P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdar, tak jsem konečně sehnal nějaký měkký olovo, ale je to docela drahá sranda, necelejch 15 Kg za 500:( no už se teším jak to odleju, minule mě to celkem z autozávažíček bavilo, ale skoro to nešlo narvat do hlavně. v čem odlejváte vě větším, v plechovce od vepřovky jsem sice 20 ogivalů udělal ale na 15 kg olova je to malý a spotřeba plynu taky nic moc:) Co si myslíte o smíchání tech 15kg měkkého o. s 15-20 Kg autozávažíček jako kompromis? tvrdý se sice blbě láduje, ale s 4gramovou navážkou jsem zase prostřelil 20 cm smrkovýho trámu:) Neničí tvrdší olovo vývrt? Divný ale je že když láduju tak to jde špatně nazačátku než se to prořízne a pak to zase trochu zadrhne zhruba v místě kde je šroub držící hledí, nicméně jinak střílí super, na asi 50m jsem bez optiky udržel šířku starýho žehlícího prkna:) Když jsem ho pak hrdě ukázal drahé polovičce tak si zase klepala na čelo, divné...

Nech mekky olovo,je nejlepsi.15kg mas na hodne dlouho.V nouzi to muzes vzdycky namichat.O tom zuzeni v miste pred dnovym sroubem pisou chlapy o par stranek zpatky.Asi jde o smrsteni hlavne pri svareni.Ja tam mam taky trosku odpor,ale opravdu jen trochu a vubec mi to nevadi,neresim to.I s mekcim olovem to bude mit peknou pruraznost.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
-
Hehe ještě vydrž, čekám na kameny u Brymové. Tento týden mají přijít. S mýma očima budu optiku potřebovatduffioso píše:A už střílíš,Švéde?Nahoď nějaký terče.

Ještě k těm kartáčkům na brokovnici r. 20 - vyrábí je fy Zubíček u Vsetína (pokud u vás nejsou na pultě)
http://www.zubicek.cz
Traditions™ Yukon Drop-Breech Action .50 + KonusPro 6x40
*Sverige - det härligaste landet i Europa*
*Sverige - det härligaste landet i Europa*
Tak puska je uz zdrava 
Mam radost jak malej harant.Konecne jsem si vyzvedl nahradni dily na poste a hned jsem to dal do kupy.S novym klicem jsem uz ani nepotreboval sverak,slo to sice ztezka,ale jsem velkej kluk a dal jsem to.Hlaven byla pekne zahvizdana,tak jsem ji dal koupel a poradne vysuroval.Takhle dlouho to nechat polovycisteny s vesuvitem,tak ji mam uplne rezavou.Pyrodex obstal
Trosku me mrzi,ze nebudu pouzivat zapalky W209,ale 4mm.Ale coz,je to vlastne jedno,jen kdyby nebyli tak malinky

Mam radost jak malej harant.Konecne jsem si vyzvedl nahradni dily na poste a hned jsem to dal do kupy.S novym klicem jsem uz ani nepotreboval sverak,slo to sice ztezka,ale jsem velkej kluk a dal jsem to.Hlaven byla pekne zahvizdana,tak jsem ji dal koupel a poradne vysuroval.Takhle dlouho to nechat polovycisteny s vesuvitem,tak ji mam uplne rezavou.Pyrodex obstal

Trosku me mrzi,ze nebudu pouzivat zapalky W209,ale 4mm.Ale coz,je to vlastne jedno,jen kdyby nebyli tak malinky
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Otázka
Zdravím všetkých, chcem sa spýtať, aký je rozdiel medzi starým dnovým šroubom na Evolution od Ardesy a novým dnovým šroubom.
Otázka
Duffioso, pred nedávnom som si objednal od Brymovej ten šesťhranový dnový šroub, ale zistil som, že do Evolution ho nepoužijem, lebo úderník neudrie na zápalku, pretože základňa je široká a nedá sa tam našroubovať ani piston na 209, 4mm a mušketové zápalky.
Ale majú v ponuke okrem starého dnového šroubu a 209 dnového šroubu (šesťhranu) ešte nový dnový šroub, ale nemajú na nete fotku, tak neviem ako vyzerá. Každopádne šesťhran sa v Evolution použiť nedá, asi iba v Buckhunterovy.
Ešte som si objednal aj nový úderník na Evolution a aj ten je iný ako ten čo mám, takže asi aj ten potrebujem starý...

Ešte som si objednal aj nový úderník na Evolution a aj ten je iný ako ten čo mám, takže asi aj ten potrebujem starý...

Otázka
Zdravím všetkých, ešte by som sa chcel spýtať, či mi 209 zápalka nebude začierňovať optiku pri výstrele. Má s tým niekto skúsenosti?
diky za odpovedi ohledne cisteni cal.50....brokove kartace jsem skousel jedno cisteni a je po nem.....http://img145.imageshack.us/img145/1945/snmek.jpg
Naposledy upravil(a) Flasa dne 26 bře 2009 21:17, celkem upraveno 1 x.
Jojo uz jsem to videl.
Ale me ted zajima jina vec.Myslis romi,ze kdybych zavaril tu dirku na odfuk plynu ze zapalky,ze by se nic nestalo?Opravdu me stve,jak to tu optiku oslehava.Chci poridit lepsi sklo a nechci ho chranit nejakym samodomo krytem.Jde i o vzhled
Ale me ted zajima jina vec.Myslis romi,ze kdybych zavaril tu dirku na odfuk plynu ze zapalky,ze by se nic nestalo?Opravdu me stve,jak to tu optiku oslehava.Chci poridit lepsi sklo a nechci ho chranit nejakym samodomo krytem.Jde i o vzhled

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert