Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
spider74
Holešov

Příspěvek od spider74 » 28 bře 2008 12:00

Mám dotaz jede tady někdo.......

P R O P O Z I C E S O U T Ě Ž E .
Velikonoční cena SKP Holešov ve střelbě ze sportovní malorážky s puškohledem

Pořadatel : OSS-SKP
Disciplíny : Sportovní malorážka s puškohledem
Druh soutěže : Soutěž jednotlivců
Datum konání : 29. března 2008
Místo konání : Malorážková střelnice SPŠ MV v Holešově
Ředitel soutěže : JUDr. Stanislav Němec
Rozhodčí : JUDr. Tóth Jozef, Ing. Šefránek Miloslav, Mgr. Kratochvíl Karel,
Mgr. Kadala Jiří
Podmínky účasti : Přihlášení střelci ČSS, KVZ, PČR, AČR a dalších ozbrojených složek a držitelé ZP. Z důvodu omezené kapacity 30 střelců je nutost příhlášení na kontaktní číslo.
Přihlášky : Telefonicky Mgr. Kadala Jiří 777052475 a 573324296, nebo při prezentaci.
Startovné : 100,-Kč .
Zbraně a střelivo : Vlastní
Hodnocení : Dle PSS pro stanovenou disciplínu.
Ceny : První tři jednotlivci diplomy,medaile a věcné ceny.
Časový rozvrh : Zahájení 08,00 hod., 08,30 hod. zahájení střelby. Vyhodnocení 30 min po ukončení střelby poslední směny.

Postup při střelbě : v první části se střílí na terč s kruhy pro disciplínu SM Pu. Jeden terč je nástřelný, počet ran je neomezen v čase 4 minut. Do závodu se střílí na 1. terč 5 ran v čase 5 minut. Následně se střílí na terč s kruhy pro SM PU pět ran v čase 90 sekund. Dále se střílí na lichoběžník s kruhy 5 ran v čase do 40 sekund, průzor tj. obdélník s kruhy 5 ran v čase do 40 sekund, dva kruhové terče v čase do 40 sekund 5 ran (do každého). Dále na obdélník s kruhy pět ran do terče v čase do 40 sekund.
Ve druhé části se střílí na speciální terč (smajlík) - v pěti řadách je seřazeno po pěti až šesti různých kruhových figurkách. Střelec dostane vzorek s pěti figurkami, na pokyn rozhodčího tento vzorek otočí a pozorovacím dalekohledem si zjistí správný terčík a střílí do každého terčíku dle vzorku po jedné ráně. Celkový čas je 3 minuty.
V třetí části. Běžící obdélníkový terč s kruhy. První proběhnutí je ukázka po které následuje pět běhů.Vždy jedna rána na jeden běh.Terč se pohybuje z leva doprava v průseku 2,20 m v čase asi 0,4 - 0,6 sekundy.

Celkový počet ran do soutěže je 45 a neomezený počet nástřelných ran.

Ředitel soutěže: JUDr. Stanislav Němec v.r.

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 28 bře 2008 12:35

Nevim o nikom .. ale lidi co to poradaji (Sefranek, Toth) jsou znami jak z Mizivych cilu, tak z velke odstrelovacky .. kde je o te soutezi vice informaci?
spider74

soutěž

Příspěvek od spider74 » 28 bře 2008 12:43

http://www.oss-skp.wz.cz/

....ale víc toho tam asi nebude než co jsem uvedl výše.
spider74

Holešov-soutěž

Příspěvek od spider74 » 29 bře 2008 13:34

no večer jsem tam na to číslo zavolal kvůli přesnějším informacím ať nejedu zbytečně a sdělili mi že přípustný kukr je max. 4x.......a pak ještě že zatím mají jenom 10 přihlášených - proč asi.
Fakt neskutečné , za chvíli asi budou chtít aby se na pušky dávali divadelní kukátka...............takže jsem nikam nejel.Škoda Holešov mám jenom 90km. :cry:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 30 bře 2008 08:01

Po přečtení propozicí a po Tvém doplňku o velikosti zvětšení (nevím, proč to pořadatel nedal do propozic nebo neuvedl odkaz na pravidla) jsem pochopil, že se jedná o jakousi formu mizivých cílů, které se střílejí v Hradci Králové. V tom případě už chápu, proč jsou Holešováci tak dobří - dyk voni to tam trénujou celej rok :!: :shock: Prostě je třeba se smířit s tím, že mizivky jsou jakýmsi protipólem k tomu, co pořádáme se Sidewinderem a Sportovcem (samozřejmě za pomoci celé party střelců). Asi pěkný závody pořádá v Otrokovicích SW FOX, jenže je to pro mě skoro 600 km jen doprava, o času na cestě nemluvě. Skoda, že tak zku***li MaO v Horní Branné a Radvanicích, protože to zas mám za barákem já. Mohu říci, že je to pěkně na ho**o pocit, když víte, že se vám pár kiláků za zády střílí závod, o němž víte, že máte šanci bejt dobrý a nemůžete se zúčastnit jen proto, že pár (slovy dva) šašků ve vás neustále vidí podvodníka (resp. partu podvodníků) s upravenými dalekohledy... ale to jsme tu už probírali.
MARKONY

