Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Která?
Která? Myslíš ta navíc? V gunu by měla být 7.5J a mám dokoupenej exportfeder s výkonem asi 16J 

Cogito ergo armatus sum.
Pocity...
Tak je tu pár mých dnešních pocitů po rozbalení 
Tak krabice se vzduchovkou jako takovou byla pěkna zabalena v další, větší krabici. Zbytek místa byl vyplněn pružinou, která byla zabalena ve fólii, záručákem a hlavně nastříhaným kartonem, který vše dobře držel tak, aby nic necestovalo. Za balení mají u mě 1*. Vzduchovku jem objednával chvilku před Vánocemi, ale jelikož HW nebylo skladem tak mi to poslali až v pátek 9.1.09 no a přišlo to už dnes
-za 3 prac. dny to bylo doma! Pokud někoho zajímá cena tak ta byla +- 335Euro spolu s poštovným (to bylo pouhých 8Euro, žádných 16euro), exportfederem a těsněním pístu a hlavně. Balík měl cca 7kilo 
No a teď k samotné pušce
Puška je relativně těžká, s čímž jsem počítal. Rybiny jak na předpažbí tak i na rukojeťi je moc krásná, nikde není nic otrhané a dobře se drží. Povrchovka na železu i dřevu je vynikající, botka mi tam celkem ladí a je pěkná. Všude je jen kov a dřevo, vyjma lučíku, který je z plastu, ale i přez to vypadá pěkně... Na konci hlavně je "kompenzátror" (vice méně je to nedodělaný tlumič
). Natahování s jejich 7.5J pružinou nečiní žádný problém, jen se mi na začátku zdálo divné to "zacvaknutí". Lícnice je pěkne vystouplá a tvarovaná, jen nevím jak dostatečně bude vysoká až budu mít montáže a dám tam NS s 50-kou objektivem, ale co jsem tak zkoušel, tak si myslím, že to bude akorát... Rybina na optiku je pěkně hluboká a její rozteč je jak jinak než 11mm 
To je tak nějak vše co k ní můžu říct, jen ještě to, že co jsem tak 3x vystřelil do valu tak že se mi líbí průběh výstřelu a chod spouště...
Teď už jen foto, zde je link pro cca 50 fotek (no některé jsou asi nezajímavé, ale co
): http://uloz.to/1160287/hw97k.zip

Tak krabice se vzduchovkou jako takovou byla pěkna zabalena v další, větší krabici. Zbytek místa byl vyplněn pružinou, která byla zabalena ve fólii, záručákem a hlavně nastříhaným kartonem, který vše dobře držel tak, aby nic necestovalo. Za balení mají u mě 1*. Vzduchovku jem objednával chvilku před Vánocemi, ale jelikož HW nebylo skladem tak mi to poslali až v pátek 9.1.09 no a přišlo to už dnes

No a teď k samotné pušce

To je tak nějak vše co k ní můžu říct, jen ještě to, že co jsem tak 3x vystřelil do valu tak že se mi líbí průběh výstřelu a chod spouště...
Teď už jen foto, zde je link pro cca 50 fotek (no některé jsou asi nezajímavé, ale co

Cogito ergo armatus sum.
Al
Taky přemýšlím že ho něčím ehm "vyplním" a ocel to nebude, byly by to ehm určitá části z Al 

Cogito ergo armatus sum.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Hliník nemusíš stačí natáčky obalené mirelonem
Myslím to vážně.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
f
krabice pěkne s potiskem, to já měl HW77 jen v bílé bedně,ale je krásná, akorát když sem to srovnával, tak spoušt je vlastně dozlata oproti 77 a líbí se mi rybina na předpažbí....
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
jj
2Bendis: Mi se prostě HW97k líbí o hodně víc než HW77, působí na mě "tykadlovitým" dojmem jak má zakončení hlavně a nabíjecí páky
Jinak rybiny jsou opravdu moc pěkně vyvedeny... Jo a krabice je pěkná, všude kde se to mohlo hejbat to bylo vyplnněný a vytvarovaný, super 
2Alexxxus:Nějak jako s těma natáčkama jsem to myslel
Jinak co je to ten mirelon? Jde to normálně sehnat?
Jinak lučík je tedy opravdu nějaká slitina? Já skoušel magnet, ale je možné že je to něco nemagnetického... No uvidím

2Alexxxus:Nějak jako s těma natáčkama jsem to myslel

Jinak lučík je tedy opravdu nějaká slitina? Já skoušel magnet, ale je možné že je to něco nemagnetického... No uvidím

Cogito ergo armatus sum.