Muj nazor na stojaka se casem zmenil .. zpocatku jsem k nemu mel docela velky odpor - pripadlo mi uplne o nicem strilet z tak nestabilni polohy, kdyz puska umi tak pekne soustrely a jejich vyuziti v mem podani stojaka je cca 0,1%
Jakmile jsem si to ale vicekrat vyzkousel, docela mne to zacalo bavit .. no a ted s moznsoti vyuziti "stromku" je to podle mne uplne paradni - mnohem blize realite nez klasicky sportovni stojak, jak to pojima Harp.
Vysledky nasvedcuji tomu, ze tyc ala "stromek" je opravdu dobrou pomuckou, vzdyt hned tri strelci dali 45b .. a i zaprisahly odpurce poloh Honza T. nastrilel peknych 40b! Moc obdivuji Harpa za jeho sportovni srdce, kdyz sam sobe naordinoval streleckou polohu s handicapem, jelikoz je mi jasne, ze uz to vedomi jiste nevyhody (kdyz nebude pouzivat "stromek") bude vzdy nahlodavat jeho psychiku .. ale prave proto je jeho volba obdivuhodna..
Verim ze i ostatni si polohy casem osvojite .. a budete mit i z teto strelby radost.
U mne toho treninku strelby vstoje nebylo nijak mnoho a presto na sobe pozoruji ohromny pokrok - pri strelbe s vetrovkou na zahrade najednou neni zadny problem zasahnout jablko az na 50m - a to klidne bez stromku .. a to mne bavi!
To FOX: Mizive cile, bezici cile, nezname vzdalenosti atd .. to jsou polozky, ktere mne moc lakaji, ale v nasich podminkach jsou bohuzel nerealizovatelne. Velke zvetseni puskohledu ale rozhodne neni zadna vyhoda .. spis naopak .. snad jen u smajliku to ma svuj vyznam.. jinak je to spise naskodu - zni to mozna nelogicky ale jelikoz strilim a trenuji i souteze "na mizive cile" se zvetsenim 4X - tak vim, ze prave se ctyrkou na kruhovy terc delam ty nejlepsi rozptyly..