Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
happymoos

Příspěvek od happymoos » 21 bře 2009 16:27

tyhle bullpuppy jsou hustý... http://www.youtube.com/user/krysks04

caco

Příspěvek od caco » 21 bře 2009 16:32

Takýto sajrajt by som nechcel ani zadarmo. Môj názor.
happymoos

Příspěvek od happymoos » 21 bře 2009 16:35

vždyť je to tuning...třeba to na těch fotkách předpokládám je QB 78...mě se to tak zlé nezdá
undead

Příspěvek od undead » 21 bře 2009 16:54

zbrane typu bull-pup sa používajú prevažne v armáde,
kvôli skladnosti, úspore hmotnosti a a hlavne zvýšenie
ovládateľnosť (v budovach, džungli, tam s dlhou hlavnou asi ee)
dĺžka hlavne zostava, teda aj presnosť....
a teraz prechádzajú aj do lovu, nakoľko sa s nimi ľahšie a rýchlejšie zameria pohyblivý terč...
rusi často prerábaju na bull pup.. a napr. strieľajú vrany v meste :D
http://www.youtube.com/watch?v=5SvaJAsECow
rusky edgun 8)
Obrázek

no a ešte k jaseňu/jasanu, drevo ma peknú kresbu, ľahko sa opracováva, je pružné, ale trochu mäkké, ak s pažbou trochu buchneš o roh, tak tam máš jamku.no a pozor na dláta, sú ostré :P
happymoos

Příspěvek od happymoos » 21 bře 2009 18:22

jj bullpup je dobrej systém...
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 21 bře 2009 18:39

undead píše:
S tímhle běž do p....e! :x
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 21 bře 2009 19:19

To je jako když nějakej kokot natáčí boj pitbula a kočky. Sice kočky nemám rád, ale je to živej tvor. Tyhle lidi bych vydal rozzuřenýmu davu ochráncům zvířad. Nahlašte někdo to video Youtube, ať je nás víc a odstraní jej!
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
DarkAce

Příspěvek od DarkAce » 21 bře 2009 20:00

Dějou se horší věci. Však i tady na fóru se půlka lidí předhání, kdo vzduchovkou pokosí víc holubů/potkanů. Nikdy sem vás neviděl protestovat proti tomu a žádat smazání těch postů. V žádným případě to neobhajuju. V životě bych na nic živýho úmyslně nevystřelil, ale těm vránám to už moc nepomůže. Kdo je retardovanej a cítí potřebu si na těch zvířatech něco dokazovat, tak si vzduchovku vždycky najde...
undead

Příspěvek od undead » 21 bře 2009 20:41

každý má na to iný názor, ja zas nechápem ako niekto môže zastreliť srnu, laň.. či chránenu sluku.. nech je aj poľovník zo všetkými možnými povoleniami, ministerskými povolenkami, výnimkami.. mne sa to nepáči.
dokonca som sa uchádzal o "poľovníka", robil som honca..
a keď mi kamoš poľovník dal možnosť zastreliť srnu tak som to nedokázal a s poľovníctvom som skončil...
bol som aj členom v ochranárskom spolku, no ty stále žobrali peniaze a chceli zachraňovať prasce a sliepky.. to tiež bolo o ničom. dokonca som sa staral o mladú vranu vpadnutú z hniezda, inteligentný vták, dokáže sa veľa naučiť, odporúčam namiesto papagaja :D...
no ešte k tým vranám, kde sú vrany, straky.. tak tam niesu vrabce, sýkorky a iný spevavci, krkavcovité vtáky im vyplienia hniezdo...
spevavce majú podstatne menšiu rozmnožovaciu schopnosť ako krkavcovité, na vranu, straku.. je povolený celoročný odstrel bo ich je fakt veľa a sú premnožené.. osobne mi tých vrán nie je ľúto, no ja by som po nich isto nestrieľal. ale každý to vníma inak.

pitbul vs. mačka to je týranie zvierat. ale týranie nie je zastrelenie...

a kesi do pi.. posielaj svoju matku a nie mňa!!! keď sa ti to nepáčilo tak si kľudne mohol vyjadriť svoj názor iným kultivovaným spôsobom.

a teraz späť k téme o pažbách, prosím :!:
the west

Příspěvek od the west » 21 bře 2009 21:30

happy verim ze ti lide si s tou vetrovkou hooodne pohrali a ze to muselo stat dost casu a pile ale mne se to proste nelibi :roll:
HW97k-4,5+(zatím drží NSPN 6-24x44)
Slavia 620-4,5+Norconia 4x20
a časem přibude HW40
http://www.stargateworld.eu/
pussylala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pussylala » 21 bře 2009 23:32

a kesi do pi.. posielaj svoju matku a nie mňa!!! keď sa ti to nepáčilo tak si kľudne mohol vyjadriť svoj názor iným kultivovaným spôsobom.
on tě posílal do prdele a ne do pí.. :lol: A když mě někdo pošle kamkoliv, tak nebudu brát do huby jeho matku! Takže se rychle uklidni!

K tomu videu. Vran je sice hodně, ale spíš mě sere ten způsob. Hodně těch ptáků tam vůbec neměli možnost "dorazit" aby se netrápili. Zůstanou na střeše s ustřeleným křídlem a budou se trápit dny! Takže je to krajně nehumánní.
Myslivci aspoň svoje dílo dokonají. Je sice mezi nimi i různá verbeš. Já, který znám osobně, tak střílí pro maso, které zkonzumují. Ne jako některý zbohatlíci, který se pak pyšní jen fotkami skoleného slona nebo čehokoliv jiného.
milius

Příspěvek od milius » 21 bře 2009 23:58

..............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 17:50, celkem upraveno 1 x.
LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 22 bře 2009 00:32

Já to video viděl 10 vteřin, tak nevím co tam střílí. Jinak odstřel strak a vran v mezích zákona schvaluju, protože vím co nadělají se zpěvavým ptactvem, vrabcema, malýma bažantama a zajíčkama. U nás ve městě jsou straky a kuny docela dost namnožený a tak v ulicích vidíte skoro jen hrdličky, které vedle nich přežijou. Problém je že ve městě jsou legálně navyhubitelné.

Na video jsem apeloval označit za škodlivé, aby nemotivovalo kdejakého 15ti letého kluka střílet po městě poštolky apodobně. Znáte to dnes, jeden to na netu vidí a hned se rozhodne natočit něco podobné a střílí po všem co se hne. Ne jen škodnou.

A k reakci na to že nežádám smazání vláken o odstřelu škodné mám jednoduché vysvětlení. Tyto vlákna jsem ještě ani jendou neotevřel, tak nevím o čem se tam píše
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
happymoos

Příspěvek od happymoos » 22 bře 2009 08:30

to the west: jj každému se líbí něco jiného :wink:
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Panebože

Příspěvek od Apevia » 22 bře 2009 08:38

2LuckyHit: Panebože, nemám slov...