P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
niektore inlajnky, napr. CVA pouzivaju aj obycajne zapalky puskove boxery... mozes ovplyvnovat vykon zapalky, normal, alebo magnum a je to ovela lacnejsie... len treba mat na ne dnovy sroub...
niektory vyrobcovia uz vyrabaju original W209 zapalky pre inlajnky, maju vyssi vykon ako klasicke brokace, hlavne na zapalovanie pelletov a vyssich navaziek prachu Pyrodexu a Triple7venu...
niektory vyrobcovia uz vyrabaju original W209 zapalky pre inlajnky, maju vyssi vykon ako klasicke brokace, hlavne na zapalovanie pelletov a vyssich navaziek prachu Pyrodexu a Triple7venu...
Takze pani, Brymova ma na stranke spravne foto, staci zajst na stranku traditions a zistite, ze ten kompenzator ma diery pobiedne. Rozdiel je aj v hlavniach, model s kompenzatorom ( ustova brzda ) ma na hlavni male jarceky po dlzke.
Zavolaj na mobilne cislo tam je pan zrejme majitel, spravny pristup nemozem povedat krive slovo.
Zapalky 209 kupujem a nemam ZP.
Zavolaj na mobilne cislo tam je pan zrejme majitel, spravny pristup nemozem povedat krive slovo.
Zapalky 209 kupujem a nemam ZP.
Inac neviem preco riesite kompik na evolution,na tej puske neplni nejak svoju funkciu,na 120m bol evolution bez kompiku presnejsi,ba aj moj tracker,tak ze je tam asi len na okrasu.Mozno na drahsich zbraniach by aj fungoval.
S tymi zapalkami to este skusim,u nas su predajne zbrani dost zastarale,mozno niekde inde,nemate nahodou skusenosti v ZA?
S tymi zapalkami to este skusim,u nas su predajne zbrani dost zastarale,mozno niekde inde,nemate nahodou skusenosti v ZA?
Predovky Ardesa
Tie brokové zápalky skús objednať cez Ares-gun, posielajú aj na dobierku. A ten Evolution s kompenzátorom a kanelovanou hlavňou je asi naozaj len na okrasu. Tiež som ho chcel, ale ešte dobre, že ho vtedy nemali v ponuke. Tomu podobná bola vtedy Ardesa Lightning II. Teraz som rád, že mám na puške "normálnu" hlaveň.
-
För martin1976
Ahoj, chci se připomenout s dotazem na ty nyple z příslušenství k Evolutionu. Zkoušel´s teda vyšroubovat W209 z dnového šroubu a ty ostatní fakt nepasovaly? Jiné závity? To by potvrzovalo fámy, co jsem slyšel tady v prodejně. Normalizace součástek po španělsku... Nebo k nám tahají béčka, co neprojdou v júesej?
Ahoj, chci se připomenout s dotazem na ty nyple z příslušenství k Evolutionu. Zkoušel´s teda vyšroubovat W209 z dnového šroubu a ty ostatní fakt nepasovaly? Jiné závity? To by potvrzovalo fámy, co jsem slyšel tady v prodejně. Normalizace součástek po španělsku... Nebo k nám tahají béčka, co neprojdou v júesej?
pre Per Larsson:
Ten dnový šrób čo mám na obrázku je s pistonom na W209 spojený, je to jeden kus, nedá sa to rozobrať. Ale dá sa objednať iný dnový šrób a k tomu dopasovať pistony podľa ľubovoľnej zápalky. Treba to len správne skombinovať podľa stránky Traditions a pozrieť, či to náhodou nemá Brymová. Ja som si skombinoval šrób s pistonom na 4mm zápalku (mám to na predchádzajúcej fotke).
Mali to všetko pribaliť k puške a mali by sme pokoj.
Ten dnový šrób čo mám na obrázku je s pistonom na W209 spojený, je to jeden kus, nedá sa to rozobrať. Ale dá sa objednať iný dnový šrób a k tomu dopasovať pistony podľa ľubovoľnej zápalky. Treba to len správne skombinovať podľa stránky Traditions a pozrieť, či to náhodou nemá Brymová. Ja som si skombinoval šrób s pistonom na 4mm zápalku (mám to na predchádzajúcej fotke).
Mali to všetko pribaliť k puške a mali by sme pokoj.

zápalky
Poplašnáky se dají použít, jen je musíš trochu "upravit".martin1976 píše:Tiež som tam namiesto brokovej zápalky chcel skúsiť poplašňák, len bol krátky, nezachytila ho tá pružinka čo je na tom šróbe, takže mi vypadával. A ešte má aj okrajový zápal, takže som mal z toho obavy a radšej som to ani neskúšal.