P?edovky

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
duffioso

Příspěvek od duffioso » 18 dub 2009 14:02

Tak jsem byl strilet a reknu vam,ze nic moc.Na romiho terce jsem radsi ani nenamiril fotak,protoze mi v tom desti namokli a jedna dira byla jako od sutru,takze tremi ranami jsem ho cely rozstrilel.Musel jsem znovu nastrelit optiku,tak sem hodim nastrelny terc.Oznacene diry jsou pred korekci optiky a leva spodni mi utekla,ta je moje.Horni dve uz docela dobry a prostredni uz byli famozni spolu s pravou spodni.Miril jsem presne na cisla.
Obrázek

Dalsi terc je experiment,Nasypal jsem prach,nasunul kosicek od sabotu a nasypal do hlavne diabolky,bohuzel nebyli broky.Je to vpred bezici figura na cca 15m.Ucpavka hajzlpapir.
Obrázek

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
puclig

Příspěvek od puclig » 18 dub 2009 15:17

duffioso:Zdravím pěkné zásahy,kolik jsi tam sypnul těch diabolek?vypadá to pěkně.

:wink:
duffioso

Příspěvek od duffioso » 18 dub 2009 18:02

cau,vubec nevim kolik jich bylo,ale daval jsem dve hrsti asi po deset az patnacti.Takze ne vic nez tricet.Jinak z tech zasahu mam docela radost,pac po takove dobe strilet bylo kruty.Tesim se na ty maxibally,jsem zvedavej,jak budou chodit.Potrebuju ovsem lepsi optiku,9x je dost malo na 100m
na 50m v pohode,ale kdyz mirim na cca 100m tak mam problem a ta moje delta ma dost silnej kriz.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kavy

Příspěvek od Kavy » 19 dub 2009 10:30

S těma diabolama to byl tedy brutus.Museli letět bokem,roztočený...
A to se potom nedivím tomu rozptylu.Obyčejný broky by na tom byli určitě mnohem lépe.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 20 dub 2009 10:07

No jasne,ze by broky byli lepsi,ale byl to jen experiment a nebyli po ruce.Nekdy v budoucnu to vyzkousim poradne a chci zkusit holuba z vrhacky
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
monccou

Příspěvek od monccou » 20 dub 2009 20:02

Ahoj.
Zdravim všechny předovkáře a zvlášť "in-lineovskou menšinu".
Když vidim kolik Vás tu je nedá mi to a musim se k Vám připojit (teda pokud mi to dovolíte).
Skoro rok mam Evolution Long Distance .50 Cal.
Bohužel jsem toho zatim moc nenastřílel, ale blýská se snad na lepší časy a už to nebudu tak odbejvat.

Nějaký ilustrační foto k představení :D
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
duffioso

Příspěvek od duffioso » 20 dub 2009 21:38

monccou:Tak te tu mezi nama vitam!!!Inlajnaku neni nikdy dost.Mas krasnou flintu a pekne zarizenej kufrik,ale co nejaka optika?Z jake jsi casti republiky?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
monccou

Příspěvek od monccou » 20 dub 2009 23:09

Díky. Jsem z Prahy a v letních měsících sem k zastižení i na Táborsku.
Dneska sem navštívil Brýmovou a nechal tam nějakej peníz za weaver lišty,kroužky a pár dalších věciček. Cestou tam sem to vzal přes Anděla pro nový kleště. Puškohled bude ve čtvrtek, pro začátek Fomei 6x42mm, tak uvidíme jak se osvědčí.

PS: Nová prodejna Brýmový mě docela mile překvapila. Je to asi 6x větší než původní na Staromáku, přehledný, klimatizovaný a řek bych že i jejich přístup se nějak změnil (a nebo moje necelý 2metry a 140kilo je odradilo bejt nepříjemný):D Maj tam teď celkem slušný množství kulí (na zkoušku) a napočítal jsem 4 Evolutiony, 2 Pursuity, 1 Thunder Bolt, 2 Pedersoli Rolling Block a 1 Expres. A hlevně většinu předovkářskejch potřeb maj vystavenou, takže se už kuli každý maličkosti nemusí člověk ptát, když jí chce vidět.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 21 dub 2009 07:48

A sehnal sis zakladny,ocka a puskohled v niklu?Aby ti to ladilo.Zvetseni 6x ti ze zacatku bude stacit.Ale urcite ti bude co nevidet malo.Co strilis za strely ty?Na fotkach jsem videl lehke a tezke R.E.A.L a dalsi jsem nepoznal.Vypadaji jako minie,ale nevidel jsem dutinu.Kam chodis strilet?Pokud nemas v Praze kam,tak by se mi hodil partak,ale jsem z Plzne :-(
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
monccou

Příspěvek od monccou » 21 dub 2009 09:15

Bohužel nesehnal. Niklovaný základny maj jen na Pursuity a Buckhuntery a o niklovanejch kroužkách prej ani neslyšely :( :D Takže mam černý, ale puškohled bude taky černej, tak to nevadí. A kdyby to nepasovalo necham je poniklovat.
Ty střely co vypadaj jako minie, nejsou minie. Koupil jsem je od dovolený abych měl čim střílet, když sem neměl ulito, ale sou to hrozný šmejdy. Jsou odlitý z tvrdšího olova a dost špatně se nabíjej. Takže je postupně tavim a mýsim do vělkýho monožství čistýho olova. Střílim r.e.a.ly, ale z počátku sem udělal chybu a koupil sem kleště na 250gr, ale včera sem to napravil a koupil 320gr. Původně jsem chtěl minie, ale Soukup v Andělu už v .50 nemá žádný. Prý sou teď hrozný problémy z dovozem ze států. LEE přestal vyrábět na sklad a tak se sem dostanou jen zbytky co jinde nechtěj :(
Střílet chodim do SSK Magnum v Suchdole...je to tam fajn a lidový ceny, ale mam to přes celou Prahu takže dojet tam ve všední den je docela chuťovka.
"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"

„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
duffioso

Příspěvek od duffioso » 21 dub 2009 10:11

Tak to bych si s tebou nekdy rad zastrilel.Holt bych musel dojet do Prahy.Jakej pouzivas prach?Tusim,ze Vesuvit LC.Kdybys chtel,tak mam navic jednu pixlu Pyrodexu Select.Je sice drahej,ale strelba je super,presnost a nasledny cisteni je lhoda.Vetsina zdejsich inlajnaku je z moravy :-( a to je blby.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
monccou

Příspěvek od monccou » 21 dub 2009 10:30

Na kolik vyjde takovej Pyrodex? Kdyžtak mi to pošli SZ esli nechceš řikat veřejně že na to máš. :D
Jasně že používam Vesuvit, bohužel něco jinýho de u nás sehnat dost špatně.
Určitě neni problém uspořádat nějaký "střelby". Akorá zatim trefim spíš houby s octem (ba né terč zasáhnu) :D

Koukal jsem, ža máš na Trackeru bipod. To je značkovej nebo china? Ty čínsky jsou za hodně zajmavý ceny, ale mam obavu aby se po 50ranách nerozpad. A vyhodit patnáct stovek do koše je mi docela líto.

„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
duffioso

Příspěvek od duffioso » 21 dub 2009 10:49

No tak amerikanska quality neco stoji,bohuzel oproti americe,kde je za hubanec.Me vysla pixla na 1400,- :-( Je to teda randal,na to,ze je to jenom libra,ale vzhledem k tomu,ze davas polovicni davky,tak vydrzi.Mam dve a 3/4 pixly.Jednu celou a nacatou si necham a tu treti bych prodal.
ad ty bipody:Nestrilelo se mi z te ciny spatne,ale ted ho mam sundanej a strilim v sede s oporou.Budu ho pouzivat az budu palit vleze.Montaz zabere minutu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
monccou

Příspěvek od monccou » 21 dub 2009 11:34

Právě že jsem viděl čínskou kopii bipodu Harris za cca.1500kč což je celkem lákavá cena, ale většinou to mají v obchodech s airsoft vybavením a tam je zpětnej ráz nemusí zajímat :D

Cena za Pyrodex je ale taky pěkná, hold je to exotika v našich končinách.
Máš nějak typnuto na kolik navážek vyjde jedna pixla?
Podud budu uvažovat, že 1kule mě vyjde na 1,50kč ;mazání 0,50kč ;dávka pyrodexu 7-8kč?, zápalka 1,2kč měla by se rána vejít do 15Kč a to neni až tak hrozný. Nemluvě o tom, že při čištění po vesuvitu odcházej kartáčky jak prd. :wink:

duffioso

Příspěvek od duffioso » 21 dub 2009 11:50

Tak jem ti to zpocital a jelikoz bych ti ji neprodaval z 1400 le za 1200,- tak by rna vysla na 5,30,- a bylo by to 227 ran
Jinak ty kopie za 1500,- se nevyplati,protoze v Aeronu stoji originaly kolem 1800,-
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Odpovědět