Příspěvekod Smazaný uživatel 3736 » 30 led 2009 10:48
Aj moje kliešte hrkajú ako hrkálka. Ale keď ich zacvaknem, tak sa pekne zapasujú a presne zavrú. Sú "prešpekulované". Len ich treba správne mazať určeným mazivom. Keď som prvý krát odlieval, tak som ich nenamazal a asi po 30 strelách sa mi zacvakli s veľkým posunutím a strela vyzerala ako zložená z dvoch polovíc. A potom som kliešte už skoro neotvoril. Ale už teraz viem ako na to po týchto "veselých zážitkoch".
Tak jsem byl dneska strilet a Pyrodex se velmi osvedcil.Strilel jsem na 80m a nelitalo vubec spatne.Jen musim priste poladit optiku a ...
Ty tecky nemuzou vyjadrit to,co se mi stalo.Chtel jsem cistit a ejhle,dnovej sroub zase nesel ven.Snazili jsme se se svarou co jsme mohli a nic.Tak jsem po prijezdu domu sel do sklepa a sup s ni do sveraku.Zaberu a prd,zaberu znovu a ze prd.Chci vyndat klic a nic.Tak jsem ho zacal pomalu vytloukat a on je roztrzenej ale to hlavni me teprve cekalo.Nypl je taky urvanej.Vim,ze romi to resil sroubkem a zabrousenim,ale ja to takhle resit nechci.Musim objednat novej dnovej sroub a klic.Coz se mi vubec nelibi.Mel bych tedy dotaz.Kdo ho uz kupoval a kolik stal?Tusim to byl nekdo z kluku slovenskych.
romi diky,ten sroub ma vymenne pistony?Jde tam i nypl na 209W?Protoze jine zapalky pouzivat nechci.Jinak cena neni spatna.Rozepis se o tom trosku vic,docela to specha a jsem z toho pekne nastvanej.Nehlede na ten prasklej klic
romi diky moc.Nasel jsem ale u Brymove primo sroub pro 209W a nebo i samostatnej nypl 209W,ale ten nevim,jestli by pasoval do toho tveho dnoveho sroubu.Kazdopadne diky moc.Je dobry,ze kdyz dojdou 209tky,tak tam soupnes piston na zapalku,kterou mas doma.
Keď už je tu reč o pištoli Buckhunter.. To uchytenie hlavne v ráme tým kolíkom je spoľahlivé? Drží pevne hlaveň? A ako často to rozoberáte (koľko to vydrží)? Máte niekto skúsenosti? A aké má plusy a mínusy táto zbraň?
A aké prevedenie si kúpil? Černená, chróm, dĺžka hlavne, kaliber, cena a hlavne kde si ju kupoval alebo objednával. Som veľmi zvedavý na tvoje hodnotenie pištole a potešili by aj nejaké odkazy na fotky.
Som zvedavý v akom stave ti ju pošlú. Len nech je bez chybičky. Potom nafoť nejaké detajlnejšie fotky. Dáš na ňu optiku alebo kolimátor? A akú navážku prachu asi plánuješ? A aké strely budeš dávať? Tiež som voľakedy nad touto pištolkou uvažoval, uvidím.
Kolimátor mám doma ,takže ano. Navážka bude někde na 2.5g, tak jako u Tracera. Střely R.E.A.L. 320gr a Minie 360gr. Jsem na to vybaven ,proto zvolena ráže .50