Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
U nikoho som tu nevidel, ze by si na pazbu urobil nejake zdrsnenie ci vytukavanie aby sa pazba v urcitych miestach pevnejsie drzala. Je to nejaky problem? Vie niekto aky je postup? Ci sa zdrsnenie urobi po namoreni dreva, ci po prvom lakovani alebo az po celkovej povrchovej uprave??? Alebo sa s tym nebabrat a nechat to bez toho? S pazbou som uz takmer vo finale a uvazujem o niecom podobnom.
Dakujem.
Dakujem.
Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Haenel SUHL 150 laminated, pilar bedding, Harris 6-9
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
Naposledy upravil(a) milius dne 12 bře 2010 20:21, celkem upraveno 3 x.
Takze tu je moj vytvor:

Zvolil som ebenovu ciernu, pretoze som ciernu chcel. Drevo je jasen a nemalo nejaku uzasnu kresbu, takze mi to nebolo velmi luto zaciernit. Robil som to cele doma "na kolene" a dalo mi to dost zabrat. Musim vsak priznat, ze som sa kazdy den tesil, kedy s tym uz budem moct zacat. Zaspaval a zobudzal som sa s myslienkou na novu pazbu
Hlaven a tlakovu nadobu som potiahol svetlym carbonom. Lebo som to tak chcel mat...
Este upozornenie pre kazdeho, kto sa pusti do vyroby. Nedoporucujem robit zadlab na zalezo uplne na milimeter presne. Ja som to tak robil a ked som drevo nalakoval, tak som don nevedel natlacit zelezo. Cize som to musel znovu obrusit a prelakovat...
Robil som ju na moju mieru a fakt mi sedi v kazdom smere. Ako tu uz niekto pisal: "Treba zacat a ono to pojde same!"
Dam si ju pod stromcek!
P.S. Bolo dost silne svetlo, tak fotky nie su 100%.

Zvolil som ebenovu ciernu, pretoze som ciernu chcel. Drevo je jasen a nemalo nejaku uzasnu kresbu, takze mi to nebolo velmi luto zaciernit. Robil som to cele doma "na kolene" a dalo mi to dost zabrat. Musim vsak priznat, ze som sa kazdy den tesil, kedy s tym uz budem moct zacat. Zaspaval a zobudzal som sa s myslienkou na novu pazbu

Hlaven a tlakovu nadobu som potiahol svetlym carbonom. Lebo som to tak chcel mat...

Este upozornenie pre kazdeho, kto sa pusti do vyroby. Nedoporucujem robit zadlab na zalezo uplne na milimeter presne. Ja som to tak robil a ked som drevo nalakoval, tak som don nevedel natlacit zelezo. Cize som to musel znovu obrusit a prelakovat...

Robil som ju na moju mieru a fakt mi sedi v kazdom smere. Ako tu uz niekto pisal: "Treba zacat a ono to pojde same!"
Dam si ju pod stromcek!

P.S. Bolo dost silne svetlo, tak fotky nie su 100%.
Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
-
To teda jo a poznat v tom CZ200S... jasně jen podle karťuše 

Naposledy upravil(a) kesi dne 23 pro 2008 11:53, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
pekne, pekne... ta pažba je veľmi zaujímavá, jednoducho krásna práca 

Naposledy upravil(a) Borec dne 23 pro 2008 14:52, celkem upraveno 1 x.
Krása
Fakt krásný, pěkná práce!
Jak jsi to potahoval? Vypadá to s tím carbonem fakt pěkně!
Jak jsi to potahoval? Vypadá to s tím carbonem fakt pěkně!
Cogito ergo armatus sum.
Vdaka!
Karbonova paska sa da kupit v tuning autoshopoch. Predava sa vo viacerych farebnych variantach, dokonca som uvazoval o modrej alebo cervenej. Jasne, ze sa to nemusi pacit kazdemu...
Karbonova paska sa da kupit v tuning autoshopoch. Predava sa vo viacerych farebnych variantach, dokonca som uvazoval o modrej alebo cervenej. Jasne, ze sa to nemusi pacit kazdemu...
Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm