelivem jit do zavodu, to by nebylo uplne idealni .. a to bez ohledu nato, co o danem strelivu rika kdokoli jiny, nebo jak bylo drahe ..

SK je nemecka firma, znama jako Schonebeck, ktera dela ve spolupraci s firmou Lapua celkem slusne strelivo ..
Glenr

Příspěvek od Glenr » 02 dub 2009 17:56

Mno už jsem s ním střílel ale asi tak krabičku :roll: jinak jsem zatím střílel s Lapua magazine tak že myslím že to bude lepší než nic (pušku mám cca 2měsíce tak že upřímně kde bude více chyb ve střelivu nebo ve mě? :wink: )
PS:(to jsi mě teda potěšil dneska s tou odpovědí na tu zátěž) :oops:
Odpovědět