P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
caute..kamarat chce kupit nejaku inline pistol..nieco do 300eur investicie,do samotnej zbrane..nieco slusne v tejto cenovej relacii?nieco spolahlive,odskusane?dik..
eehm,aby som bol presnejsi,do tejto sumy pravdepodobne bude naozaj obtiazne nieco najst,vravel mi ze môze objednat vorteka priamo od vyrobcu zo spanielska,za cca 250eur..tak neviem no..predpokladam,ze tych inline pistoli zas tak vela na vyber asi nebude,ci?
eehm,aby som bol presnejsi,do tejto sumy pravdepodobne bude naozaj obtiazne nieco najst,vravel mi ze môze objednat vorteka priamo od vyrobcu zo spanielska,za cca 250eur..tak neviem no..predpokladam,ze tych inline pistoli zas tak vela na vyber asi nebude,ci?
Re: Předovky
Este sa teda skusim opytat..mate niekto nejake skusenosti s vyrobcom predoviek pallmeto?
Tak ja osobne bych sel take do Vorteka. Ja mam Buckhuntera, kupoval jsem ho kvuli vyhodne koupi z druhe ruky a take spokojenost.spitamen píše:caute..kamarat chce kupit nejaku inline pistol..nieco do 300eur investicie,do samotnej zbrane..nieco slusne v tejto cenovej relacii?nieco spolahlive,odskusane?dik..
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli se tohle:
http://aukro.cz/perkusni-deringer-zadov ... 28297.html
ještě považuje za perkusní tedy bez zbrojáku??A taky bych se rád zeptal někoho s ValMezu nebo Vsetína kam chodíte střílet?Slyšel jsem že snad do Poličné?Dostala se mi do ruk puška Hawken tak bych ji rád vyzkoušel.
http://aukro.cz/perkusni-deringer-zadov ... 28297.html
ještě považuje za perkusní tedy bez zbrojáku??A taky bych se rád zeptal někoho s ValMezu nebo Vsetína kam chodíte střílet?Slyšel jsem že snad do Poličné?Dostala se mi do ruk puška Hawken tak bych ji rád vyzkoušel.
Žádné zbraně nevlastním akorát šavli po dědovi.
Zadovkovej derringer zni zajimave. Ma s timhle nekdo zkusenosti? Jak to strili, spolehlivost, kdo to vyrabi atd , vidim to poprvé.
LOV 21, TEX Mod.3, SPA CP1M Artemis, S 631 Lux, S 634 + 3-9x42 AO Optisan Cobra, Derringer GG .45 3,5", Buckskinner .45
Tenhle kus vyrobil Pavel Rak.
Jeho výrobky jsou často předmětem vášnivých debat na konkurenčním fóru.
Jeho výrobky jsou často předmětem vášnivých debat na konkurenčním fóru.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Pavel Rak je v pohodě. Teda pokud ho nezačneš kritizovat.
Koukal jsem na konkureční forum na diskuzi o jeho zbraních no musím přiznat některé se mi líbili nezlobil bych se mít je doma.Vím že někdo si staví předovky způsobem že si koupí hlaven s dnovým šroubem a značkama a zbytek si dodělá.A pokud jsem to dobže pochopil tak on staví převážně perkusní zadovky takže koupí surovou hlavnovinu postaví zbran pak ji pošle na zkušebnu .To si takhle může teoreticky postavit každý?Nebo to musí bt puškař, zbrojíř nebo něco podobného?Ne že bych se o něco takového chtěl pokoušet na to nemám čas ani trpělivost jenom jsem zvědavý.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli tu někdo ma flintu HAWKEN?Ted jsem jednu koupil od firmy DIKAR a tak jsem šmejdil po netu a pročítal jsem si o ní informace a u všech prodejců píšou váha 3,25kg a mě se ta moje zdála nějaká těžká tak jsem ji zvážil a má 5kg jedná se o cal.45.Zdá se mi ta hlaven nějaká silná ma 25,4mm.
Ještě jsem se chtěl zeptat jestli tu někdo ma flintu HAWKEN?Ted jsem jednu koupil od firmy DIKAR a tak jsem šmejdil po netu a pročítal jsem si o ní informace a u všech prodejců píšou váha 3,25kg a mě se ta moje zdála nějaká těžká tak jsem ji zvážil a má 5kg jedná se o cal.45.Zdá se mi ta hlaven nějaká silná ma 25,4mm.
Nevite jak je to s predovkou Ardesa evolution? Koukal jsem ze se opet objevila u Dejva jako volne prodejna kat. D To je nejaka novovyroba, kde je trosku pozmeneny nazev cili ze uz je zase koser nebo se proste na ortel zkusebny dlabe?
Mámt o chápat tak že nam EU zakáže zbraně kat. D tedy i předovky???
http://blog.davide-pedersoli.com/muzzle ... e-by-face/
No to mě teda po....

http://blog.davide-pedersoli.com/muzzle ... e-by-face/
No to mě teda po....

Robert69:..Toho zákazu předovek bych se zase tolik nebál,buzerantům z Bruselu jde o automatické zbraně..Co se týče tvého dotazu na "rakovinu"...Měl jsem v ruce dvě a obě stály slušně řečeno za pendrek..spoušťovej mechanismus zprasenej u obou..derringer,v té době ještě předovkovej,zůstaval po brutálně těžkým zmáčknutím spouště na pojistném ozubu,geometrie zámku úplně špatně...U dlouhé zadovky,taktéž nedoladěněj mechanismus,strašně tvrdá spoušť,překalená pera..a především hlaveň posazená křivě na komoru,takže na 50m trefit figuru absolutně nemožný...Takže pokud přemýšlíš o tom zadovkovým derikovi,minimálně doporučuju osobní vyzkoušení na střelnici...o přesnost zase až tak nepůjde,ale jde o ten zámek...třeba už to P.R. vylepšil...a jak bylo řečeno výše...moc nekritizovat..,to pan mistr nemá rád 

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
to je prave ono. Kzdy si rekne ze ho to nepali ze on nejdriv automatickou,pak samonabijeci, pak opakovaci a ankonec perkusni zbran nema takze se ho to netyka ale to uz je samozrejme pozde. Brusel si zada zruseni kat. D cili dopady jsou snad kazdemu jasne. Hold perkusni zbrane se stanou nelegalni a clovek uz si legalne na strelnici nepraskne.
xB.H to dobre napsal. Kazdy hrabe na svem pisecku a ostatni jsou jim sumak. Tady je jasne videt, ze jako strelecka komunita stojime za velke H.O.?.N.O.
Vsichni strelci by meli podepsat petici. Vsichni, znamena vsichni. Predovkari, myslivci, sportovni strelci, vzduchovkari, airsoftaci. Tihle vsichni jsou strelci a meli by se podle toho chovat. A ne, ze ja nemam semiauto, tak na to prdim.
Az budou vzduchovky na ZP, tak jim to dojde, ale to uz je pozde.
Vim, ze jsem OT, ale musel jsem. Kdyz tak at to admin smazne.
Vsichni strelci by meli podepsat petici. Vsichni, znamena vsichni. Predovkari, myslivci, sportovni strelci, vzduchovkari, airsoftaci. Tihle vsichni jsou strelci a meli by se podle toho chovat. A ne, ze ja nemam semiauto, tak na to prdim.
Az budou vzduchovky na ZP, tak jim to dojde, ale to uz je pozde.
Vim, ze jsem OT, ale musel jsem. Kdyz tak at to admin smazne.