Kyvety CO2 150g Abner
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nafukovačka, nečteš pozorně toto vlákno.Je to tady už dokola asi 10x.
Ale přesto ještě jednou.Kyvetu dej na mrazák vymrznout a potom naplň zbraň,při plnění dej ústím dolů a cca 3x až 4x vystřel naprázno to aby jsi vypustil vzduch.Potom otoč ústím nahoru a musí to být.Plním tak i Grosmana 2250.Je to všude stejný postup.
Ale přesto ještě jednou.Kyvetu dej na mrazák vymrznout a potom naplň zbraň,při plnění dej ústím dolů a cca 3x až 4x vystřel naprázno to aby jsi vypustil vzduch.Potom otoč ústím nahoru a musí to být.Plním tak i Grosmana 2250.Je to všude stejný postup.
-
...
kravina zmazal som to ...
vyskusam "chladenu" kyvetu a nechaldenu ... som zvedavy z ktorej viac potecie
Naposledy upravil(a) nafukovacka dne 13 zář 2009 17:26, celkem upraveno 1 x.
HF900 + kolimator 2x42
QB78 + Walther 6x42
QB78 + Walther 6x42
-
....
pavel ... robis to presne naopak ...
nadoba do ktorej chces dat CO2 ma byt schladena ... nie ta z ktorej ten CO2 tam ces dat.... cize v tomto priklade by to znamenalo dat pusku do chladnicky ...
mam to overene ...skusal som plnit moju QB78 ...zmrazena kyveta ju naplnila 8-15gramami co2 ....
ked som s kyvetou nic neorobil (neschladil) .. tak to do pusky pumpovalo 20-25gramov CO2...
nadoba do ktorej chces dat CO2 ma byt schladena ... nie ta z ktorej ten CO2 tam ces dat.... cize v tomto priklade by to znamenalo dat pusku do chladnicky ...
mam to overene ...skusal som plnit moju QB78 ...zmrazena kyveta ju naplnila 8-15gramami co2 ....
ked som s kyvetou nic neorobil (neschladil) .. tak to do pusky pumpovalo 20-25gramov CO2...
HF900 + kolimator 2x42
QB78 + Walther 6x42
QB78 + Walther 6x42
Otazka,,nasiel by sa sikovny sustruznik ktory by vedel vytocit redukciu z 88g bombicky na ventil z kyvety?Chcel by som ist tymto smerom koli pouzivaniu predpazbia a hmotnosti Umarexa 850.....Proste na 88g bombicke by bol napevno ventil z kyvety,tym padom by bola bombicka plnitelna,a fungovala by so vsuvkou z Drulova a dost mozne ze by sa zmestila aj s redukciou do predpazbia...
Re: ...
...jasne ze z nechladenej lepsie natecie ,skor zo zohriatej,teplej....nafukovacka píše:kravina zmazal som to ...
Re: Kyvety CO2 150g Abner
nazdar chlapy chcel by som vedet za aky cas sa asi naplni kyveta z hasiaceho pristroja ??a akou silou sa to asi pritahuje len tak rukou ci klucom na tvrdo??nie som si isty ako sa to presne robi tak sa pitam zatial dik
norconia qb 78 deluxe + bsa sweet 17 3-12x40ao duplex
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
slavia 631 lux
tau 6
Otázka 10-15 sekund a utahuji jen rukou.
Kyvetu zvážím prázdnou, dám do mrazáku na cca 1 hod. a pak naplním.
Většinou se mi nepodaří přeplnit kyvetu.
Kyvetu zvážím prázdnou, dám do mrazáku na cca 1 hod. a pak naplním.
Většinou se mi nepodaří přeplnit kyvetu.
dakujem mikiki nemal som o tom ziadny obraz ale uz mam hovoris ze vedsinou nepreplnis???a jaka teplota je bezpečna na prechovavanie naplnenych kybet?? nie ze mi to buchne.a ked ju odsrobovavas tak cakas dokedy sa to ohreje aby sa zavrel bezpečne ventil ci ani nie? ale hasiaci pristoj nechavas v izbovej teplote ze??? a jeke tesnenie pouzivas medzi kyvetu a plniacu redukciu???
norconia qb 78 deluxe + bsa sweet 17 3-12x40ao duplex
slavia 631 lux
tau 6
slavia 631 lux
tau 6