Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Vseta
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od Vseta » 04 čer 2012 20:48

Bullterier5 píše:Same pozor,já nejmenuju Knife.cz,ale malou skupinu lidí,kterých se to týká a kteří se nikdy netajili tím,že jim Black leze krkem.Neházím a nikdy jsem neházel do jednoho pytle lidi,co se kolem Knifu motají.Shodou okolností ten mail byl od člověka,který rozhodně nepatří k nějaké nožířské elitě,takže jsem dost zíral na to,jak ho to popudilo.Já mám díky Knifu dost přátel,kteří ale mlčí a nedělají si problémy a nezviditelňují se konkrétními komenty,které by jim někdo přičetl k tíži,až by došlo na lámání chleba.
To nic nemění na věci,že si stojím za každým slovem.B5
Pavle,dobře napsaný,trefný....... spousta lidí totiž mlčí,protože vidí,k čemu vede ozvat se.... a nechtějí "být v exilu". Jenže,pokud jedna strana bude mlčet pořád,bude vše jen podle těch křiklounů......

gweck

Příspěvek od gweck » 04 čer 2012 20:58

Ahoj pánové, tak mi to nedá a když už tady padlo moje jméno, musím se přihlásit. Nějak se ani nechci vyjadřovat k tomu co tady řešíte, snad jen, že nikdy zcela dobře nechápu kde se v lidech béře tolik hnisu, snad něco z dětství, či co? Jenom bych rád ke Vsetovi: To, že si stojíš za svým je jistě dobrá vlastnost, já mám jinou, nikdy nenapíši na net nic co bych dotčenému nedokázal říct do očí, jedna věc je mít rozpor mezi chlapy a druhá věc je brát si do huby jeho rodinu, je to ubohé a nedospělé :? Je to jen můj názor, ale zajímalo by mě kolik z vás zde by dokázalo říct někomu na plnou hubu, že je jeho žena coura a má dítě s jiným, že by tu byl samý sebevrah? Nééé jen jsem za klávesnicí pěkně v teplíčku v bezpečí, že :lol: Vseto nestojíš mi za to abych dohledával na knifu za co si nakoupil banán, ale jestli si se tam projevoval podobně jako zde máš co si zasluhuješ a to jsem byl vždycky zásadně proti jakémukoli banánování :mrgreen:
Přeji hodně štěstí Z
Vseta

Příspěvek od Vseta » 04 čer 2012 22:01

Gwecku ok...... je dost pravděpodobné,že se všichni dříve,či později potkáme na nějaké výstavě,či jiné akci...... Já tedy řeknu Matovi "do očí" co jsem JÁ napsal a Ty mi můžeš říct "do očí",že jsem nedospělej ubožák....eventuálně rozvést tu Tvojí teorii "zaklávesnicového bojovníka" :wink: :mrgreen: A taky Ti přeji hodně dalších úspěchů :) M.
gerdes

Příspěvek od gerdes » 04 čer 2012 22:21

:lol: :lol: :lol: ,Si si nejako moc sebou isty Vseto.U nas v Sk je take porekadlo , ze na kazdeho chlapa je chlap,a ked ne chlap tak tycka :lol: :lol: .Aby ti niekto tou tyckou nieco neurobil,kedze tak urazas nieciu rodinu,Neber to ako vyhrazku boze chran,mne osobne si ukradnuty ,ber to ako konstatovanie :lol: :lol: .U nas by si s takymito recami a urazkami rodiny moc nepochodil aj keby si mal 200kg a 7danouv kungfu :lol: ...
gweck

Příspěvek od gweck » 04 čer 2012 22:25

Chceš mi říct, že jen tak mírnyx týrnyx príjdeš za člověkem "Ahoj paroháči, to dítě co vychováváš měla tvoje žena s černochem"? Mimochodem Matovi dítka jsem viděl a nějakého odklonu od průměrné středoevropské růžové jsem si nevšiml. Hned jak jsem dopsal první příspěvek tušil jsem, že toho budu litovat a je to tak, stráta času, hulvátství je neporazitelné :?
Knife

Příspěvek od Knife » 04 čer 2012 22:30

Vseto kolik ti je? Podle machrování odhaduju tak 12-13.

Pro B5

"Nemáš náhodou od něj slíbenou kudlu zadara,že se ho zastáváš?Koveš nože?Nekoveš! Tak se do toho neser,když tomu nerozumíš!My děláme nože poctivě,ne jako on,kerej na kus plechu nanýtuje pertinax,pošudlá to na brusce a říká tomu nůž.Pokud budeš psát takový kecy,budou tě brát jako že jseš stejnej vůl jako on.."

Proč nenapíšeš, kdo to napsal? Takhle to vypadá, že to je jen další vymyšlená spekulace a házení špíny.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 čer 2012 22:38

Tak se dívám, že fanklub Totality dostal rozkazem masově prudit u nás, asi to v žumpě není to pravé, samomluva unavuje, exhibiční večer započal rozkaz je rozkaz!!!

K videu, jak obhájit neobhajitelné aneb absurdita v praxi! Náramně mi to připomíná onen hon na čarodějnice a obhajobu jeho správnosti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 04 čer 2012 22:47

Jo? A co bych získal tím že bych si to jak říkáš vymyslel? Psal jsem o tom už před víc jak půl rokem,kdy mně ani nenapadlo že na Knifu skončím.Blackovi taky podsouváte že si ty svoje podezření vymýšlel-a ejhle! Jo,klidně to zveřejním,ale až bude vhodná příležitost...
Knife

Příspěvek od Knife » 04 čer 2012 22:52

myslel jsem si to :D
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 04 čer 2012 22:53

Díky :lol: za důvěru,nemám v úmyslu skákat jak někdo píská.Podle vývoje událostí bych řekl,že to sem plesknu co nevidět,přestává mi totiž záležet na tom,co to způsobí.Uznávám že některé události posledních hodin jsou mimo hranice,ale to neznamená,že se tady bude díky pár lidem věčně jenom přetřásat to,proč se vytvořila skupinka která obhajuje známého či přítele(Blacka) a směřovat k nim v jednom kuse nějaké uštěpačné poznámky.Když Vám všem na Blackovi tak strašně nezáleží-proč se k tomuhle tématu pořád někteří vracíte? Myslíš že by někdo měl potřebu prudit Knifaře,kdyby se pokaždé nějaký dobrodinec nerozhodl rozpoutat další šarvátku?Nemyslím.Kdybyste brali to,že tady padá Blackovo jméno jako věc jiného fóra a nesnažili se lejt olej do ohně,dávno by byl klid.
Sprostý nebudu,nebyl jsem ani na Knifu a nebudu to měnit.Takže Alles Gute a dobrou noc! 8)
Naposledy upravil(a) Bullterier5 dne 04 čer 2012 23:07, celkem upraveno 1 x.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 čer 2012 22:57

Bulíku klid, pánové se přišli obhajovat, tak každé nové obvinění druhého ze lži, má být podpůrný argument pro podporu jejich pravdy. Ono co taky psát když je psaní a boj na poval, jak jinak si vysvětlit ty nálety ve vlnách, jsou dny, kdy se se správňáky roztrhl pytel a to je třeba dnes.
Co mně dnes totálně rozsekalo, byla hláška, jak se na knifu pořád někdo za někoho přimlouvá (to už sem četl dvakrát) a pokaždé ten přimlouvaný nafasuje banána .
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
newimperial

Příspěvek od newimperial » 04 čer 2012 23:02

Dobrý den, já jsem si myslel, že my, co jsme znechuceni odešli z nebožky knifu, budeme zde, v azylu GunShopu radostně zpívat hosana bez záště, zloby a závisti a věnovat se našim koníčkům. A vy se tady zase nervujete a samonasíráte ...nechápu ...vždyť JIM to dělá velkou radost... :roll:
Knife

Příspěvek od Knife » 04 čer 2012 23:04

Edelweiss já nepřišel nikoho obhajovat, ale prostě mě to zajímalo, kdo to Pavlovi napsal. To je všechno a nikdo mě sem nenahnal, ale ty víš určitě všechno lépe. Plivu tady na Blacka nebo napadám někoho?
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 čer 2012 23:10

To- newimperial
Je to pokušení si malinko rýpnout no
To.-Knife
Tak promiň, já si jen trénuju, knife rétoriku, abych zapadl mezi správňáky. Prostě chci být stejně kvalitní v obsahu textu a sdělení jako průměr u vás.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 čer 2012 23:16

PS: Zaráží mně že se pozastavuješ nad tím co je na knifu běžné, stejným stylem byl vyhozen Black (za facebook) a i jiní, plivání na lidi co zde sdělují své postřehy a na celé toto fórum je tam také normální, o kydání hnoje na jednotlivce nemluvě (ale nikdo nemá potřebu to tam jít rozmazávat). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědět