Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Čau Honzo. Myslím že lidi , kteří střílí "naší" MaO , by se k podvádění nesnížili ale není nic snažšího , než dát rukavice těsně před soutěží rozhodčím zkontrolovat . Nehledě na to,že v pravidlech je i napsáno,že můžeš mít i něco v ruce(krabičku od nábojů,kterými střílíš,např.)Ale vždy tam mezi musí být ta ruka. Ta střílení vždy znevýhodní oproti klasickému zadnímu bagu.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
podvádění
o tom žádná Tome
jen prostě chci vědět když budu na ruce mít nabestlenou winter Rukavici a vní něco co mě zvedne dlaň o 3-4 cm porušuji pravidlo??? asi jó žejo
Nemluvim o rear bagu ( kůže, cordura, písek atd...) ale o kusu čehosi co mě pomůže dotvarovat rozdíl mezi rukou a pažbou. Možná to popisuji jen blbě nebo se neumim vyžvejknout
nařknout jsem nikoho asi nechtěl NEBO chtěl
PS : 1.11. někdo nafoťte jak se v praxi bude moct uplatňovat změna v pravidlech při položce stoják, klečák ( myslím tím to využití toho jakože stromu a jakože pařezu
) ČAU

PS : 1.11. někdo nafoťte jak se v praxi bude moct uplatňovat změna v pravidlech při položce stoják, klečák ( myslím tím to využití toho jakože stromu a jakože pařezu

Zkušební soutěž na příští rok se blíží, položky ladíme, zkoušíme vteřiny takové, pak makové... je to málo nebo hodně, hlavně ať je to optimálně. Zdá se to jednoduché ale není a na příští rok bychom rádi aby se soutěž líbila, střílela a už vůbec je těžke udělat položky pro jednoranky, opakovačky, samonabíječky. Je nutné udělat ostrou zkoušku a proto jsme naplánovali soutěž na 1.11. Všichni jsou zváni a návrhy na vylepšení vítány. Níže jsou terče, které jsem dnes střílel mimo jiné... 
Anschutz 1913
Hawke Frontier 8-32
R50 397

Anschutz 1913
Hawke Frontier 8-32
R50 397
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Sportovce prestan prosimte rejpat
Ohledne te rukavice .. bylo by fajn, kdyby se prirozene dodrzovalo jedno nepsane, ale logicke pravidlo .. strilime odstrelovacku, takze rukavice ano .. ale nejake ultra nacpane palcaky - to uz je asi trochu moc .. mozna by bylo dobre napsat do pravidel, ze rukavice jakekoli, ale budto na obou rukou stejne, nebo nic
To Safik: Moc pekne vysledky .. a jak Vam vyhovovaly casy, jsou nastaveny dobre, nebo to chce nekde ubrat a jinde pridat?

Ohledne te rukavice .. bylo by fajn, kdyby se prirozene dodrzovalo jedno nepsane, ale logicke pravidlo .. strilime odstrelovacku, takze rukavice ano .. ale nejake ultra nacpane palcaky - to uz je asi trochu moc .. mozna by bylo dobre napsat do pravidel, ze rukavice jakekoli, ale budto na obou rukou stejne, nebo nic

To Safik: Moc pekne vysledky .. a jak Vam vyhovovaly casy, jsou nastaveny dobre, nebo to chce nekde ubrat a jinde pridat?
To sportovec: moc pěkně nastřílené terče „závidím“
To Sidewinder: ze začátku jsme ke změnám přistupovali skepticky. Co člověk to jiný názor, ale když jsme si to vyzkoušeli, tak se to všem začalo líbit. Nové prvky přinesly do střílení tu správnou „šťávu“. Časy jsou nastaveny tak akorát, osobně bych nechal zatím pravidla jak jsou. Zbytečná náročnost by mohla odradit případné zájemce o tohle střílení, a to by byla škoda.
Už se těšíme na výsledky Vašeho sobotního klání, abychom se mohli porovnat. Poslední místa jsou naše.

To Sidewinder: ze začátku jsme ke změnám přistupovali skepticky. Co člověk to jiný názor, ale když jsme si to vyzkoušeli, tak se to všem začalo líbit. Nové prvky přinesly do střílení tu správnou „šťávu“. Časy jsou nastaveny tak akorát, osobně bych nechal zatím pravidla jak jsou. Zbytečná náročnost by mohla odradit případné zájemce o tohle střílení, a to by byla škoda.
Už se těšíme na výsledky Vašeho sobotního klání, abychom se mohli porovnat. Poslední místa jsou naše.

-
- Odborník na zbraně
Několikrát jsem se Swdr. konzultoval změnu časů, protože jsem se vždycky dozvěděl, že ..."lidi u nás to stíhají v pohodě..." Jo, ono to v pohodě stihnout lze, pokud se nevrátí nábojnice zpět do okénka nebo se nekousne. Jak přijde jeden problém, můžeš to při kratším čase zabalit. Zkoušeli jsme to taky párkrát s Ondrou. Když jsem to střílel sám, taky jsem dal kilo, ale pak 1x9 + 1x5 za 61s, ale taky s nutností vyhodit nábojnici stejný výsledek za 73s. Uvědomme si, že neděláme závody proto, aby vznikly markantní rozdíly mezi špičkovými střelci v disciplíně, ale proto, aby byl závod dostupný pro relativně širokou základnu. Ono se to vyselektuje, když ne dřív, tak určitě v rozstřelu. Takže já jsem jednoznačně pro zachování původně stanovených časů.
Ve věci rukavice jsme se se Swdr. dohodli, že se do pravidel zařadí klauzule, že .... lze použít rukavici (příp. rukavice) konfekčního typu, které nelze ŽÁDNÝM dodatečným způsobem upravovat. Speciální střelecké rukavice jsou zakázány.....
Ve věci rukavice jsme se se Swdr. dohodli, že se do pravidel zařadí klauzule, že .... lze použít rukavici (příp. rukavice) konfekčního typu, které nelze ŽÁDNÝM dodatečným způsobem upravovat. Speciální střelecké rukavice jsou zakázány.....
.... Smazano mnou, predesly prispevek byl dvakrat ,nevim proc 

Naposledy upravil(a) sportovec dne 31 říj 2008 13:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Odborník na zbraně
Jasně, to je běžná zimní rukavice konfekčního typu. Jen ji nesmíš dodatečně ničím vycpávat, stříhat, olepovat, obšívat apod. Mimochodem, co by Ti mělo při normálním podpírání běžné pažby způsobit otlaky??? Ta rukavice se přece v žádným případě nepoužívá z důvodu ochrany proti otlakům, ale ... důvod si doplní každej sám.
-
- Odborník na zbraně
V pohode, vime jak to mnohdy na internetu je. Ale ja jsem fakt pouzival rukavici jen kvuli bodovemu tlaku posunute botky na oblast kolem kloubu. Pro zpresneni strelby jsem pouzival kulicku v pazbe, zalozenou mezi ukazovak a prostrednik. Ted uz budu strilet jen s Ancou a tam kulicku supluje ta kovova botka, mam ji tak 5cm za pazbou. Rukavici uz nepouzivam nic mne u pzby 1907 netlaci. Jen Irma miva i s rukavici modriny.