Příspěvek od MARKONY » 30 bře 2008 19:36

Super závody , jen musiem vice trénovat a pak to bude v klídku .
SUHL 150 Anschutz m54 Ruger 161 Glock 43 K 100 X-Calibur Walther PPK .22LR
CZ_Iceman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CZ_Iceman » 30 bře 2008 21:31

JJ zavody byly dobre, sice byla trochu kosa , ale atmosfera byla fajn. V propozicich sem to sice nenasel, ale byly pripustne i variably s nastavenym zoomem 4x - ja tak odstrilel celou soutez a nikdo nic nenamital.
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 30 bře 2008 21:41

jenze to spider nema ten ma tusim 6-24x
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
spider74

Omezení

Příspěvek od spider74 » 30 bře 2008 21:51

Jo mám 6-24.......nevím proč pořád ty omezení. Ten kdo neumí střílet tak si tím větším zvětšením stejně nějak extra nepomůže akorát když se ti třepe ruka nebo strháváš tak ti to zvětšení akorát ty tvoje chyby ještě zdůrazní. Takže vidíš jak ti ten kříž po terči doslova tančí. No nic jak už tu bylo řečeno nemá cenu to už rozebírat. Jenom je mi líto že když už mám nějakou soutěž víceméně za humny tak smolík pacholík.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 dub 2008 18:51

Neni to tak davno, co jsem zde psal odkaz na vysledky prvniho letosniho zavodu a uz tu jsou propozice zavodu druheho - tentokrat pujde o zavod lezakovy - tedy strili se vsech sest polozek pouze v leze.

Datum konani: 19.4.2008
Misto konani: Strelnice SSK Magnum Praha

Propozice zde nebo na strankach souteze.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 04 dub 2008 19:51

tak jsem tak nějak minulou sobotu zase zkoušel co ji chutná nejvíc a tohle se mi povedlo s CCI Blazer a dioptrem na 50m

Obrázek
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 05 dub 2008 07:56

Pozor na tiskovou chybu v propozicích. Přihlášku do 16.. byste asi těžko stihli - má být DO 16.4. !!!
Golfe, ty jsi nenapravitelnej. Když ti zavřeli téma, který kopírovalo odstavec "vše o malorážkách", rozhodl ses svoje informace o dioptru cpát sem, což rovněž vůbec nesouvisí tématem a znepehledňuje to tady. Chápu, že se chceš pochlubit skvělým výsledkem (mimochodem je opravdu pěknej - jen to chce zopakovat tak aspoň 5x za sebou, aby to mělo nějakou váhu), ale tak si to dej buď do zmíněného tématu, nebo si otevři téma např: "střelba s dioptrem" - pokud tu už není. Ale moc tě prosím, sem dávej pouze příspěvky, které souvisejí se střelbou s optikou nebo přímo s disciplínou "malorážná odstřelovačka". Dík.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 05 dub 2008 09:36

sorry ,samo že jsem to chtěl lupnout do toho druhého vlákna :oops:
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
TURBIAK

Strelba z 22 LR na ,,velke vzdialenosti,,

Příspěvek od TURBIAK » 07 dub 2008 14:14

Zdravim pani 8) tak dnes som si bol opat zastrielat , skusal som nove strelivo ktore som si kupil , jedna sa o SK Lapua Standard Plus , hlaven som predtym dokonale vycistil , vystrielal som cca 2 krabicky na zastrielanie , a takto to dopadlo na 100m vzdialenost, podotykam ze prsalo , nastrel mam na 50metrov , pokles na 100 m je 8moa...., ked som strielal 1 skupinu a videl som rozptyl prvych 3 ran tak som dalej nestrielal:D nechcel som to skazit , proste nahoda aka sa stane raz za zivot mozno :)
Přílohy
1skupina-3rany.jpg
3skupina.jpg
3skupina.jpg (11.35KiB)Zobrazeno 2172 x
2skupina.jpg
Optimisti sa učia po anglicky.....pesimisti po čínsky....My realisti sa učíme strieľať
TURBIAK

..

Příspěvek od TURBIAK » 07 dub 2008 14:15

..
Přílohy
5skupina.jpg
4skupina.jpg
4skupina.jpg (11.25KiB)Zobrazeno 2171 x
Optimisti sa učia po anglicky.....pesimisti po čínsky....My realisti sa učíme strieľať
Odpovědět