Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 28 úno 2008 19:51

jsou někde k nahlédnutí pravidla a terče na jaké se střílí ? sorry za lenost :oops:

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
spider74

MaO

Příspěvek od spider74 » 28 úno 2008 20:13

Probíhá příprava jak materiální na střelnici tak ještě není ujasněno za jakých pravidel......dneska jsem s ním mluvil a říkal že bude chtít aby to bylo trochu dynamičtější aby se tím pádem trochu smazali rozdíly ve výbavě a aby více záleželo na kvalitě střelce.....dopodrobna jsem to s ním neprobíral nebylo tolik času, ale jak budu vědět něco bližšího tak dám vědět.......doufám, že do léta to už bude realita a nebude se jezdit jenom do Čech....taky jsem ho hlavně prosil aby se nedělala nějaká pitomá omezení co se týče vybavení, vím že to mnozí z Vás kritizují a osobně si myslím že oprávněně.... :wink:

jinak když se podíváš sem http://strelectvi.info/cz452/ a na odkaz soutěže a do výsledků tak tam ten člověk docela na čele a často figuruje -BUKAČ Marek- takže o soutěži MaO a zbraních toho ví více než dost.

:shock:
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 28 úno 2008 20:17

Spider- jo tak to by bylo super :D ale dneska jsem jel kolem te strelnice a stav ve kterem se nachazi je dost neuteseny :( no kazdopadne myslenka chvalihodna.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
spider74

Střelnice

Příspěvek od spider74 » 28 úno 2008 20:22

No ona takhle z venku vypadala vždycky i v době svého největšího provozu, důležité je co bude vevnitř......na druhou stranu každý asi ví jak je to ve státním sektoru a hlavně u policie s penězi..... :cry:

problém je i v tom že co není zabetonované a přivařené tak bezdomáči ukradnou a odvezou do sběru......dokonce tam celou noc tak dlouho rýpali do betonu až vydlabali ocelové tyče u palpostů ..... :evil:

jinak satelitní snímek střelnice jde dobře vidět vlevo vedle zastávky tramvaje jsou to dvě 50-ky s krytými střelišti umístěné kaskádovitě vedle sebe.
http://www.mapy.cz/#x=141850256@y=135153568@z=16@mm=FP
Naposledy upravil(a) spider74 dne 28 úno 2008 20:36, celkem upraveno 1 x.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 28 úno 2008 20:33

já pořád uvažuju o koupi pozemku někde poblíž našeho města a udělat min 150m střelnici ale kurňa to by balo námahy :(
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

spider74

Pozemek

Příspěvek od spider74 » 28 úno 2008 20:43

A jéje zase Čechy :roll: ......................tak daleko na brigádu nepojedu :lol: :lol: :lol: :lol:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 28 úno 2008 20:47

Je fajn, ze se rysuje dalsi MaO .. i kdyz docela daleko..

Marek Bukac je ostrileny borec - a v jeho pripade bych se rozhodne nejakych debilnich omezeni v pravidlech nebal - sam totiz ma bohate zkusenosti s tim, jak takove omezeni pracuji..

Strilel jsem s nim jiz par zavodu ve zminovane soutezi "Na mizive cile do 50m" a jedna z nich vypadala tak (uz nevim ktera to byla) .. ze pri prejimce mu rozhodci nedovolili pouzit jeho prepazbenou 456-ku v hlinikove pazbe (viz obrazek jeho pusky) .. tak si od nekoho pujcil obycejnou 456-ku a s ni tu soutez vyhral :wink:

Proste parada!

Vysledky techto zavodu (alespon z poslednich dvou let) najdete v kalendari na strankach poradajici strelnice: http://www.sweb.cz/ssk.trebes
spider74

MaO

Příspěvek od spider74 » 28 úno 2008 21:27

Jo....celý Marek, on ví jak správně slušně nasrat aby se chytli za nos :lol: :lol: :lol:

jinak teď mi psali někteří kluci SZ že borec co nám to prodal začíná asi chytračit, když vidí zvýšený zájem o ty ostatní 456-ky......už to místo za 6000 nabízí za 6500.... :evil: :evil:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 28 úno 2008 21:53

Myslis, ze se starej komunista, kterej se s tim jeho pristupem protlouka zivotem uz nejakych 50 let, najednou chytne za nos? :lol:

Ja, kdyz jsem Hradeckou MaO (pro upresneni, je to disciplina Ceskeho streleckeho svazu s nazvem "Mizive cile do 50m") strilel poprve, netusil jsem nic o tom, jak to v CSS potazmo v tehle soutezi chodi .. a nikomu jsem nevadil .. jen mi bylo divny, ze jsem tam jediny "novacek".

Jeste ten rok jsem vyhral MČR a vyrovnal Česky rekord (452b) .. a najedou se vse zmenilo..

Za rok na to jsem nastrilel na Poharu mesta HK absolutni nastrel (o 8b lepsi, nez je Cesky rekord .. a uz se mezi poradateli rikalo, ze jsem podvodnik, zacalo se mluvit o ruce pod pazbou, se kterou do te doby klidne strilela pulka startovniho pole, a bylo mi receno, ze se snazim obchazet pravidla tim, ze si instaluju nefer doplnky, ktera pravidla sice primo nezakazuji, ale "na klasickou odstrelovacku to nepatri" - tim byla myslena vodovaha (libela).

A hned dalsi rok (2007) ukazal CSS, jak se komunista "chytil za nos" - aktualizovali pravidla a prisel zakaz vodovahy, zakaz ruky pod pazbou, zakaz anatomicky tvarovane pazby atd..

V nove poloze (ruka se nesmi dotykat zeme) jsem strilel dalsi zavody, zazil jsem si protest (nastesti neuznany) na mou polohu a nakonec jsem na MČR07 nastrilel v mirence zase absolutni nastrel (bohuzel jsem ale potom minul dva bezici cile) .. a myslis, ze se nekdo chytil za nos? :lol: nene .. slysel jsem poznamky typu - "tak nas zase dobehli" a kdyz jsem dnes jednoho z poradatelu zavodu potkal na strelnici, na muj hlasity pozdrav mi neodpovedel a pohledem pritom koukal na opacnou svetovou stranu..

Ale prave proto mne ta soutez bavi :)

.. a timto bych vsechny strelce rad na tyto zavody pozval .. letos budou souteze 4 - z nichz jsou 3 pristupne vsem a jen MČR je omezeno na cleny ČSS!

Vse najdete v kalendari na strankach poradajici strelnice.
Naposledy upravil(a) Sidewinder dne 28 úno 2008 21:59, celkem upraveno 2 x.
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 28 úno 2008 21:59

Side tak tohle je hnus! proc to ti lidi delaj? nechapu to.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
spider74

Rozhodčí

Příspěvek od spider74 » 28 úno 2008 22:04

To asi nikdo normální.....a v tom to asi bude nejsou normální. :wink: :lol:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 28 úno 2008 22:06

Ten pristup bohuzel neni na streleckych soutezich ojedinely .. proto jsme zacali s kamarady poradat souteze vlastni, kde nic takoveho nauvidite!

http://www.strelectvi.info/mao_soutez/

Ale jinak Hradecke "Mizivky" vrele doporucuji .. je to prima soutez, kde si clovek vystreli mimo jine na mizive a bezici cile .. a to za ucasti bezne kolem 40-ti strelcu! Ucastni se hodne lidi z ozbrojenych slozek, mezi nimi i Sniper-instruktori z Holesovic.. Proste parada ... a jakmile budou novacci v soutezi castejsi, snad se i pristup poradatelu zmeni. :lol:
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 28 úno 2008 23:53

Nováčci :?: :?: :?:
Co vim tak jedinej jsi pořád jen ty a kdyby si tenkrát pred lety neprisel a nezačal vyhrávat tak by asi ani nová delní pravidla nebyla. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Děkuji :lol: :lol: :wink:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 29 úno 2008 08:13

Nezbývá, než potvrdit, že to, co píše Swdr. je do písmene pravda. Když ono to musí nas..t, když dosud dominující partu vyklepne několikrát za sebou "nováček" a navíc se ozdobí titulem Mistra republiky a absolutním nástřelem :twisted: . To by neskouslo víc lidí, než jenom pan F. Přestože se v uvedené disciplíně neumísťuji vpředu (prostě neumím stranou běžící terč - není kde trénovat a co nenatrénuju, neumím), mám tyhle závody rád i přes ty prudiče, kteří ale na druhou stranu patří ke "koloritu" tohohle závodu., takže si tam jdu rád vystřelit. I já jsem ale pozoroval takové postranní ušklebky na svou adresu - to je von, co s ním (myšleno Swdr.) pořádá ty kontrazávody. Jednak mohu všechny potenciální účastníky ubezpečit, že to nejsou žádné kontrazávody, ale disciplína naprosto odlišná o mizivek a jediný prudič, se kterým se tam setkáte, jsem já, protože, jak říkala už babička na Starým Bělidle, ... pořádek musí bejt...! :D
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 29 úno 2008 12:25

Odpovědět