Kyvety CO2 150g Abner
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
problem už som vyriešil prerezal som ten zavyt pekne to šlo nič som nepokazil teraz je tam g 1/2"tak mozem hura plnit nemu
nemusim nic prerabať
a neviete aky je zavyt na kyvete???? nemozem take rozmery nikde najst
nemusim nic prerabať
a neviete aky je zavyt na kyvete???? nemozem take rozmery nikde najst
norconia qb 78 deluxe + bsa sweet 17 3-12x40ao duplex
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
-
Re: Kyvety CO2 150g Abner
Nevíte prosím někdo, kde se dají sehnat kyvetové bombičky od ABNERA?
Psal jsem na jejich obchodní oddělení, ale zřejmě o drobný prodej nemají zájem, vůbec mi neodpověděli.
Psal jsem na jejich obchodní oddělení, ale zřejmě o drobný prodej nemají zájem, vůbec mi neodpověděli.
- Hanz Gruber
Lepší je tam zavolat... Expedice Abner tel: +420 777 206 139, +420 461 313 124
Závit hasičáku W21,8... Závit kyvety M18 x 2
Jo a ještě pro lidičky co si rádi plněj a mají doma Sodastream, tak je tu možnost objednání plnící redukce na této adrese: pklapalek@gmail.com
Závit hasičáku W21,8... Závit kyvety M18 x 2
Jo a ještě pro lidičky co si rádi plněj a mají doma Sodastream, tak je tu možnost objednání plnící redukce na této adrese: pklapalek@gmail.com
Ahoj,kdybyste nekdo shaneli abner kyvety v Ostrave,tak v ETS na Nadrazni ul.(vedle hotelu Nicholas) jich maji skladem cca 200ks.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
- Hanz Gruber
"Dodatek" k tomu Sodastreamu, jak to vypadá v praxi u mě doma... 
Je potřeba ještě lehce poupravit ventil na nádobě

Je potřeba ještě lehce poupravit ventil na nádobě
- Hanz Gruber
Mé další využití kyvet:
Na huštění pneumatik... A tlačení piva ze sudu do pípy
Na huštění pneumatik... A tlačení piva ze sudu do pípy

No hustit pneu Cočkem? Nevím nevím. Od toho se upustilo už dávno...
pneu a co2, na dojetí a pak vypustit. ničí to gumu.
Jak může plynný CO2 při tlaku nějaké necelé 3 bary a v podstatě okolní teplotě ničit gumu? Měl jsem na to, že těsnění apod může ničit pouze kapalný a ani pak to není žádná hrůza.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Guma s tím CO2 reguje a bobtná, to ji asi dlouhodobě nebude dělat dobře.
Občas se to zmiňuje i v návodech, třeba u DU-10 píšou: "Delším působením CO2na pryžové těsnění matice propichovače (5)(těsnící kroužek průměru 18 x 14 mm), dojde k jeho nabobtnání a zvětšení svých rozměrů. Tento jev je dočasný a po 1 až 4 hodinách zanikne."
Občas se to zmiňuje i v návodech, třeba u DU-10 píšou: "Delším působením CO2na pryžové těsnění matice propichovače (5)(těsnící kroužek průměru 18 x 14 mm), dojde k jeho nabobtnání a zvětšení svých rozměrů. Tento jev je dočasný a po 1 až 4 hodinách zanikne."
Zvětšovat se těsnění nemůže, nemá kam ,narozdíl od pneumatiky.
A návody se nečtou,jsou v nich bludy jako že se nemá pistole nechávat natlakovaná. Myslím že LOV 21 jsem nevypustil přes 2 roky , DU 10 půl roku...
A návody se nečtou,jsou v nich bludy jako že se nemá pistole nechávat natlakovaná. Myslím že LOV 21 jsem nevypustil přes 2 roky , DU 10 půl roku...
Asi máš jiné těsnění. Pokud použiju CO2 bombičku (místo kyvety) tak mám problém tam dát druhou.
Těsnění je skutečně nabobtnalé a po sejmutí matice již nejde narvat zpět. Musí se počkat až těsnění splaskne.
To nemá kam to mne pobavilo ...
... žeby nestlačitelná pryž
ale jak potom těsní 
Těsnění je skutečně nabobtnalé a po sejmutí matice již nejde narvat zpět. Musí se počkat až těsnění splaskne.
To nemá kam to mne pobavilo ...

cočko prolézá gumou a potrhá ji postupně. (nadělá bubllinky a guma začne být jakoby porézní) samosebou ne hned.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, bohužel jsem někde ztratil tu redukci pro plnění kyvet z hasičáku, když jsem ho kdysi (ne zas tak dávno)
kupoval přímo z drulovu, dal jsem za něj kolem dvou stováků, teď jedinné odkud se dá sehnat je zbrojovka holice za cenu vskutku "lidovou" 514,- + pošta, musel jsem dvakrát aktualizovat stránku než jsem tomu uvěřil.
Jelikož nehodlám sponzorovat tuto kriminální činnost, nevíte kde jinde by se dal sehnat za výhodnější cenu.
Chápu že materiál a práce něco stojí, ale tohle už podle mě trochu přehnali
kupoval přímo z drulovu, dal jsem za něj kolem dvou stováků, teď jedinné odkud se dá sehnat je zbrojovka holice za cenu vskutku "lidovou" 514,- + pošta, musel jsem dvakrát aktualizovat stránku než jsem tomu uvěřil.
Jelikož nehodlám sponzorovat tuto kriminální činnost, nevíte kde jinde by se dal sehnat za výhodnější cenu.
Chápu že materiál a práce něco stojí, ale tohle už podle mě trochu přehnali
Koukni na stránky TAU Brno, viděl jsem tam spousta různejch redukcí a konkrétně ta na hasičák a kyvetu je tam za 351,-