UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no ten prepustaci ventil od drulovu som este nevidel ale s urcitostou bude treba spavit dieru do toho plastoveho krytu. U BERETY by ta ten adapter asi tlacil do ramena a ostatne flinty nepoznam ale ten popis podla krokov co si uviedol je presne taky...
tip
tu je link od kolegov paintballistov so znackovacmi ake CO2 flase, tlaky - treba precitat : http://kexo.edoma.sk/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
-
Ja som par prispevkov spat uviedol sposob,akym to pomocou paintball vybavenia plnim ja,bohuzial mi ukoncili hosting a tak zatial nemam moznost nahodit fotky na web. Ad Kyvety, nove s tlakovkami a zarukou su v ČR od 135 do 300 korun(135 SIFOS, 300 TAZ Brno), napln za 30 korun, vydrz cca 300 ran.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
co2
Mne by fakt zajímal rozdíl délky.
O kolik je upravené plnění z externího zdroje (ventil + adaptér) delší než 88gr. bombička.
Má to někdo už poskládané?
O kolik je upravené plnění z externího zdroje (ventil + adaptér) delší než 88gr. bombička.
Má to někdo už poskládané?
Zdravím páni střelci. Musím se taky do toho vložit a přispět s tím málem co kolem toho vím. Tady jsem vám hodil pár foto, snad pochopíte obrázky bez popisků. Lepší jeden obrázek, než hodina vysvětlování
http://picasaweb.google.cz/Dusnoo/KyvetaMistoAdapteru#

http://picasaweb.google.cz/Dusnoo/KyvetaMistoAdapteru#
Naposledy upravil(a) Dusno dne 18 kvě 2009 19:21, celkem upraveno 3 x.
Kdo se ptá, nebloudí.
Co
Tak toto jsem potřeboval vidět.
Fakt paráda, díky.
Fakt paráda, díky.
toostnatej dávej do odkazu křížek na konci 

Naposledy upravil(a) Dusno dne 25 úno 2009 22:56, celkem upraveno 2 x.
Kdo se ptá, nebloudí.
Podle mého názoru, nemá cenu montovat ventil Drulova na adapter
místo propichovače. Nechám si udělat přechodku mezi šroubením z hasičáku a šroubením na adapteru. Myslím si, odhadem, že bych mohl získat na objemu cca jednu 12g bombičku navíc. Ta moje magnumka žere CO2
jak najatá
místo propichovače. Nechám si udělat přechodku mezi šroubením z hasičáku a šroubením na adapteru. Myslím si, odhadem, že bych mohl získat na objemu cca jednu 12g bombičku navíc. Ta moje magnumka žere CO2
jak najatá

Naposledy upravil(a) Dusno dne 26 úno 2009 01:42, celkem upraveno 3 x.
Kdo se ptá, nebloudí.
dodo: Jasně, vím. Ono rozebraný ventil s těsněním vleze do adapteru místo propichovače jak do mámy
Kdybys to chtěl udělat takhle, musel bys adapter zkrátit až po konec vnitřního závitu. Pak vyřezat nový závit pro matici z Drulova.
Další varianta je přechodka mezi flintou a 150g kyvetou. Do předpažbí to vleze, ale musel bys vylisovat háček, co drží sundávací předpažbí.

Další varianta je přechodka mezi flintou a 150g kyvetou. Do předpažbí to vleze, ale musel bys vylisovat háček, co drží sundávací předpažbí.
Kdo se ptá, nebloudí.