Příspěvek
od nikyita » 17 zář 2012 16:43
ahoj,,,, pekne ,,tak teraz som sa musel zamyslet ked toto vidím,,, takuto predstavu o mojej streleckej činnosti v dalšej budúcnosti nemám,,určite nie,,každopádne pri pohlade na tie obrázky som až teraz pochopil jak to bolo mysleno vo filme Armagedon ,, ked chlapík vysvetloval čo sa stane ked odpálite delobuch v zavretej dlani a prečo potom musí vaša žena za vás do konca života otvárat kečup,,, vtedy mi to prišlo ,, úsmevné,,ale to iba preto lebo tam neukázali toto
,, moj názor,,bud to prehnal z navážkou prachu alebo,,,to neviem či je vobec možné ale nazvem to ,,asi neodborne,,,vzpriečila sa mu strela v hlavni?
každopádne ten savage som tam dal preto lebo vyzerá ako seriozná zbran ,,aj na pohlad a hlavne som čítal že je stavaný aj na strelbu bezdýmnym prachom,,a teda som mal dojem že je robený na znášanie vyžších tlakov v hlavni a teda je odolnejší voči roztrhnutiu a tým aj bezpečnejší,,, teda v prvom rade som preferoval ,,bezpečnost,, nakolko sa nechystám prehánat to z navážkami prachu,,aj ked samozrejme moja dušička neustále piští po tom vyskúšat si strelbu aj loveckou navážkou prachu,,, nech vieme jako to je a čo to so mnou urobí,,ale teda skončit jak na horeuvedených fotkách sa mi určite nechce,,,, takže jednou celou vetou povedané,,, si ma vylakal teraz,,trochu ,, každopádne dakujem lebo toto bola prvá ukážka toho čo táto zbran ,,dokáže.
Naposledy upravil(a)
nikyita dne 18 zář 2012 00:39, celkem upraveno 1 x.
nič nové,, takmer všetko už stihol niekto povedať, alebo vynájsť predo mnou