Tak to zkusím postupně....

Možná jsem to,čím mě nazýváš,možná ne..... o to víc si vážím svých přátel a kamarádů,že mě berou,jakej jsem

Určitě mám prořízlou pusu,to jo,ale za tím,co jednou řeknu si stojím..... Tím "odcházením" jsem myslel to,jak jsi hlasitě a okatě ukončoval výrobu nožů a poté se objevovali opakovaně další a další Tvoje nože v inzerci a vždy to byl ten "fakt už poslední"

....potom ještě tenhle ze šuplíku....a tenhle ze zbytků.....no a nakonec ta serie EDC finek - "v poslední předsmrtné křeči" a "jen z lásky k uživatelům-zákazníkům"

Tohle vše prokládáno fotkama vrtačky u postele a pilníčku v kuchyni....... Zde snad každý,i ču... jako já viděl ten Tvůj nepovedenej "marketingovej tah" - šroubování ceny...asi drahej rozvodovej advokát.... V poho,sám jsem dvakrát rozvedenej a dvakrát obranej...jen kolem toho nikde hlasitě nehysterčím a necpu to lidem,abych budil lítost

NIKDY jsem nezpochybňoval kvalitu a precisi Tebou vyrobených nožů - pouze ty tyjátry a komedie okolo... Vždyť už zas i tady jsi chtěl odcházet a mazat..... Zase komedie,divadlo,tyjátr

Jo pokud by sis neměl "nakakat do úst",tak od doby,co jsi tehdy ohlásil ono slavné ukončení výroby,bys už opravdu nic nevyrobil

tvoje reakce a jednání mi občas silně připomíná mojí starší dceru...ta ale,když dostane hysterák,dostane na zadek a je klid

Jo,pokud se Ti příčí výraz psychiatr,říkej mu třeba "terapeut",nebo jinak,ale určitě ho vyhledej..... Pro Sama: nemám problém to říct Matoj znova do očí,pokud budu tázán....kdo mě zná,ví proč

a o přestřelování v osobní rovině bych moc nemluvil,mrkni JINAM,co tam si, pravda pouze někteří,mohou dovolovat