Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
.............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 18:09, celkem upraveno 1 x.
Medáke když se
Tak u těchto drahých vymožených aut je i problém v tom, že když praskne žárovka tak ani auto nejede 

Cogito ergo armatus sum.
Tak jsem se konečně dostal k foťáku,tak zasílám foto.Vzduchovka je to opravdu vynikající.Už se těším na jaro.V téhle zimě se střílí hrozně.Střílím vsedě z okna, flinta podložená svetrem.Rychle vystřílím pár ran a zavírám :)Myslím,že u střelby s oporou jsem zjistil,že vzduchovka umí střílet opravdu přesně.A na jaře se zjistí,jak střílím já(ve stoje a v poloze FT poklek-nebo jak to nazvat)
EDIT:Na terč vystřeleno 10x
EDIT:Na terč vystřeleno 10x
Chrono
Ahoj.
Je tu někdo, kdo má HW97k s exportní pružinou a zároveň má chrono? Potřeboval bych zjistit rychlost s diabolkou JSB Exact 4.50 (4.51 nebo 4.52 bude asi cca stejné, ne?) Potřebuji totiž údaje pro ChairGun
Díky
Je tu někdo, kdo má HW97k s exportní pružinou a zároveň má chrono? Potřeboval bych zjistit rychlost s diabolkou JSB Exact 4.50 (4.51 nebo 4.52 bude asi cca stejné, ne?) Potřebuji totiž údaje pro ChairGun

Díky

Cogito ergo armatus sum.
Oddělávací
Ty nožky jsou odendavací, rychle jednodušše, i adaptéry jsou tam jen tak přidělaný a daj se jednodušše odstranit, lepší nez nic...
Ale teď ta rychlost, může mi to někdo změřit? Počítám že rychlost mojí a té vaší bude cca stejná...
Ale teď ta rychlost, může mi to někdo změřit? Počítám že rychlost mojí a té vaší bude cca stejná...
Cogito ergo armatus sum.
s
je zajímavý že šel nandat puškohled i přes pevná mířidla, já je musel hned sejmout, protože tam mam pár mm místa a muška sem sundal potom taky, akorát mě štvalo dávat 8kč za imbusák, který jsem použil jen jednou v životě, protože bushnella asi jen tak nesundám, jsem s ním spokojen....
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
Re: Oddělávací
To se dá někde koupit nebo je to dělaný "doma"?Apevia píše:Ty nožky jsou odendavací, rychle jednodušše, i adaptéry jsou tam jen tak přidělaný a daj se jednodušše odstranit, lepší nez nic..
Re: Oddělávací
Ta "dvounožka"je domorobo a adaptéry jsou pripevnený přes original závity který držej pažbu.Je to rychlá nouzovka a nezanechá po odstranění na pušce žádný stopy.Apevia viděl detailní fotky.To,že pušku hyzdí,přiznávám-je to nouzovkaa dá se odstranit během pár sekund.V současné době ale dvounožku plně nahradil srolovaný svetr.).Protože rád střílím i přes pevná mířidla,zvolil jsem HW 77.Shodím puškohled,vyhodím lícnici a můžu střílet...Jen ještě upravit stávající,nebo koupit nějakou rychloupínací montáž.Takže dotaz - Existuje něco jako rychloupínací montáž,vhodná pro vzduchovku?
Ee
No to asi ne, on střílí i přez pevný mířidla a ten rail-lišta by mu tam vadila si myslím...
KOZAP dělá nějaký rychloupínací montáže, zkus tam pohledat, jen nevím, jestli i na 11mm rybinu...
KOZAP dělá nějaký rychloupínací montáže, zkus tam pohledat, jen nevím, jestli i na 11mm rybinu...
Cogito ergo armatus sum.
d
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556