No trochu mě inspiroval Kubo630. Na HW jsem chtěl nějakej ten diabolko držák, ale nechtělo se mi to lepit na pažbu jako na QBA, tak jsem přemýšlel... Pak jsem měl v hlavě něco jako Ty, ale nakonec jsem sehnal kus černý koženky, gumu a podložku pod myš, vyměřil nastřihal a nakonec nechal sešít... Toto z toho vzniklo Je to relativne pohodlný a variabilní:
já chci zkusit okopírovaný návrh z nějaký zahraniční fotky, jak mají okolo puškohledu kolečko uřízlý z trubky izolace, co mam v koupelně okolo plastový trubky co vede z bojleru, je to ta tvarovaná pěna, ale zatím sem to nenandaval, ale už sem si uříz
Apevia pekna praca
Kde to ide, na predpazbie?
Mozno budes musiet medzi to a pazbu dat kusok gumy proti pohybu, ja som dal kusok duse z lopty a parada.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Perfektne....momentalne som v stadiu studie pre podobnu zalezitost do U850. Asi sa necham inspirovat pazbou Haenell 312,uvidime aky nakoniec bude vysledok. UZ len zohnat materiál a zacat.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Chlapi, poraďte! Jak co nejčistěji vyvrtat doma (bez různých spešl věcí) dírku do pažby na očko pro řemen... Už potřebuji vrtat do kompletně hotové pažby (u HW) a nerad bych, aby se mi to okousalo, nebo nedejbože prasko... Budu rád za každou radu!
Tam to vrtá jen obyč vrtákem, pak tam dává takovej "nýt"... To mi moc nepomohlo... Takže budu pak vrtat asi jen obyč vrtákem...
Jinak jakej průměr vrtáků doporučujete oproti průměru toho vrutu očka?
Pro předvrtání očka pokud použiješ šroub co je na Harrisky ( do toho se chytá i očko na řemen , jsem 2krát použil vrták 4mm čístá míra, šroub se zaříznul a drží, jak na mé tak na kamardově AA510tce.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
No neviem,tej roboty s tym,mozno by nebolo od veci si rovno novu vyrezat....navrch by som sa bal, ako ovplyvni presnost to, ze ta pazba je s roznych materialov.....nebude to s telotou chodit,pripadne s vlhkostou.....aj ked drevo sa sprava cca rovnako.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.