Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To Spider: Koukal jsi se na vysledky souteze Mizive cile do 50m - ktera se strili pod hlavickou ČSS. Ale mluvili jsme o soutěži pořádané Harpem a spol. - tu najdes zde:
http://www.strelectvi.info/mao_soutez/
Podle vysledku se da soudit leda, jak zbran je nejpouzivanejsi ..
Na mych strankach v sekci historie, najdes take info o Suhl150. Rybinu ma s kulatym hornim profilem, coz vadi pri vyberu montazi ..
http://www.strelectvi.info/mao_soutez/
Podle vysledku se da soudit leda, jak zbran je nejpouzivanejsi ..
Na mych strankach v sekci historie, najdes take info o Suhl150. Rybinu ma s kulatym hornim profilem, coz vadi pri vyberu montazi ..
Dík
Ok........a díky za trpělivost někdy jsem dost neodbytnej když sháním co nejvíc informací... 

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
MaO
Rozměr rybiny u Suhl 150 pro montáž je standardní = 11 mm, nestandardní je pouze již výše zmiňované zaoblení. Např. u Factory Arms Olomouc najdeš v nabídce vhodný typ.
Re: MaO
sportovec : pažby v odkazu jsou moc pekné o tom žádná , ale zase je tu problém protože na Mizivé Cíle bych je nemohl použít
mají anatomicky tvarovanou rukojet
- na váš zavod mi stačí ta puvodní bo sem se ted díval že mam kouzelonou serii CZUB která končí 007
A jak je to s tema sroubama ??? Nemáš je stejne jako na mé fotce ??

A jak je to s tema sroubama ??? Nemáš je stejne jako na mé fotce ??
Suhl 150
Hm...tak to vypadá že koupit Suhl 150 je nadlidský úkol....na každý inzerát na který jsem odpověděl byl někdo rychlejší a ještě se podávající divil co sakra všichni na té zbrani vydíme...........
Suhl 150
takže se zadařilo za 5.000 a v mém rodném městě přes kolegu...... jak bude trochu k světu tak se pochlubím 

Napis pak, jakou optikou jsi poctil flintu, ukaz tak pet ,petiraných soustrelů, jakým střelivem to bylo strileno a v jake poloze. To bude toto téma i nás nejvíce vzrusovat. No proste neco konkretniho... hlavne . Jinak ke koupi gratuluji a jakou más serii ? Magickou...
/ hlavne se neptej jaké to jsou - zalistuj, to zvladnes /

Suhl 150
Jdu si pro ni o víkendu a zároveň vyzkoušet tak dám potom vědět.......v práci mám fofr a dřív není čas 

-
- Odborník na zbraně
to spider74 - gratuluji ke koupi.
to Harpplayer - sleduji to ostřížím zrakem, "Vše o malorážkách" je moje krevní skupina , ale aby z toho nebyl chat. Nebo založit "malorážky" na chatu, ať si můžem po večerech něco napsat.
to Harpplayer - sleduji to ostřížím zrakem, "Vše o malorážkách" je moje krevní skupina , ale aby z toho nebyl chat. Nebo založit "malorážky" na chatu, ať si můžem po večerech něco napsat.
ČZ 75 TS, ZKR 551, ZKM 456, ZKM 451, SUHL 150, SM-2,MC-12, IŽ 35 M, DU 10 C, GP 141, ČZ97B, Buck Mark Target, ČZ75B atd.
Pozdrav
to Balda, Harp, Sdw, Sportovec.... tak chlapi, konec lenošení, voprášit miláčky a začít trénovat...za chvíli nám to začíná
, cejtím v kostech, že to bude pěkně vypráskaná sezóna.....

-
- Kontaktovat uživatele: