Nejlepsi asi bude,kdyz tam vyriznu zavit a natocim cervika.Bude to v pohode vratna uprava.Ty ctyrky nemaji takovou silu,ale zase se asi vetsinou roztrhnou a pistonem vleti zpatky plyny z prachu.Aby mi to pak nenatahovalo zaver a nemelo to vetsi zpetnej raz.Musim to vykoumat.
Ted mi v nejblizsi dobe jeden novej kolega asi posle baleni maxiballu,tak je chci vyzkouset.Ty je strilis taky?Nebo pouzivas i minie?Zajimaji me i jine typy strel.Chtel bych vyvinout i nejakou tezsi strelu,konickeho tvaru,ale na vyrobu kokily si netroufnu.Nemam pristup k masinam
Zdravím všetkých. Duffioso, včera som napísal e-mail Brymove, v ktorom som sa pýtal, aký je rozdiel medzi starým a novým dnovým šroubom na Evolution. Došla mi takáto odpoveď:
Starý dnový šroub je pre piston s dĺžkou závitu 3,8 cm a nový pre piston s dĺžkou závitu 1cm.
Stavte se do Příbora, na střelnici bývám sám + technický dozor. Od příštího týdne každá sobota od 14 hodin do - pokud je vidět. K dispozici jsou 50 m střeliště.
Ja tie značky mám tiež pod pažbou. A v pribalenom "certifikáte" zo skúšobne je aj akou navážkou to testovali.. 13 gramov BP..
Preto mi tá strela ide tak nerovnomerne do hlavne..
Měli jste pravdu. Jako vždy Pažbu jsem měl dole 100x, značku jsem uviděl až dnes. Už jsem říkal, že se bez optiky neobejdu 12,7 gramu BP do toho narvali.
Traditions™ Yukon Drop-Breech Action .50 + KonusPro 6x40
*Sverige - det härligaste landet i Europa*