2Alexxxus: A jakej má ten závit vnější+"vnitřní" rozměr, resp. průměr na "hraně" závitu a na středu? Zatím nemám ty oka (dnes jsem oběhal celý město a nikde nic neměli, ještě jsem posílal známí co byli na cestě po Budějkách za Šubrtem, ale už ho nestihli ), ale ať vím
Jinak ta úprava tý pažby na CZ200S vypadá IMHO pěkně, ale pořád je to dvojdílná pažba, takže je to zase jen kvůli designu
Tak nevím, ale myslím si, že když už, tak pořádně, kor když se za to platí a né málo Jestli je to ta pažba "Scout" tak ta se mi ani nelíbila (to je ale jen subjektivní)... Prostě jednodílka je lepší
zkoušl někdo dát na svou větrovku ňákou airsoftovou pažbu? Třeba z L96ky? Někde se tu psalo, o nějaké hmotě, která dobře posloužila jako vytvarování vnitřního lůžka, ale ňák to nemůžu najít...
Tak to byl pravděpodobně epoxid... I na ostrý si nechávají dělat epoxidová lůžka...
IMHO by to šlo, ale chtělo by to nechat vyfrézovat uložení zbraně ideálně do duralovýho bloku a ten celej blok zadělat do té plastové pažby...
a nebo:
Ten chlapik na tom druhym odkazu je klasickej prihratej yenkee,ale ma celkem slusny videjka,a da se neco okouknout.Jen ten cukrousskej hlasek to je mozny sledovat dyl jen pod inzulinem!!
Rozhodne to vylepovani ma neco do sebe!
Good luck.
Mám pěkně malovaný jasanový dřevo,tak chci zkusit pažbu na cz 200.Můžete mi poradit jak nejlépe pracovat s jasanem,jestli je vhodný a jestli by nebyly fotečky nějakých pěkných pažeb?Děkuji předem. Jsem v tomto směru začátečník.
Bary, tady jsou fotky jedný pěkný jasanový pažby http://www.mojefotky.cz/fotoalba/?page= ... _id=373608
Teď ale vážně, jasan se opracovává dobře, je to pevný a pružný dřevo, jen je potřeba dát pozor na léta, který jsou takový řidší a měkčí- chytají trochu nástroje. Zvlášť je potřeba dávat bacha pří práci s dlátem a při broušení. Nic ty se neboj a pusť se do toho .