Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
Děkuji všem, teprve v závodě se ukáže, jestli mi ta flinta k něčemu bude. Koupil jsem ji ve výprodeji na střeleckém portálu - vzhledem k tomu, že se levá zbraň neprodává tak snadno, byla tam už docela dlouho, takže 35 zbraň, konečná cena mého dalekohledu není rozhodující, protože byl pořízen za nestandardních podmínek, ceníková cena je kolem 16, montáž počítej cca 1. Cenu nové zbraně zjistíš na www.strelecky-portal.cz nebo na www.euroshooting.eu
Čau Harpe, také gratuluji k rozhodnutí udělat si radost zakoupením malorážky Anschutz. Jak je vidět z nástřelek, jde o optimální sladění puška+optika+a to něco mezi zemí a pažbou.
Střelba z takové to zbraně je prostě radost! Tuto pravdu jsem si opět uvědomil při sobotní sranda-soutěži ve střelbě z malorážky (zapůjčené) a pouze jednotným střelivem SB Rex. Přeji hodně radosti z každého nabití, spuštění a zásahu.

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak liga v malé odstřelovačce nám skončila, blahopřeji šťastnému vítězi (výsledky včetně komentáře najdete jako obvykle zde), ale sezóna ještě nekončí!
Jelikož máme připravena zdokonalená pravidla a položky pro následující sezónu 2009, pořádáme letos ještě jeden tréninkový závod, ale již dle pravidel pro rok 2009!
Přijďte si zatrénovat na příští sezónu v sobotu dne 1.11.2008 na střelnici SSK Třebes Hradec Králové.
Propzice najdete zde: Propozice
Jelikož máme připravena zdokonalená pravidla a položky pro následující sezónu 2009, pořádáme letos ještě jeden tréninkový závod, ale již dle pravidel pro rok 2009!
Přijďte si zatrénovat na příští sezónu v sobotu dne 1.11.2008 na střelnici SSK Třebes Hradec Králové.
Propzice najdete zde: Propozice
Zdravím vyznavače MaO, dneska jsme se sešli u nás na Borku ve čtyřech a uspořádali trénink podle nových pravidel.
Scénář byl následující:
1.Studená rána + Rukojmí, 10 ran v celkovém čase 11 min. Součástí položky je libovolný nástřel na kruhový terč 8x5,5.
2.Terče BR na timer, 4 rány na povel v limitu 3 sekundy.
3.Střelba po zátěži, 3 rány po provedení pěti zvolených cviků na čas (dřepy, kliky).
4.Střelba v polohách, 5 ran vstoje + 5 ran vkleče/sedě na speciální terč „figura“ v celkovém čase 2x5 min.
5.Rukojmí v oknech, 8 ran v čase 75 sekund na speciální terč.
6.Kolečka, 5 ran na terč „kolečka“, v celkovém čase 5 min. Každé kolečko lze platně zasáhnout pouze jednou!
Po skončení tréninkového klání jsme se shodli, že změna pravidel a terčů přispěla k větší atraktivnosti závodu. 1. položka studená rána dá hodně přemýšlení kam zamířit, 2. položka rychle se orientovat na zadaný cíl pumpuje do žil adrenalin „super“, 3. položka se zdá jednoduchá, ale opak je pravdou, 4. položka hodně jsme se prali s tyčí a židle byla buď hodně nízká nebo moc vysoká, tady jsme podcenili přípravu polohy, improvizovat když běží čas se opravdu nevyplácí, 5. položka to je hra s nervy, odhadovat jak ubíhají vteřiny a kolik zbývá do konce a přitom ještě dolovat nevyhozenou nábojnici z otevřeného závěru, na to musí být člověk opravdu tvrďák, aby ho to nerozhodilo, 6. položka „kapitola sama pro sebe“, každá rada drahá.
Dobře jsme se pobavili a bylo to fajn i když výsledky nebyly nikterak zázračné.
Přejeme všem hodně desítek 1.11. v HK.

Scénář byl následující:
1.Studená rána + Rukojmí, 10 ran v celkovém čase 11 min. Součástí položky je libovolný nástřel na kruhový terč 8x5,5.
2.Terče BR na timer, 4 rány na povel v limitu 3 sekundy.
3.Střelba po zátěži, 3 rány po provedení pěti zvolených cviků na čas (dřepy, kliky).
4.Střelba v polohách, 5 ran vstoje + 5 ran vkleče/sedě na speciální terč „figura“ v celkovém čase 2x5 min.
5.Rukojmí v oknech, 8 ran v čase 75 sekund na speciální terč.
6.Kolečka, 5 ran na terč „kolečka“, v celkovém čase 5 min. Každé kolečko lze platně zasáhnout pouze jednou!
Po skončení tréninkového klání jsme se shodli, že změna pravidel a terčů přispěla k větší atraktivnosti závodu. 1. položka studená rána dá hodně přemýšlení kam zamířit, 2. položka rychle se orientovat na zadaný cíl pumpuje do žil adrenalin „super“, 3. položka se zdá jednoduchá, ale opak je pravdou, 4. položka hodně jsme se prali s tyčí a židle byla buď hodně nízká nebo moc vysoká, tady jsme podcenili přípravu polohy, improvizovat když běží čas se opravdu nevyplácí, 5. položka to je hra s nervy, odhadovat jak ubíhají vteřiny a kolik zbývá do konce a přitom ještě dolovat nevyhozenou nábojnici z otevřeného závěru, na to musí být člověk opravdu tvrďák, aby ho to nerozhodilo, 6. položka „kapitola sama pro sebe“, každá rada drahá.
Dobře jsme se pobavili a bylo to fajn i když výsledky nebyly nikterak zázračné.
Přejeme všem hodně desítek 1.11. v HK.

Naposledy upravil(a) Safik dne 28 říj 2008 21:50, celkem upraveno 1 x.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
zdravím a především mám dotaz na pořadatele MaO : přečetl jsem si pravidla pro nastávající rok 2OO9 a mám dotaz k pravidlům. Ohledně té zadní podpěry nelze si nevšimnout, že někteří používají vyřazené zimní rukavice, ktreré slouží jako zábrana k otlačení zadní ruky a také zvyšuje polohu ruky od země ( doufám, že je to k pochopení
) No a tím chcu říct, že když do té rukavice něco z hora narvu budu mět fajn zadní podpěru že ??? No já jen jestli není čas schválit ty ponožky z luštěninou
Asi tuším co a kam mě pošlete ale myslím to upřímě
nebuďte na mě hrubý a tak jo? DÍK Fox. Jinak 2009 opět 456 mě nedonutíte střílet to jednoraným speciálem
Na to mám tuhle soutěž rád než abych se u toho lehce nudil s Ančou či jinou ultrapřesou břízou
to byl humor děcka OK?

Naposledy upravil(a) rimfireBR dne 29 říj 2008 15:58, celkem upraveno 2 x.