Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdar Pánové.
Tak to by se jed z Vás fakt posral, co vás všechno nenapadne.
Samosebou nemám nic proti, ale uznejte sami,že je to vůči ostatním střelcům trochu neférové. To by se někdo mohl do soutěže přihlísit 10x a tím by si zvyšoval procenta na přední umístění.
S Robertem jsme se před minutou dohodli na tom , že samosebou budete střílet v obou rundách (konkrétně ti 3 králové co o to stojí),aby se názorně po skončení závodu vidělo, jak to dopadne při sečtení všech procent a hlavně při tom s opakovačkama.
Před závodem si ale určíte jednu jedinou zbraň, s kterou budete soutěžit o umístění. ta druhá bude ve výsledkové lisťině také (pro náš celk.procentuální přehled) ale do závodu se nebude počítat.
Jasan...souhlas??
Tak to by se jed z Vás fakt posral, co vás všechno nenapadne.
Samosebou nemám nic proti, ale uznejte sami,že je to vůči ostatním střelcům trochu neférové. To by se někdo mohl do soutěže přihlísit 10x a tím by si zvyšoval procenta na přední umístění.
S Robertem jsme se před minutou dohodli na tom , že samosebou budete střílet v obou rundách (konkrétně ti 3 králové co o to stojí),aby se názorně po skončení závodu vidělo, jak to dopadne při sečtení všech procent a hlavně při tom s opakovačkama.
Před závodem si ale určíte jednu jedinou zbraň, s kterou budete soutěžit o umístění. ta druhá bude ve výsledkové lisťině také (pro náš celk.procentuální přehled) ale do závodu se nebude počítat.
Jasan...souhlas??

Pro Sportovce- Když budeš mít zájem si přijed zastřílet již v pátek odpolko,není problém. Tomáš K. asi přijede odpolko taky potrénovat, tak můžete zajít spolu. Já osobně ještě nevim jak to budu stíhat pracovně??
Jo,a kbyž by bylo (což nepředpokládám) na závodech o nějakého človíča více než 30, tak si mezi sebou (tři králové) hodíte los, kdo z Vás nebude střílet s dvěma bouchačkama. Aby jsme nedělali 3 rundy..
Jo,a kbyž by bylo (což nepředpokládám) na závodech o nějakého človíča více než 30, tak si mezi sebou (tři králové) hodíte los, kdo z Vás nebude střílet s dvěma bouchačkama. Aby jsme nedělali 3 rundy..

V závodě velkých odstrelovaček je co celkem bežná věc. Jediná podmínka je že se pokaždé musí střílet s jinou puškou.pitrs2 píše: Samosebou nemám nic proti, ale uznejte sami,že je to vůči ostatním střelcům trochu neférové. To by se někdo mohl do soutěže přihlísit 10x a tím by si zvyšoval procenta na přední umístění.
-
- Odborník na zbraně
-
- Odborník na zbraně
Tak jsem byl konečně v neděli vyzkoušet "zlaté" R50, od Honzy T.,který mi přenechal krabičku na vyzkoušení. Musím říct,že tyhle mojí Anče chutnají daleko víc než stará serie ,která mi zbyla ze Suhlky. Zkusím sem dát odkaz. Dík Honzo a těš se
http://www.strelectvi.info/soukr/topka_10r.jpg Je to necelých 9mm a 10ran

-
- Odborník na zbraně