Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Na tom neco je .. kdyz si ve vysledkovce smaznete vysledky poloh a zustane jen lezak, tak se ukaze, ze vsechny SUHLky v soutezi jsou na 1.-9. miste a teprve za nimi jsou vsechny 452 a 456 - jen s jedinou vyjimkou a tou byl Zdenek Fraz se svou 452 Varmint, ktery se umistil po lezaku na 4. miste a porazil tak pet z osmi SUHLek v soutezi - cimz dokazuje, ze "vono to de"!
Ale je jasne, ze lehka puska s dost tragickou spousti, jako je 452 nebo i 456, je holt trochu handicap proti tezkym Suhlkam se spousti na mnohem vyssi urovni.
V tomhle se holt neda nikomu vycitat, ze se na danou soutez pripravi jak nejlepe muze - a proto lze jen obdivovat postoj Honzy Fokta nebo Harryho, kteri jsou si vedomi handicapu v pusce a presto, i kdyz by mohli, nesahnou po zbrani vyhodnejsi pro tuto soutez a bobjuji se svymi odstrelovackami proti sportovnim tercovnicim.
Sve vyhody zuroci ve strelbe po zatezi, v polohach nebo na BR terce na timer.
Ale je jasne, ze lehka puska s dost tragickou spousti, jako je 452 nebo i 456, je holt trochu handicap proti tezkym Suhlkam se spousti na mnohem vyssi urovni.
V tomhle se holt neda nikomu vycitat, ze se na danou soutez pripravi jak nejlepe muze - a proto lze jen obdivovat postoj Honzy Fokta nebo Harryho, kteri jsou si vedomi handicapu v pusce a presto, i kdyz by mohli, nesahnou po zbrani vyhodnejsi pro tuto soutez a bobjuji se svymi odstrelovackami proti sportovnim tercovnicim.
Sve vyhody zuroci ve strelbe po zatezi, v polohach nebo na BR terce na timer.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:

Proto chcu tu pažbu A.I. od HARRYHO na tu 456

MaO co dělaj kluci a holky z Hradce a Prahy je SUPER

HOLKY : ( sidew., Irma, sportovec ) humor

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
to : Sidewinder, u mě je to v této soutěži takto: spokojenost když jsem do 6 místa, teď nevím ale asi 2x už jsem byl to znamená, že jsem vyloženě nep....l nic a nechám za sebou i třeba pušky SUHL.
To co je pod 6flek je selhání střelce
Už jsem i přemýšlel i o tom, že dovezu Anschütz se zásobníkem a uložím do spec. pažby s bedingem ono by se to dalo
ALE na co bych se potom vymlouval
Ne vážně i to je možnost ale vzhledem k položce střelba po zátěži, která je losovatelná a ještě střílitelná jen v Hradci je vůbec úvaha na co tedy zásobník.
Takže Sulka v super stavu a s pažbou na polohy alááá harpův kombajn jasná volba
Ježíš marja takhle jsem se nikdy nerozkecal
pa 
To co je pod 6flek je selhání střelce

Takže Sulka v super stavu a s pažbou na polohy alááá harpův kombajn jasná volba

Ježíš marja takhle jsem se nikdy nerozkecal

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda .. polozky ala "strelba po zatezi" se spatne realizuji, v Praze nejde strilet ani po zatezi, ani v polohach, takze zbyva jen Hradec a z tech tri soutezi jsou dve polohove, takze zatez bude max. jednou 
Ale neboj, urcite se treba pristi rok objevi vice akcnich polozek - takze tu peknou 456 urcite nehazej do zita!

Ale neboj, urcite se treba pristi rok objevi vice akcnich polozek - takze tu peknou 456 urcite nehazej do zita!
-
- Odborník na zbraně
Pokud byste zítra někdo chtěli vyrazit na závod MaO do Horní Branné, tak pouze se zvětšením do 12x. Pokud máte dalekohled s větším zvětšením, ani tam nejezděte, protože pečetěné dalekohledy se NEPOVOLUJÍ. Před chvilkou jsem na toto téma učinil cvičný dotaz u p. Hajny seniora.
To jsem zvědav, kolik umělců s dvanáctkama se tam nakonec sejde a jaká bude úroveň.

-
- Odborník na zbraně
Blahopřeji Fráňovi ke dnešnímu vítězství ve Velikonoční ceně v Horní Branné. Domácí konkurence mu sice šlapala na paty, ale Fráňa se ukázal jako mazák. Sqělej výsledek
Zřejmě se Fráňa brzy dostane do kolonky nepopulárních střelců v HB. Špička se zdála být dost našlapaná, ale účast 8 střelců je docela tristní. A teď pozor, citace pořadatele:
Soutěž se konala za velmi nepříznivého počasí - chladno a sněžení, což se zřejmě odrazilo i v účasti. Trochu se na ní asi podepsalo i rozhodnutí o striktním dodržování původních pravidel v otázce puškohledů, ale výbor klubu se rozhodl neustupovat tlaku soutěžících s neustálými požadavky na různé změny.
Tak kápněte božskou, hadi, kdopak tam máte ty neustálé požadavky na ty nejrůznější změny? A co jsou ty nejrůznější změny kromě požadavku na možnost pečetění dalekohledů s větším zvětšením?

Soutěž se konala za velmi nepříznivého počasí - chladno a sněžení, což se zřejmě odrazilo i v účasti. Trochu se na ní asi podepsalo i rozhodnutí o striktním dodržování původních pravidel v otázce puškohledů, ale výbor klubu se rozhodl neustupovat tlaku soutěžících s neustálými požadavky na různé změny.

Tak kápněte božskou, hadi, kdopak tam máte ty neustálé požadavky na ty nejrůznější změny? A co jsou ty nejrůznější změny kromě požadavku na možnost pečetění dalekohledů s větším zvětšením?

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:

Poradatelum bych rad vzkazal, ze jejich snaha o lepsi umisteni-se domacich strelcu je vedena evidentne spatnym smerem .. meli by budto vice trenovat, nebo udelat zavody uzavrene pouze pro cleny klubu! .. dokud totiz neodradi vsechny cizi strelce, asi nikdy nevyhraji..

Rozdil 27b se mi zda byt propastny, to jim to Frana pekne nandal!
Gratulace vitezi - Franovi, to je jasne. Stejne tak je jasné, ze o strelce krom sebe samych nestoji. Ja to nechapu, soutez mají otevrenou a pritom ji vlastne zaviraji pro lidi. Je to nelogicky, protismyslny jednani. Ja jsem se zucastnil jednou a krome toho ze polozkove to je nezajimavy tak me taky s...al ten krouzici sup nademnou behem strelby. Nestrilel bych to ani kdyby to bylo doma uz kvuli te neduvere, kterou na tebe pri prichodu na soutez povesi.
Zdravim, myslím že je to spíše o štěstí a klice, trénovat vůbec nechodím, puškohled splňující pravidla jsem na flintu nasazoval večer před závodem v časovém limitu pro závod jsem ji musel nastřelit, no povedlo se. U těhlech závodů je (tedy aspoň pro mě) nejvíc iritující ta potvrzovací rána. (Je to o nervy - ric a nebo nic)
V závodě se nijak nespěchalo, střílení proběho v pohodě, po závodě, kdo chtěl si to ještě mohl zkusit rozdat na rychlost (13 ran na A4 kresbu baráku obsazeného ozbrojenci) a dobu se ještě povídalo v klubovně.
Asi pořídím ještě jednu flintu abych nemusel přehazovat puškohled, protože jezdím rád na MaO jak do Třebeše/Prahy tak i do Branné/Radvanic. (Zkusím další závod ligy v MaO odstřílet puškohledem 12x50 a uvidím) On každý závod má z mého pohledu nějaká omezení a svoje špecifiká - Branná parametry puškohledu v Hradci zas nemohu použít pod flintu můj oblíbený červený hever, takže jsem musel pořídit flintě obě nohy.

Asi pořídím ještě jednu flintu abych nemusel přehazovat puškohled, protože jezdím rád na MaO jak do Třebeše/Prahy tak i do Branné/Radvanic. (Zkusím další závod ligy v MaO odstřílet puškohledem 12x50 a uvidím) On každý závod má z mého pohledu nějaká omezení a svoje špecifiká - Branná parametry puškohledu v Hradci zas nemohu použít pod flintu můj oblíbený červený hever, takže jsem musel pořídit flintě obě nohy.

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, ne nula nebyla, ale mě to zas tak dobrý nepřipadá, chtělo by to porovnat s výsledky z minulých závodů, ale na NETu už nejsou a já je ve své stařecké nerozvážnosti asi ani neukládal, pouze přečetl.
Nearchivujete chlapi někdo výsledky ? Měl jsem problém s potvrzovákem, první ránu jsem ani v dalekohledu neviděl jako jasnou a protože jsem nervák, tak druhou jsem dal snad 3cm !!! mimo, naštěstí ta první to mezikruží "lízla".

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele: