UMAREX - 850 AirMagnum

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 28 úno 2009 10:01

2 mzprx, ono se sebou nemusš tahat hasičak , Budeš to plnit ze 150gramm kyvet a je vystaráno :-) 3 kousky do batohu ana výkend to stačí, normálka přemejšlím že ji koupím , našel jsem ji bazarovou ...... kdesi v Tramtárii tak se uvidí

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
VLADONR

a tak

Příspěvek od VLADONR » 28 úno 2009 12:06

2 mzprx, chapem ze system plnenia ktory tu popisujeme z hasicakov je pre Teba zbytocny a radsej budes kupovat lacne bombicky z polska viem presne ako funguje system drevej pazby a Tebe sa tam jednoducho ten adapter nezmesti takze plnenie je pre Teba bezpredmetne. Tu je video k ozrejmeniu inak pazba je super ale nevyhoda je fakt ze tam adapter nedostanes a chce to origo bomby. Ja som tiez z prvej airmagnumky strielal iba origo staci pozret zaciatok fora a celkom dost som vystrielal a dalekohlad bol NONAME...
no este k tej paralaxe ja to nevidim nejak tragicky je to urcita nevyhoda ale ja skusam co mam po ruke v nedelu idem vyskusat ten origo FT puskohlad od Walthera dnes mam na plane tento.

2 Spectre86, ten dalekohlad som tam nedal kvoli efektu ale kvoli funkcnosti v zahranici na recenziach si vedie celkom dobre v cene 70€ az 100€ puskohladov. Vyskusam uvidim napisem ci bude dobry a ked nie dam dalsi ...
Spectre86

Příspěvek od Spectre86 » 28 úno 2009 19:06

Osobne mi na U850 staci 4x32 AO, v originalnej uprave sa mi dost casto stava,ze mi ulietaju rany(aj JSB).Uvidim, aky vysledok na presnost bude mat ina pazba, ktora bude mat spojku na hlaven ako na CZ200(oboje sa musi este vyrobit, ale nieje casu na to teraz akosi), potom by som eventuelne riesil puskohlad s vacsim zvacsenim.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
VLADONR

optika

Příspěvek od VLADONR » 28 úno 2009 20:44

Takze dnes padla krabica a pol JSBciek (cca 750 ran) 4,50 sice bolo chladno (8C)na CO2 ale s prestavkami pri zahrievani pri radiatore to pekne strielalo a pri vystrele nebolo vidiet diabolky ako letia az pri malom tlaku v bombicke.
Walther 3-9x56 je parada presne drzi nastrel aj pri zmene zvacsenia. Za tie peniaze necakany vysledok ist do vacsieho priblizenia pri tejto CO2 nevidim nejaky potrebny na mojej prvej airmagnumke som mal 3-9x32 a priblizenie mi uplne vyhovovalo vycalovat o dalsich cca 40€ za zvacsenie 4-12 pre mna zas nie je efektivne pri strelbe do 30m aj to som mal nastavene na 7x priblizeni a 9x uz bolo pri 3760g (pripravena puska k strelbe) neudrzatelnych to uz ovplyni trasenie terca aj bitie srdca samozrejme bez opory. Absencia paralaxy, priznavam ze neviem posudit lebo seriovy puskohlad 6x42 som ani nenastreloval nakolko som ho hned predal a nikdy predtym som nic take na dalekohlade nemal. Poviem pravdu ze viac si cenim osvetlenu osnovu ktoru viac vyuzijem na potkany za sera a vlastne aj tu svetelnost 56mm a prehlad o diani predomnou. Este tie Exacty to je parada strielal som prevazne z ruk po nastreleni puskohladu samozrejme s oporou ale to fakt nie je zabava ked si clovek znici terc prvou ranou a potom to chodi tou istou dierou s vychylkami plus minus 1mm na 27m (meranych od konca hlavne po terc) po krabicke jsb som uz strielal z ruk nech dam aj nejaku 7-cku ale aj 10-inu mimo ciernej farby terca sa neda trafit no to je neuveritelne ako mi sedia 4,50 aj 4,51 ale tych bolo v testovacej sade par. Exacty 4,50 mi krasne same idu do hlavne a na skusku som dal do zasobnika po dve za sebou 2x 4,50 2x 4,51 a bez toho aby som vedel ktore nabijam dve vzdy isli citelne lahsie pri nabijani. 4,52 su skoro ako 4,51 myslim to nabijanie presnostou su rovnake. Este som skusil par Gamo rocket kvoli prieraznosti na 1meter mam taky plech kde som skusal rocketkami moju prvu Airmagnumku co som mal a ta nechala po vystrele z plnej bobicky pekne jamky ze sa zinok na zadnej strane olupal a tato nova puska nechala gulicky zo spicky rocketiek pekne zapecene v tom istom plechu a plech bol zo zadu natrhnuty tak ze v praskline plechu je vidiet tu gulicku jednoducho tam drzi 8kusov guliciek. Predchadzajuca flinta bola tiez 16j (ked som dal dole pazbu na ventile bolo oznacenie 16J ale tato nova target set uz ventil nema vobec oznaceny) len som nikdy nemeral ustovu rychlost. Tento test ma naozaj prekvapil tie Gamo rocket mam este z minuleho roku co som mal k prvej puske takze v strelive to nie je viditelne je tato silnejsia a mozno bude mat realne aj 14J. No v kazdom pripade som maximalne spokojny. Fotky som nerobil lebo som bol zasrany od blata a uz som nesiel pre fotak do izby aj tak som zasral garaz ako som chodil ohrievat flintu.
jerem555

Příspěvek od jerem555 » 28 úno 2009 23:36

Ta redukcia na hasicak v tomto odkaze sa dá tiež objednať z Drulova?
http://picasaweb.google.cz/coufaldusan/ ... 0048063586
Dusno

Příspěvek od Dusno » 28 úno 2009 23:52

2jerem555: to né, to je homemade. Tak jak to vidíš, jsem to koupil sestavené, schází tam ale přechodka na plnění 150g kyvety. Je vidět na fotu 6,7,9.
Jinak k tomu plnění CO2: někteří tady z toho dělají vědu a celou věc snižují s ohledem na náročnost sestavy a postup. Ve skutečnosti prostě kyvetu na hasičák našroubuji , odšroubuji. pak ji našroubuji na DU-10 a po opětovném zvážení pistole přibyla na váze o 16g. (cca 100 kulí)
Každopádně výrobci CO2 bombiček přišly o jednoho zákazníka :-)
Naposledy upravil(a) Dusno dne 01 bře 2009 00:21, celkem upraveno 4 x.
Kdo se ptá, nebloudí.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 28 úno 2009 23:52

VLADONR: pěkný příspěvek...souhlasím s tebou že jak to chodí jednou dírou...(to se mě netýká :) ) to asi moc zábavné nebude, no ve stoje bez opory je to větší maso s čímkoli...s CO2 nebo větrovkou to halt bude vždycky snažší, ale já vám nezávidím:wink:
Jo, suším boty na zejtra :wink:
750 ran? :shock: Fanatiku!Obrázek
:lol:
Naposledy upravil(a) kesi dne 01 bře 2009 10:03, celkem upraveno 2 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
VLADONR

fanatik

Příspěvek od VLADONR » 01 bře 2009 00:45

2 kesi, no mozno nie som OK :-) ale ono to ide strasne rychlo mam 6 zasobnikov a tie vystrielam jeden za druhym mozno to trva 5minut priatelka na druhej strane meni terce :-) prestavka je na zohriatie zbrane popripade vymenu co2 a naplnenie zasobnikov a mam dalsich 48 ran a takto sa to opakuje kym nedojde k vycerpaniu municie alebo co2 :-)
mzprx

vymena tercov

Příspěvek od mzprx » 01 bře 2009 08:18

Pri mojej muske a po 6tich zasobnikoch by som asi musel menit aj priatelku... :D
VLADONR

:-)

Příspěvek od VLADONR » 01 bře 2009 08:35

2 mzprx, no mam stastie :-) nie vzdy to mam aj ja lahke ale za celodenne statie ma u mna parfem :-) samozrejme ze ma k tomu aj trosku vztah len zas az tak ju to nebavi tak jej to vykompenzujem aj inak :-)
VLADONR

kupa

Příspěvek od VLADONR » 01 bře 2009 08:46

2 Alexxxus, len ju kup strasne by ma zaujimal Tvoj nazor a bol by som rad keby si ju ohodnotil ako to ty vies, lebo myslim ze vacsina z nas co ju mame v ramci mna ju trosku mystifikuje co teda pre mna je to uplny skvost a este aj tu plastovu pazbu ktora je ako z deckeho samopalu by som nedal za nic na svete lebo podla mna jej presnost a cena vyvazi vsetky nedostatky a budem nosit aj 6 kg hasicak v ruke kamkolvek aj keby som ho mal priamo pripojeny hadicou k airmagnumke ako vo filme Krotitelia duchov :-)
Spectre86

Příspěvek od Spectre86 » 01 bře 2009 10:35

Tak pokial Alex U850 kupi,asi nebude o nic viac nadseny ako z Walthera 1250, pretoze az na ventil a tlakovu kartusu ide o tie iste zbrane,jedine snad 1250tka ma tu plastovu pazbu z jednoho kusu, co bude asi male plus pre presnost strelby. Ale vyvazena recenzia by sa hodila, ja ju sice mam,strielam z nej viac ako z ktorejkolvek inej svojej zbrane,ale pocity mam zmiesane.Stale sa mi nedari stiahnut rozptyl na prijatelnejsiu hranicu, ale to moze a isto bude chyba v medzikuse.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
VLADONR

odp

Příspěvek od VLADONR » 01 bře 2009 12:20

Ja mam prave dobre skusenosti ako s prvou tak aj s Target set. Presnost mi vyhovuje a hlavne ten komfort bez nejakych spetnych razov ako pri Slavii. Mne osobne sa tie vyvrty hlavni za tie peniaze zdaju nadstandardne :-)
Samson

Příspěvek od Samson » 01 bře 2009 18:58

VLADONR píše: 2 Alexxxus, len ju kup strasne by ma zaujimal Tvoj nazor a bol by som rad keby si ju ohodnotil ako to ty vies, lebo myslim ze vacsina z nas co ju mame v ramci mna ju trosku mystifikuje co teda pre mna je to uplny skvost a este aj tu plastovu pazbu ktora je ako z deckeho samopalu by som nedal za nic na svete lebo podla mna jej presnost a cena vyvazi vsetky nedostatky a budem nosit aj 6 kg hasicak v ruke kamkolvek aj keby som ho mal priamo pripojeny hadicou k airmagnumke ako vo filme Krotitelia duchov Smile
Dost me to zarazi. To opravdu potrebujes nazor od Alexxxuse, aby ses ujistil, jestli mas byt spokojeny se svoji hrackou?

Mam si dat veceri nebo mam pockat, az mi nekdo rekne jak to vidi? :D
VLADONR

vecera

Příspěvek od VLADONR » 01 bře 2009 20:24

2 Samson, ja uz mam druhy kus ja nepotrebujem nazor ci mam byt spokojny mozes sa kludne navecerat tzn. ze ju mozes kludne kupit nemusis cakat ... a ak ta este nieco zaujima kludne sa spytaj alebo si to najdi v historii...
Odpovědět